Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Кронштейн OfficePro MA502

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Загалом дуже якісна і корисна річ - в порівнянні з ніжками від монітору займає взагалі мнімум місця, крім того дозволяє "глибше посадити" монітор. Збирається за +- пів години, витримує монітор 7кг, навіть не довелось регулювати болти. Не сподобався момент кріплення кабель-каналу, а саме те, що він на болтах, і ускладнює доступ до кабелів. В пантографі наприклад рішення з пластиковими вставками виглядає набагато зручніше. Окрім цього маленького недоліку питань немає, а переваг тут багато, описав їх вище. Фото "до/після" частково показує зменшення захламленості простору

Переваги:
    Звільняє багато місця на столі, легко монтується, має зручні кути нахилу та всі необхідні ступені свободи. Якість матеріалів
    Недоліки:
    Важкий доступ до кабель-каналу

Добрий день, Ярослав! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Шикарне кріплення. Обидва монітори сіли дуже надійно. Нічого не хитається/не бовтається/не сповзає. Єдине що, саме через цю характеристику, повернути монітор в суто горизонтальне положення вийшло задачкою, бо щоб прогорнути його за часовою стрілкою довелося прикласти доволі велике зусилля. За іншими осями монітор ходить набагато легше.

І інструкція трохи незрозуміла. Довелося напружити весь свій горіх, щоб зрозуміти, що в "Пункті 2" описано два способи встановлення кріплення (із монтажем в стіл та із кліпсою), але розділення збиває з пантелику. Якийсь маркер в інструкції не завадив би.

Тим не менш, кріплення вогонь, вже рекомендую його усім друзям.

Переваги:
    Надійне, міцне, добре тримає обидва монітори
    Недоліки:
    Трошки занадто тугий механізм; незрозуміла інструкція

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,OfficePro!

• Тарас

А які діагоналі у вас висять на ньому?

• Андрей Т***

Діагоналі 23'8

• Василь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Попередньо, все виглядає дуже добре.
    Звільнилось багато місця на столі. Суттєво зменшилась кількість кабелів в полі зору.
    Два монітори 27ʼ і 29ʼ (3,5 кг 5,5 кг) стали нормально.

Спочатку великий монітор падав на стіл під своєю вагою, але там можна покрутити перемикач жорсткості - допомогло.

При повороті «руки» біля кріплення на столі, саме кріплення трохи може зміщуватись на кілька міліметрів (хоч закручено туго). В принципі, не критично.

Додаткове питання до виробника: чи потрібно зберігати баланс ваги - чи можна, наприклад, повісити один 9кг монітор на одну «руку», а іншу залишити пустою?

Переваги:
    Гнучкість
    Недоліки:
    Хотілося б, щоб витримувало більшу вагу

Добрий день,Василь! Дякуємо за відгук та звернення. Так,потрібно зберігати баланс по вазі. З повагою,OfficePro!

• Влад К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже задоволений покупкою! Кронштейн якісний, надійно тримає обидва монітори (у мене 24" та 27"). Конструкція металева, виглядає міцно, нічого не люфтить. Завдяки регулюванню по висоті та нахилу легко підібрати зручне положення. Монітори тепер не займають місце на столі — з'явилося більше простору для роботи. Монтаж зайняв хвилин 20, інструкція зрозуміла. Рекомендую для тих, хто цінує комфорт і порядок на робочому місці!

Переваги:
    Все гуд!
    Недоліки:

Добрий день, Влад! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Звільнення простору на столі, можливість гнучкіше регулювати положення моніторів, посунути монітор ближче/нижче, щоб наприклад відкинутись в кріслі і подивитись кіно, - чудові плюси, проте відносяться скоріш до пристрою в цілому, аніж даної моделі. Що ж до саме цієї моделі:

