Відгуки покупців про Навушники Logitech PC 960 Stereo Headset USB

• Ігор Є***

Чудовий товар!!!

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогана гарнітура, але тільки для роботи. Мене чути добре. Не підходить для музики.
    Амбішури розпались за три місяці.

Переваги:
    Гарний мікрофон
    Недоліки:
    Паралонові амбішури
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вже півроку працюють, нарікань немає

Переваги:
    USB підключення
  • Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручні, гарно звучать, працюють через юсб і на вінді і на маку.

Переваги:
    Ціна, робота через юсб, наявність управління звуком і мікрофоном
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудові навушники за свою ціну

Переваги:
    зручні в користуванні , гарний звук
  • равлик с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Но кабель это жесть. Как можно было к таким лёгким и небольшим наушникам приделать такой тяжёлый, жёсткий кабель. Кабель убивает все преимущества. И кнопка регулировки звука далековато- 70см от наушников, удобно когда см 20-25. Есть возможность прицепить к одежде, но жёсткий кабель очень мешает. Даже была мысль отнести в ремонт и поменять кабель.

Переваги:
    Хороший звук, удобный микрофон , немного давили вначале
    Недоліки:
    Кабель
  • Інна Я***

Працюють добре, звук хороший

• Александр Ж***

Класні навушники

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Класні,зручні, хороший звук, підходять для роботи, не болять вуха) Бо важко було знайти такі,щоб за кілька годин не було вже некомфортно. Рекомендую

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Нормальні навушники для роботи, вуха не жмуть, хороший звук

• Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Удобные, лёгкие, не жаркие летом, не жмут уши. Но, из трёх экземпляров один умер через пару-тройку использованной (отпал вокал).

Переваги:
    Удобные
    Недоліки:
    Может отвалиться вокал
  • Никита Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Я четвертый раз покупаю эти наушники. Это лучшие наушники для дома и работы. Легкие, не жмут на голову и уши, хороший звук, отличный удобный микрофон, кнопки контроля.

Переваги:
    Недоліки:
    USB вход это жесткий стик, довольно легко сломать
  • Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Забрала сьогодні навушники, і дуже засмутилася. Погано тримається штекер. Вже спробувала в різні "гнізда" ставити на різних компьютерах. Одне і те саме. Штекер встромила до кінця. Що робити?

Не змогла додати відео сюди. Ось посилання:
    посилання

Переваги:
    Поки не зрозуміло
    Недоліки:
    Штекер шатається
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Кнопка виключення мікрофона перестала працювати через два місяці після покупки раніше гаджети цього бренду були кращої якості

Переваги:
    Якість звуку нормальна, чути добре співрозмовника
    Недоліки:
    Перестала працювати кнопка виключення мікрофона через 2місяці після покупки, за таку ціну очікував кращої якості
  • Ігор К***

Використовуєм для IP телефонії, то влаштовує на 100%

Переваги:
    USB
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники. Ну що сказати . Бомба за свою ціну. Працюю в ІП телефонії. Звук прекрасний,мікрофон теж . Зручні

Переваги:
    Звук , мікрофон
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Анастасія Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуючись близько місяця. Добре працюють, чути добре і мене і співрозмовника. Тримаються на голові добре, але при цьому не давлять, можу просидіти весь і все в порядку

Переваги:
    Зручні. Якість звуку
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очень легкие наушники, работаю со звонками, брал исключительно для них, звук отличный, микрофон также работает отлично

Переваги:
    Звук, микрофон, вес
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
    • Юрій Р***

А вы брали для колл центра,как шумоизоляция микрофона?

• Юлия О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Невозможно связаться с горячей линией

Переваги:
    Недоліки:
    перестали работать, связаться с сервисом нереально
    • Артем Б***

Добрий день, Юлія! У разі виявлення несправностей, ви завжди можете звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11.

• Віра В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користувалась багатьма навушниками, але це перші в яких комфортно. Вони не тиснуть на голову та вуха. Сподіваюсь, що служити будуть довго)

Переваги:
    Все можна регулювати, зручні, легкі
    Недоліки:
    Ще немає
  • Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купила навушники для роботи з ІР. Чую добре. В навушниках провожу 6-8 годин робочого часу. На вуха і голову не тиснуть. Є можливість регулювати гучність у динаміках. Шкала від 1-100. Мені достатньо 50. Мікрофон гнучкий, можна відрегулювати на зручну відстань, підняти, опустити при потребі. Кнопка "МUTE" - при вмиканні засвічується червоним кольором, це зручно при роботі.

Переваги:
    Легкі, не тиснуть на вуха. Регулюються на висоту голови. Є регулятор гучності.
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Галина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В котрий раз купляю ці навушники. Жодного разу не підводили: легкі, мікрофон добре працює, все чутно, мене чутно.

Переваги:
    Легкі, якість, ціна
  • Егор М***

Файні

Переваги:
    Файні
    Недоліки:
    Вони файні

Вітаємо вас, Єгор! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже сподобалося, якість гарна , взагалі люблю цю фірму logi, для віддаленої роботи саме то, легенкі, звук мікрофон все чітко працює.Швидка доставка

Переваги:
    Легенькі
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день, Лидмила! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про навушники Logitech PC Headset 960. Бажаємо вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

купував наушники в березні цього року, два дні назад перестав працювати мікрофон, розкрутивши гарнітуку виявив дуже тоненькі провода та лайтову спайку на платі, можливо мені просто не пощастило але надіявся що наушники проживуть довше

Переваги:
    можливіть купувати товари в оплату частинами це більше суто Розетці, а по гарнітурі: досить зручно сидить на голові, не давить, зручно працювати ще в окулярах, наушники не жмуть вуха, хто працює в окулярах зрозуміє, гнучкий мікрофон
    Недоліки:
    відсутність добавляти підсилення (чутливість мікрофону в Дб) тільки можна регулювати гучність, мага гучність мікрофону слабовата, але для кол центра на перший етап підійде, хоча за ці гроші хочеться кращу якість
    • Степан Ф***

Доброго времени суток.
      Регулировка мощности микрофона смотрите в настройках Windows.
      Я тоже с таким сталкивался. Я работаю оператором 6+ лет. Наушники меняю каждые 6-8 месяцев. Все они ломаются не зависимо от цены. Мне приходится пользоваться ими ежедневно.

