Відгуки покупців про Спортивні бездротові кісткові навушники Langsdom BE-25 Pro Open-Ear з кістковою провідністю для спорту та бігу
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
В целом доволен покупкой и магазином.
Огорчило одно, наушники почему то отключаются при 20% заряда. И ещё момент, нажимаешь питание для включения и на телефоне вылазит Джемини нейросеть. - Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Супер!!!
- Грядченко А***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Працюють, все добре
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Все влаштовує, приємна ціна, чудова якість
- Переваги:
- Зручні, бо не злітають. Звук чистий, без перешкод. Далі побачимо
- Недоліки:
- Поки немає
- Юрій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Якість нормальна. Я задоволений
- Переваги:
- Акумулятор довго тримає заряд
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Просив техпідтримку додати в опис товару як включаюти, але бачу що не додали.
- Переваги:
- Самі наушники чудові. Звут відрізняється від звичайних вакуумних наушників. Але не суттєво.
- Недоліки:
- Не відразу знайшов як їх включити. Тільки за допомогою техпідтримки
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: Focus M
Непогані навушники, в цілому задоволений, але надіявся на трішки більшу гучність. Що до басів - низькі частоти майже відсутні, тому кому це важливо - ці навушники не для вас. Їжджу на роботу на велосипеді, брав ці навушники, як такі, що не будуть злітати (з цим все чудово, звісно), а також надіявся, що така "доставка звуку" буде краща ніж в традиційних, але ні - вітер все одно перекриває, хоча й не так сильно перекриває, як мої попередні вкладні (не вакуумні).
- Переваги:
- Працює добре - конектяться моментально, звук чіткий.
- Недоліки:
- Не достатньо гучності, низькі частоти майже відсутні.
- Артем Я***
Доповню досвід: чомусь мене ніхто не чує в цих навушниках, маю на увазі якщо через них приймати/здійснювати виклик. Тобто щось чують, але точно не слова - або дуже поганий мікрофон, або в мене брак.