+ Відносна легкість встановлення(якщо вміти читати інструкцію, то не потрібно бути професіоналом(як вказано в самій інструкції) щоб встановити та налаштувати дану стійку. Ті "майстри" котрим лінь буде подивитись малесеньку інструкцію матимуть ймовірність травмуватися ще при розпаковці.
    В мене 2 стійки були трохи по різному відрегульовані, одне довелося покрутити в 2ому плечі, 2ге в 1ому, але після регулювання все чудово працює.
    + Наявність кабель каналу(можливість закріпити кабелі і сховати їх під кожухом - однозначно плюс (у деяких моделей що бачив, цього або нема, або кабелі ховаються дуже часткові/не дуже гарно, багато кабелю видно)
    - Але й мінус: доступ до кабель каналу дещо незручний (гвинт, що тримає кожух знаходиться знизу, і підлазити під нього не дуже зручно, та й в цілому кріплення на гвинтах не найкраще рішення(але мінус не суттєвий, якщо нема потреби щось часто перевстановлювати). Також місця в каналі не дуже багато, при товстих кабелях якщо їх багато - може бути трошки затісно(хоча я й помістив 6 кабелів різної товщини в 1 канал)
    - Трохи більш суттєвий мінус: гвинти регулювання жорсткісті повороту нижніх "плечей"(що кріпиться до столу) знаходяться знизу стійки, тож для їх налаштування треба повністю зняти стійку і частково розбирати саме кріплення до столу (і самі гвинти там досить жорсткі). (ну або можна зробити це до встановлення, але слід враховувати, що жорсткість стійки в руках, та жорсткість стійки на столі з моніторами - можуть відчуватись трішки по-різному). Але мінус також не суттєвий - 1 дорегулювання має бути вдосталь.

Також, начебто потрібно кожні 3 місяці перевіряти жорсткість і підкручувати регулятори зверху - що теж можна назвати дрібний мінусом, але (мабуть) це неминуче для всіх подібних кріплень.
    Подивимось в тривалому користуванні, можливо ще доповню відгук.

Переваги:
    Механізм в цілому. Наявність кабель-менеджменту/зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Трохи незручний доступ до кабель-каналу, неможливість відрегулювати жорсткість нижнього плеча без повного зняття кріплення зі столу)(детальніше в осн коменті))

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій П***

Подобається

Переваги:
    Куча місця на столі
    Недоліки:
    Трохи зависока ціна.

Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Відмінний вибір за свої гроші і дає змогу підганяти своє робоче місце як завгодно.

Переваги:
    Компактність, можна хробити зручні положення моніторів і кабель менеджмент
    Недоліки:
    Я не знайшла

Добрий день, Ольга! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошее крепление, повесил два 22х дюймовых монитора. Мониторы удалось сбалансировать так что даже не нужно было прикручивать крепление к столу.

Недоліки:
    Не нашел

• Максим Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Склалося так, що купував не у магазина Розетка, але написати відгук стосовно цього товару вирішив тут.
    Я не розумію як я до цього користувався стандартними стійками для моніторів, для мене це знахідка, рекомендую всім у кого є просторний стіл.
    Трішки по нюансам, не на всіх столах можна «впритик» прикрутити саму стійку коонштейна, як це будо і в мене, але це не заважає гарно триматися кронштейну.
    З легкістю утримує 2 монітори (24 та 27 дюймів)
    Загалом якість товару на висоті.
    Загалом покупкою задоволений на 100/10

Переваги:
    Збільшення простору на робочому столі, універсальність регулювання, зовнішній вигляд, вбудовані кабель канали
    Недоліки:
    Трішки важко одному чіпляти кілька моніторів, ну і ціна звісно

Доброго дня, Максим! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502 та ви отримали зручність при користуванні. Бажаємо гарного досвіду та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Антон Б***

чудове кріплення 2 моніторв 27 дюймів тримає добре

Переваги:
    виглядає надійно

Доброго дня, Антон! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502 та воно підійшло для ваших моніторів. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.

• Дмитро Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Тримає монітор 27 дюмів міцно.

Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Андрій

За якістю хороший кронштейн, 2 монітори по 24 дюйми

Переваги:
    ~
    Недоліки:
    ~

Добрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже зручний девайс, міцна конструкція. Щоб повернути чи нахилити монітор треба прикласти зусилля, що підтверджує міцність кріплення. Особисто мені не вистачає довжини, щоб висунути монітори достатньо вперед - але маю широкий стіл і не усім потрібно щоб монітор було видно з положення лежачи коло стола. Матеріал приємний на дотик і вигляд. З додаткових плюсів - побільшало місця на столі. Також можу відмітити зручний кабель менеджмент. Загалом, рекомендую до покупки, річ варта своїх грошей.