• Євген К***

На навушники гарантія 2 роки, даремно ви розкручували їх.
      В мене навушники пропрацювали майже 2 роки постійного використання. Також перестав працювати мікрофон.

Сьогодні прийняли рішення повернути гроші за товар. Буду купувати нові такі

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купувала для роботи. Взальному задоволена.

Переваги:
    Працюють добре, звук хороший
    Недоліки:
    Мікрофон. Інколи мене погано чують.
      Представник бренду

Вітаємо вас, Ольга! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки LOGITECH. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуємось даними гарнітурами вже дуже давно. Якість звуку і мікрофону хороша. Для кол-центру те, що треба. Але раніше були більш довговічними. Останні гарнітури, що купували цього року дуже швидко виходять з ладу: або мікрофон перестає працювати або самі навушники. Звертаємось по гарантійне обслуговування

Переваги:
    Зручні, легкі
    Недоліки:
    останнім часом швидко виходять з ладу
      Представник бренду

Добрий день, Ігор! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо вашу думку про навушники Logitech PC Headset 960. Бажаємо вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Михайло В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пропрацювали 4 місяці. Здох адаптер який програє голос. Музика грає, а там де повинні бути слова, ледве чути. Так само і коли спілкуєшься в онлайні

Представник бренду

Доброго дня, Михайло! Шкода, що у вас трапилась така ситуація. Прохання звернутися до сервісного центру за номером телефону 0 800 30-09-11. Спеціалісти сервісного центру обов’язково допоможуть вам вирішити питання.

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Добре працює. Мікрофон також супер.

Переваги:
    Дуже гарно
    Недоліки:
    поки нема
      Представник бренду

Добрий день, Віталій! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Пользуемся этими гарнитурами около 3х лет. В офисе порядка 15 таких гарнитур. Каждая из них побывала минимум по 1 разу в сервисе. Сервисный центр сначала их менял по гарантии, но видимо устали и теперь просто на любой дефект пишут, что с механическим повреждением не подлежат гарантийному ремонту. Дефект на который ссылаются - USB разъём погнут. Проверил разъемы на всех своих гарнитурах они все одинаковые и имеют небольшой изгиб в 3-4°. Сегодня получал новую гарнитуру и специально проверил что у неё с разъёмом и он точно также имеет изгиб. Фото прилагаю. Качество самой гарнитуры на твёрдую троечку. Плюсом было только то, что примерно через 7-8 месяцев работы можно было получить новую по гарантии.

Переваги:
    Можно было получить по гарантии новую гарнитуру т.к. эти летят через 7-8 месяцев
    Недоліки:
    Ломаются. Сами провода выдерживают использование, а вот с платой звуковой карты что-то не так.
    • Алексей К***

Хочу дополнить, что сама Розетка молодцы и к ним претензий нет, а вот сервисный центр isupport.ua ...

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

При первой же работе стали просто отпадать и отключаться. Драйвера все обновлены. Пришел брак

Переваги:
    Недоліки:
    При первой же работе стали просто отпадать и отключаться
  • Діана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не такие конечно как еще 2 года назад, качество хуже. Но, пока работают.

Переваги:
    Хороший звук.
    Недоліки:
    На вид более хилые, чем те которые были куплены раннее.
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Гарний варіант для роботи. Чудова гарнітура. Не болять вуха після роботи. Працюю вже активно пів року з ними.

Переваги:
    Гарний звук, зручні і легкі. Чудово, що є кнопка відключення мікрофону і регулятор гучності
    Недоліки:
    Для мене дуже довгий провід, але це важко назвати недоліком.
  • Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Завжди обирала техніку Logitech до цього випадку. Купувала навушники 1,5 роки тому з гарнатийним талоном Розетки на 2 роки. Кілька місяців тому в навушниках перестав працювати мікрофон, але ні отримати заміну, ні поремонтувати техніку з гарантийним талоном Розетки я не можу, оскільки:
    1) Сервісний центр Розетки F1, який вказаний в мене як контакт в гарантійному талоні, був не дуже радий моєму зверненню, сказав, що вони таким не займаються і послав у компанію Асбіс
    2) В компанію асбіс додзвонитися не можна, бо у них просто нема номеру телефона і імейла для звернення щодо питань сервісного обслуговування
    3) З переліку сервісних центрів Logitech для ремонту навушників у списку Розетки в Івано-Франкиівську не працює аж ніхто, всі 4 номери телефону не дійсні.
    Взагалі незрозуміло куди звертатися, дуже розчарована.

Недоліки:
    Зламався мікрофон до завершення гарантійного сроку, сервісні центри не існують або "футболять"
    • Олександр С***

Хм, дивно: я звертався на протязі минулого місяця - без проблем розглянули - і запропонували повернути кошти, адже, як я розумію, таких навушників на разі в них немає в наявності

• Тадей-Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Найкращий варіант для роботи. Чудова гарнітура з відмінним співвідношенням ціна - якість

• Віталій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Якщо дати проводу розтягнутись самостійно, навушники працюють надійно і довго.

Переваги:
    хороше співвідношення ціна - якість
    Недоліки:
    обмежений діапазон, потребують обережного відношення