Відгуки покупців про Розкладачка Skif Outdoor Relax ST 120 Grey (ZF-X001ST120GR)
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Розкладачка звичайна скріпуча
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок щодо Skif Outdoor Relax.
Шум або скрип у туристичних розкладачках зазвичай виникає через тертя тканини об металевий каркас під навантаженням. Часто це минає після незначного періоду експлуатації, коли матеріал «сідає» за формою, або вирішується обробкою з'єднань силіконовим спреєм та використанням тонкого туристичного килимка/каремата.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Користуюсь вже більше року
Уви але вона серйозно просідає вниз
Не рекомендую- Недоліки:
- З часом серйозно просідає
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Зелений
Після річної експлуатації можу сказати: спати зручно, легке але л***о.
Не раджу. - Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Легка. Для людини вагою до 100 кг - нормально.
- Переваги:
- Легке
- Недоліки:
- Не бачу
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Виглядає добротно. Час покаже. Єдине у мене на попередньому ліжку, від волонтерів, на поперечних стяжках (ті що в голові і в ногах) були пластикові втулки, що значно спрощувати збірку і захищали пластиковий шип, на торцях поздовжніх труб, від зрізу в отворах поперечної стяжки. Тут чи спростили ці деталі в конструкції, чи не доклали.
- Переваги:
- Компактна. Легко збирається. Висока, під неї можна напхати особистих речей, щоб в проходах не валялись.
- Недоліки:
- Є невеликий шат в поздовжньому напрямку, але це розкладушка, інакше не буде.
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
допоки тканина не потягнулася, перші кілька разів треба докладати значних зусиль, щоб забрати (краще вдвох). конкретно в цій моделі не вистачає карманів для телефону або дрібничок біля голови.
- Переваги:
- компактна у зібраному стані, міцна
- Недоліки:
- важка для ручного перенесення, перші кілька разів важко зібрати