- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Відправили швидко, щиро дякую!
Відправили швидко, товар якісний!
Товар відправили швидко, все добре
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Все супер
- Лілія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Все Чудово, товар повністю відповідає опису.
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Дякую
- Мария В***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Все супер, пёс счастлив
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Магазин спрацював добре. Корм свіжий.
- Переваги:
- Сподобався не тільки собаці і кіштці також.
- Ксения Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Супер, собачка їсть із задоволенням
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Наша Монь-Монь із величезним задоволенням сніданок та вечеря чудовим кормом. Як щєз улюбленою казкою з вівсянкою пластівців, так і в чистому вигляді. Тішуся, що наш український виробник домігся своєю працею такого рівня та попиту на свою продукцію. Рекомендую. Вдячна RZTK за чудову пропозицію.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Наш Йорк дуже полюбляє цей корм. Купили по акційній ціні, що дуже приємно! Прийшло вчасно, у вказані строки. Дякую!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собаці подобаеться, їсть с задоволенням
- Переваги:
- Гарна ціна
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Горб О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Корм понравился
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Моя собачка смакує с задоволенням цей корм .
- Недоліки:
Чудовий сніданок, обід або перекусити для вашого улюбленця. Не вперше користуюся цим брендом. Моя песинка задоволена.
- Переваги:
- Якість, формат, ціна.
- Недоліки:
- Немає.
- Надежда И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Написали что для взрослых пород, на упаковке для малых пород
- Женя
так а проблема в чем? корм для взрослых собак маленьких пород, все рам правильно написано
- ольга ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собаке возрастной нравится мягкий корм. ему вкусно. А кошки воруют и клянчат -и тоже едят с удовольствием.
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Наша Йорка кушает с удовольствием.
- Переваги:
- Большой выбор,быстрая доставка.
- Недоліки:
- Лідія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собакену - нравится!)
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собаки задоволени
- Переваги:
- Смачно собакам, котам
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Хорший корм
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Дякую за акцію. Набрали запас місяці на три. Єдине що не так: розумна собака бачить що їжі багато - і вимагає не змішувати з кашею ;-)
І категорично не їсть інші корми.- Переваги:
- По акції ціна взагалі вийшла дуже смішна
- Недоліки:
- Собака відмовляється від інших кормів ;-)
- Юля Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Ціна/якість.
- Переваги:
- Адекватна ціна
- Віталіна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Чудовий.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Мальтезе , мальтийская болонка - балованная привередливая порода , «плачет» если корм не подходит , но на удивление корм подошел и сравнительно не дорого ! Довольны
- Переваги:
- Собакам нравится и не дорого
- Недоліки:
- Не большой ассортимент мягкого корма в соше
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Дуже гарний корм.
- Переваги:
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
.дякую за акцію!!!
- Алёна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собаки їдять гарно
- Юлия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Класна ціна, якщо брати по знижці)
- Переваги:
- Смачні паучі( моєму песику подобаються)
- Микола Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Коли Дружині лінь готувати, завжди рятує цей корм )))
- NIKOL D***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Собака ОЧЕНЬ любит. И вес у нее в норме на таком питании. Шерсть блистит.
- Переваги:
- Вкусный
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Молодцы. Большое спасибо. Рекомендую.
- Переваги:
- Быстро связались, быстро отправили.
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Самый любимый корм у моей собачки
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Жанна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Мій песик обожнює.
Дякую ❤️ - Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Дуже подобається нашому чихуахуа)
- Переваги:
- Зручна упаковка, термін зберігання, строки доставки
- Недоліки:
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г
Отличный корм