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:
    Не вистачає довжини

Добрий день, Назар! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Юрій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добра штука. дуже зручно працювати тепер

Переваги:
    Хороша якість та легкий монтаж
    Недоліки:
    не виявив

Добрий день, Юрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Дмитро К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Великий діапазон регулювання, добре тримає монітори 32 дюйми, добре організовани канали для кабелів

Недоліки:

Добрий день, Дмитро! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Кожанов Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Зручна штука, була до цього молодша версія для одного моніку, за свої гроші найкращій варіант.
    Є кабель канали, проста установка.

Переваги:
    Надійність. Універсальність.
    Недоліки:
    Поки не виявлено.

Добрий день, Микита! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Легко збирається, тримає нормально 27 і 24 дюйми. Ні до матеріалів, ні до збірки питань немає.
    Єдиний нюанс: в кабель-каналах замало місця для 4-х кабелів.

Добрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Наталья

Якісний товар задоволені

Добрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отримала на наступний день після замовлення, встановили, все влаштовує, дуже зручно працювати, відповідає заявленим характеристикам

Переваги:
    Економія місця на робочому столі, зручно та без зусиль можно змінювати розташування екранів відповідно до потреб
    Недоліки:

Добрий день, Оксана! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якісний матеріал, свою функцію виконує. Хотілось би довші лапки щоб більш варіативно виставляти монітори, проте тримає пречудово.

Добрий день, Олег ! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Валентин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

очень маленький удобный кронштейн использую с двумя 27 дюймовыми мониторами все класс провода спрятаны все круто спасибо

Переваги:
    место для проводов, удобный, не громоздкий.
    Недоліки:

Добрий день, Валентин! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Євгеній Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове кріплення для моніторів 27 дюймів. Вийшло повісити 2 монітори по 3.5 кг кожний. Загалом свій функціонал виконує повністю і якість кріплення на висоті, але є одне «але». В комплекті є гвинти для кріплення самого монітору і замість 4 однаковий гвинтів, в одному з пакетів було 3 однакових і 1 в два рази довший. Можливо так і подібно але я не знаю навіщо він там, повісив натомість на гвинти які залишились від самого монітора. Також один із кожухів для дротів був дещо з тугою лункою для гвинта і через це в різьбі він знаходився на пару міліметрів, тому прийшлось прикупити такий самий гвинт але длініший і все чудово прикрутилось. А так дуже гарне і міцне кріплення, рекомендую.

Переваги:
    Міцне, стильно виглядає, має кожух для дротів, свою функцію виконує на 100%.
    Недоліки:
    Немає, але були маленькі нюанси які описав в самому відгуку, але на оцінку це не вплинуло.

Добрий день, Євгеній! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Влад Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брав для двух моніторів 24 дюйма, тримає добре.

Переваги:
    Зручність, місце для кабелів
    Недоліки:
    Поки не виявив

• Артур Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вцілому задоволений, зручно переміщати 2 монітори, гадаю нічого кращого за ці гроші не знайшов би.

Переваги:
    Якісні матеріали, дуже гарно продумано місце під кабель менеджмент.
    Недоліки:
    Поки не виявив

Добрий день, Артур! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

купував у минулому році, за рік жодного нарікання, збірка та приєднання моніторів дуже комфортне, за рахунок різних форматів кріплення, дуже гарний ергонайзер для проводів, для двух моніторів ідеальний варіант, краще такий ніж два різних краншатйна

Переваги:
    дуже класний кранштейн, за рік жодного нюансу, збирається легко, та дуже надійний
    Недоліки:

Добрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

стильно виглядає, добротно зібрано, надійно кріпиться

Переваги:
    тримає 2 монітори по 27"

