Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Смарт-годинник Garmin Venu 3, Black + Slate, Leather, GPS (010-02784-52)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Альона П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Slate. Колір ремінця: Black Leather

Серед всіх годинників цей годинник саме те що я шукала. До 10-и днів тримає заряд,що дуже зручно. Більш точно і якісно рахує кроки,сон і всю вашу активність. Має GPRS карту та можливість розмовляти по годиннику,а головне не хрипить динамік навіднині від інших годинників.коштує своїх коштів. Раджу

Переваги:
    Якісний годинник
  • Нікіта К***

Годинник топ, те що я хотів. Не треба заряджати через день, датчики гарно працюють.

Переваги:
    Довго працюють без підзарядкий (15 днів у звичайному режимі, 30 у економ і до 5 якщо завжди активні; якісні датчики, краще ніж у більшості конкурентів.
    Недоліки:
    У порівнянні з іншими розумними годинниками юзер експірієнс дещо гірше, менш інтуітивний. Але якщо це ваш перший розумний годинник, то ви і не помітите цього.
  • В’ячеслав О***

Годинник супер, ще і запасний ремінець дали.
    Дякую.

Переваги:
    Гарний дизайн, Стильний годинник, Класний циферблат.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Віталій

Очікування виправдані. Рекомендую!

Переваги:
    Все супер!