Картка Rozetka

Відгуки покупців про Соєвий наповнювач для котячого туалету TOP CAT Mint - з ароматом м'яти , 6 л/2,6 кг (4820169480514)

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Даша Р***

Все супер, пахнет свежо)

• Продавець  Вусик

Дякуємо Вам за позитивний відгук, ми раді чути що наш товар виправдав Ваші очікування

• Анжела А***
    Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6

Добре комкується, добре поглинає запах, не розноситься лапками по квартирі.

Переваги:
    Добре комкується, поглинає неприємний запах.
  • Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6

Дуже подобається, як мені "прибиральнику котів" так і котам яких два))) відзначу персонал котрий завжди допоможе, та щось нове запропонує))) 5 магазину.

Переваги:
    Хороший відгук продавця 5
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Дякую. Беремо не вперше. Топ за свої гроші!

Переваги:
    Вартість, якість
    Недоліки:
    ---
    • Продавець  Вусик

Добрий день! Ми раді, що Ви знайшли те, що шукали. Дякуємо за відгук!

• Олена У***
    Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6

Мені подобається. На свою ціну чудово. Він не так гарно комкується як дорожчі аналоги, тому я просто додаю їх до цього наповнювача . Виходить економно і зручно. Запаху не має, і не пилить.

• Дарья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6

Наповнювач зовсім не схожий на дорожчі аналоги. Дуже повільно вбирає вологу. Тому виходять не комочки, а коржики на дні лотка. Які прилипають до дна лотка, і дуже складно прибираються.
    Тому, нажаль, цей наповнювач не бюджетний аналог іноземних виробників(((

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Не справляється з роботою
  • Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

За таку ціну - гарний варіант! Чудово маскує запах, економне використання!

Переваги:
    Недоліки:
    Трохи не так добре комкується, як соєві наповнювачі з вищою ціною.
    • Продавець  Вусик

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо Вам за Ваш відгук та теплі слова! Ми раді, що наш продукт Вам сподобався. Ваша підтримка і задоволення наших клієнтів - це наша головна мета. Не забувайте, що ми завжди можемо Вам допомогти. З нетерпінням чекаємо на Ваші замовлення!

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Вже давно беру наповнювачі тофу, проте більш відомих виробників за вищу ціну. Саме цей наповнювач брали вперше. Загалом різниці особливої немає, окрім того, що цей наповнювач кошеня почало їсти)) Можливо, це через м'ятний запах. Наступного разу візьму з іншим ароматом)

Переваги:
    Хороший наповнювач, смачний)
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Подяка продавцю за якісний товар і швидку відправку

• Ксения С***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Дуже гарний наповнювач. Ціна просто шикарна. Замовляю вже не 1-й раз. Котик задоволений. Продавця рекомендую

Переваги:
    Гарна ціна і якість
  • Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Наповнювач гарної якості. Непогано ховає запах.

• Продавець  Вусик

Добрий день, Артеме! Ми раді, що Ви знайшли те, що шукали. Дякуємо за відгук!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Нам зайшов. Кішка сприйняла чудово. Аромату м'яти не помітила, але то таке. За якістю не поступається більш дорогим.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Продавець  Вусик

Добрий день, Анно! Дякуємо Вам за теплий та позитивний відгук! Ваші відгуки важливі для нашої команди, і нам дуже приємно, що ви задоволені нашим продуктом. Ми завжди тут для Вас, і будемо раді допомагати Вам знову!

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pet Experience. Об'єм 1 пакування: 6

Супер наповнювач, грудкується добре, запах маскує навіть краще ніж імпортні наповнювачі, економічний.

Переваги:
    Грудкується, маскує запах
    Недоліки:
    Не має
  • Яна Л***

котикам подобається

• Наталия В***

Дуже гарний наповнювач

• Галина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Вусик. Об'єм 1 пакування: 6

Упаковки вистачило на 1,5 місяці. За цей час мила лоток лише 3 рази: перед першим наповненням, потім через тижні три і як наповнювач закінчився перед засипанням іншого такого ж, але з іншим запахом (брала теж в цього продавця).
    Потреби мити лоток частіше просто не було, бо не було неприємного запаху, що дуже економить час) Головне викидати вологі грудочки і фекалії щодня і його вистачає надовго.
    Єдине, що моя кішка дуже любить загрібати і трішки його вигортає з лотка, але в порівнянні з іншими наповнювачами, то цей вигрібала найменше.
    Пилу немає, хіба вже коли упаковка підходить до кінця, то трохи з'являється, але для мене це не критично.
    В загальному за такі гроші і за такий довгий термін експлуатації з гарними характеристиками це ідеальний варіант для нашої кішки.

Переваги:
    Вистачає на довго, гарно вбирає запах, не носиться за лапами
    Недоліки:
    Як закінчується упаковка можлива наявність пилу, але не критична.
    • Продавець  Вусик

Добрий день, Галина, дякуємо за вичерпний відгук та вашу довіру! Ми раді, що наш наповнювач вас влаштовує і відповідає вашим очікуванням. Важливо для нас, що ви задоволені тривалістю його використання та ефективністю у позбавленні від неприємних запахів.

• Мікуліч Ю***

Наповнювач супер.