Доброго дня, Вадим! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502 та воно підійшло для ваших моніторів. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Александр
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монитор и ноутбук идеально расположились.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже ралі, що кріплення OfficePro MA502 підійшли для вашого монітора. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Денис

Файно.
    Для кращого повороту довелось зняти з однієї ноги нижнє кріплення яке ховає дроти, але завдяки цьому обидві тепер можуть бути повернути в один бік, до дозволило зручно розмістити монітори без зайвого кліренсу ззаду столу.
    Також без проблем витримує монітор вагою в 5кг, з яким одинична нога від RZTK не впоралась і одне з кріплень тріснуло.
    Присутній отвір для USB-A та, схоже, аудіо входу та виходу. Самого кабеля в комплекті немає, але будь який інший тато-мама стає без проблем.

Доброго дня, Денис! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502. Бажаємо гарного досвіду й зручності у користуванні нашим товаром.

• Юрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Два 27" моніки тримає чітко. Виглядає гарно, кабелі протягнуті гарненько.
    Задоволений.

Доброго дня, Юрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам підійшло та сподобалось кріплення OfficePro MA502. Користуйтесь з легкістю та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійне і зручне кріплення. Без проблем і швидко вдалось підключити 2 монітора 24,5ʼ. Жорсткість регулюється спец ключем. Проблем не виявив.

Переваги:
    Гнучкість і легкість налаштування.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Доброго дня, Андрій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.

• Николай Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн просто супер! Выполнен очень качественно, уверенно держит 2 монитора по 27 дюймов! Покупкой очень доволен, рекомендую!

Переваги:
    Качественный продукт, быстрая доставка, хорошее обслуживание.
    Недоліки:
    Нету.

Доброго дня, Микола! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro MA502 та рівень сервісу магазину Розетка. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Николай Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное крепление за свои деньги )

Переваги:
    Быстро и понятно собирается. Главное не спешить. Два способа крепления…
    Недоліки:
    Не обнаружил.

Доброго дня, Микола! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось кріплення OfficePro MA502 та ви з легкістю його зібрали. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні нашим товаром.

• Свят

Тримає два 27" монітори без проблем
    Легко зібрати, є канали під кабелі, можна все сховати.

Переваги:
    Один раз виставив, тримається
    Недоліки:

Доброго дня, Святослав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви з легкістю зібрали кріплення OfficePro MA502. Впевненні ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні нашим товаром.

• Дмиттрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень удобный держатель. Рекомендую для моников до 27 дюймов.

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви отримали зручність у користуванні кріпленням OfficePro MA502. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.

• Олександр Ф***

Підкажіть будь ласка, якими моніторами Ви користуєтеся?
      Рамок майже нема і матриця здається дуже хорошою.

• Валентин К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

встановив дуже просто, встановлював сам і не було ніяких проблем, все налаштовується дуже просто.
    встановив 2 монітори, перший 27', другий 28', обдва стали просто, перший Монітор 27" LG UltraFine його вага 4, 6 кг став ідеально, другий це Монітор 28" Samsung Odyssey G7 і він важить 6.2 кг, що є менше максимально заявленої, але як би сильно не затягував, все одно трішки хилиться вперед

Переваги:
    якісно зібраний та пофарбований, якісні і приємні на дотик матеріали, гнучкий, легко встановлюється
    Недоліки:
    погано тримає монітор вагою 6.2 кг (є нахил вперед)

Доброго дня, Валентин! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що ви з легкістю змогли встановити монітори на кріплення OfficePro MA502. Чудово, що якість та матеріали відповідають вашим очікуванням. Щодо ситуації з нахилом одного з моніторів, якщо ситуація буде критичною зверніться, будь ласка, до сервісного центру OfficePro за номером телефону вказаному у гарантійному талоні, наші менеджери з любовʼю у найкоротший термін допоможуть вирішити ситуацію або замінять кріплення на нове, відповідно до експертного рішення.

• Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудове настільне кріплення! Легко встановлюється, надійно тримає два 27-дюймових монітори, а також дозволяє швидко змінювати положення. Ідеально для організації робочого місця!

Переваги:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:

Добрий день, Віталій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!