- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: TZShop. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Все як треба
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: TZShop. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 6
Дякую, постачальнику за швидку доставку.
- Переваги:
- Гарний товар, добре комкується.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6
я приємно здивована. за таку ціну не очікувала супер якості, але.. це найкращий соєвий наповнювач з усіх наповнювачів в цілому. по-перше він дійсно економний. однієї упаковки вистачає більше ніж на 2 тижні, тим часом як інших, втричі дорожчих, імпортних брендів вистачає всього на днів 10 максимум. не бачу сенсу переплачувати. до того ж він краще комкується, чудово вбирає запах і не фарбує лапки. тепер це однозначно фаворит!
- Переваги:
- ціна, економний у використанні, чудово маскує запах, добре комкується
- Недоліки:
- –
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6
Дуже чудовий наповнювач, добре комкується , гарно змивається , що головне - його можно змивати в унітаз. Дякую!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6
Очень хороший наполнитель. Брала из дорогих. Попробовала этот и была удивлена ценой и качеством. Единственное отличие это отсутствие аромата. Но когда в дома два кота и лоток меняется часто то выгоднее брать качественные дешевый , но без запаха. Менеджера быстро отвечают, посоветуют, подскажут и напомнят , что посылка уже вас ожидает. 5 из 5
- Переваги:
- Цена качество
- Продавець Вусик
- Мельникова Н***Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6
дуже багато барвника,кішка постійно вилизує від нього свої лапки, фарбує лапи, трохи пиляти. Але повернуся до Есенс. Більше не експериментую
- Переваги:
- ціна
- Продавець Вусик
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід із нашим товаром. Ми маємо в наявності наповнювач без кольору: Класичний, у даний наповнювач не додається барвник, тож він не буде фарбувати лапки. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Гарного Вам дня!
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6
Кіт задоволений)))
- Переваги:
- Ціна, комкування
- Недоліки:
- Присутній пил, перетертий сам наповнювач
- Продавець Вусик
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6
Забагато барвника, колір залишається на лапках. Сам наповнювач, на відміну від такого ж тофу марки Есенс, залишається налапках, і розноситься по дому. Аромату ніякого не відчувається. Всмоктує рідину недостатньо, доводиться трошки протирати дно лоточка додатково.
- Продавець Вусик
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо Вам за відгук. Даний наповнювач необхідно насипати на глибину приблизно 5-7 см. Якщо насипати недостатню кількість, то наповнювач буде приставати до дна лотка та не зможе ввібрати в себе достатню кількість вологи. Щодо барвника, який залишається на лапках, то ми маємо в наявності наповнювач без кольору: Класичний у даний наповнювач не додається барвник. Також не забувайте періодично змінювати наповнювач у лотку, щоб його властивості зберігались. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Гарного Вам дня!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6
Чудовий наповнювач, швидка доставка. Дешевше за аналоги.