- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Не скочується і не збивається по кутах. Добре себе показало після тестування)
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Ковдра MirSon Зима №3012 Color Fun Line Cat — чудовий вибір, і ми раді, що вона виправдала ваші очікування. Вона справді зберігає форму, не збивається по кутах і забезпечує тепло та комфорт у холодну пору року.
Бажаємо вам затишних ночей!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Тонкое но тёплое
- Переваги:
- Теплое
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
Раді, що вовняна ковдра MirSon №3012 Color Fun Line Cat вас приємно здивувала — тонка, але тепла
Такі поєднання — наша гордість!
Нехай дарує вам затишок щодня.
- Геннадий Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Тепла ковдра, при цьому не дуже товста. Класний малюнок. В цілому, хороша покупка))
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що вам сподобалась ковдра — тепла, зручна та з гарним малюнком.
Нехай дарує комфорт і піднімає настрій щодня!
З повагою,
Команда MirSon
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 140x205
Ковдра дуже тонка. Думаю для зими вона не дуже підходить. Натуральне наповнення тільки 70 %.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!
- Олена С***
У цього виробника всі ковдри з вовною 70%, я так зрозуміла, бо останні 30% синтетичного наповнювача допомагають тримати форму і об'єм/
Представник постачальникаДоброго дня!
Так, наповнення в даної ковдри це 70% натуральна овеча вовна та 30% поліефірний розпушувач.
- Олена С***Продавець: Rozetka. Розмір: 200x220
Купувала в магазині виробника. Спочатку хотіла демі, а потім чогось вирішила, що ця ковдра не така вже й товста і купила її. В результаті виявилася надто теплою. Але це моя помилка, бо в описі так і сказано, що вона зимова і температура 15-20 град для нас чітко співпадає. Загалом ковдра приємна дуже, тепла, не парить, тканина бязь, шви якісні. Залишиться на холодні дні.
- Переваги:
- Дійсно тепла і співпадає по градусам з описом, якісна, натуральний чохол, не парить
- Недоліки:
- Можливо не так обволікує як хотілося б, але в цілому комфортно