Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Сухий корм для собак Good Friend з яловичиною 10 кг

Оцінка користувачів 4.36/5
  • Відгуки про товар продавця Little Paws Market
  • Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Собачкам подобається. Їдять добре.

• Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 2. Вага 1 шт: 10 кг

Все супер

Переваги:
    Собаки їдять аж за вухами лящить))) все супер
  • Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Little Paws Market. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм сухий, пес сумний.
    Підійде лише, щоб підмішувати до поживнішого корму.
    Доставка швидка.

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Корм нормальний. Поносу або алергії від нього немає ні у собак ні у єнота. Використовую як добавку до основного раціону. Не даю сам корм так як від нього собака не поправляться. Метису і єноту він підходить, як основний, а вівчарка втрачає вагу і хутро. Від елітного і натуралки пронос у собаки тому додаю трохи цього. Виходить норм.

Вітаю.
      Дякую за таку обгрунтовну відповідь.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Наш шарпей ест с удовольствием

Переваги:
    Ест

Дякуємо за ваш коментар.
      Ми раді, що вашому улюбленцю корм підійшов.

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 2. Вага 1 шт: 10 кг

Собаки жрут нормально, не дрыщат как от панапса или евродога

Переваги:
    Цена качество
    • Продавець  StarLight

Денис, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Евгений Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Собачка задоволена

• Сергей И***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

собака їсть , поки що все чудово ))

Переваги:
    безкоштовна доставка аж до дому
  • Микола Б***

Все добре.

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Мозговая Я***

Выгодная цена
    Брала много для собак с приюта

• Ольга П***

Беру уже 4 раз !!!!
    Всем моим троим девчулям нравится!!!!
    Быстрая отправка, хорошие продавцы.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Optiwash. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Замовлення було надійно спаковано, термін придатності до 2025року.
    Мала собачка, якій пів року їсть його, а велика, якій 11років - не хоче. Може ще буде їсти. Зара даємо і корм іншої марки і цей.

Переваги:
    Вигідна ціна. Набір необхідних вітамінів для собаки.
    Недоліки:
    Старшої собаці не подобається
  • Ірина Т***

Хороший корм, але не для вибагдивих собак. Звичайні їдять добре. Продавець відповідальний, замовляла передплатою, все пройшло добре.

• Продавець  StarLight

Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Леонид М***

Кормом конекорсо доволен ест с удовольствием

Переваги:
    Цена,наверное вкус,удобная расфасовка
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  StarLight

Леонід, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Максим Х***

Швидко відправили,
    Німецькій вівчарці сподобалося)

Переваги:
    Хороша ціна,швидко реагують на замовлення...
    Недоліки:
    Відсутні...
    • Продавець  StarLight

Максим, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Байда Я***

Бюджетний корм, який собака їсть із задоволенням!

Переваги:
    Ціна!
    • Продавець  StarLight

Ярослав, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Сергей А***
    Відгук від покупця. Продавець: GamaEnergy. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Моя псиця жере навiть пакети, тому сказати що корм iй не нравиця неможу

Переваги:
    Прийшов вчасно, дiвчина попередила про можливу затримку, але все пройшло чудово. Якiсть на рiвнi, цiна чудова.
    • Продавець  GamaEnergy

Дякуємо за відгук

• Юрій Б***

Весь корм свіжий ,2025року,все ціле не пошкоджене,забрав 15мішків самовивозом

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару

• Дмитро

сільський собака їсть , коти також їдять )

Переваги:
    ціна по акції
    Недоліки:
    нема

Дякуємо вам за оцінку та вибір нашого товару

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все як в описі

Переваги:
    Норм
    Недоліки:
    Поки немає
  • Людимила М***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Мій алабай їсть корм з задоволенням. Доставка швидка. Рекомендую.

• Ірина Т***

Хороший корм!

Переваги:
    Мій вівчар їсть із задоволенням
    • Продавець  StarLight

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Кількість в упаковці: 3. Вага 1 шт: 10 кг

Швидко відправили. Собакам корм сподобався. Все супер.

• Савенков А***

Прприємна ціна,швидкий зворотній зв'язок,собакам до вподоби,все супер

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм добрий собакам подобається. Перед цим кілька раз купував угорський то відмовлялися їсти орбановський корм навіть після вмовлянь, а румунський їдять без питань. Зрозуміло, що цей корм класу економ, але собаки їдять без проблем.

Переваги:
    Корм добрий собакам подобається. Перед цим куував угорський то відмовлялися їсти орбановський корм, а румунський їдять без питань.
    Недоліки:
    Зрозуміло, що корм економ, але собаки їдять без проблем
    • Продавець  PE-LP

Вітаю.
      Щиро вдячні за коментар та високу оцінку нашого товару.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою!

• Наталия Б***

Спасибо от моей овчарки, ей вкусно.

• Николай М***

Спосибо магазину. Все оперативно .

Переваги:
    Для разнообразия рациона пойдет.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Людмила З***

Наші такси у захваті

• Юлия К***

Гарний корм , собаки добре їдять

Переваги:
    Ціна гарна купляла за 419 грн

• Людимила М***

Корм замовляли для алабая 7 років. Доставили швидко і дуже міцно запакований. Дякуємо продавцю і Розетці за безкоштовну доставку.
    Корм вже закінчився. Нарікань нема- все з' ідалось. Собака почуває себе добре.

Переваги:
    Все на рівні.
    Недоліки:
    Нема.
    • Продавець  StarLight

• Владислав

Собакі замінили корм

• Татяна

Собака їсть, і дворняга, і овчар

• Алла Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: PE-LP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 20 кг

Замовляю не перший раз!Дуже гарне обслуговування! Відправляють швидко,хоть і доставка укрпоштою бистро приходить, гарно запаковано!

Переваги:
    Собачки їдять з задоволенням, не має специфічного запаху - це дуже важливо!
    Недоліки:
    Не виявила!
    • Продавець  PE-LP

Нам дуже приємно, що Ви, як завжди, залишились задоволеними покупкою в нас...)

• Продавець  PE-LP

Дякуємо)

• Андрей Х***

Доставка швидка та вчасна. Цей корм купляю вперше. Собака їсть з задоволенням!

• Продавець  StarLight

Андрій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Федір Н***

Гарний корм за таку ціну. Годуємо їм своїх собак комбінуючи з кашами та іншими натуральними продуктами. Коти теж від нього не відмовляються.

Переваги:
    Ціна. Свіжа дата виробництва.
    Недоліки:
    Як побажання, щоб пакет передбачав ручку
    • Продавець  StarLight

Федір, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Цивинская А***

Дуже гарний товар!Мої домашні улюбленці їдять х задоволенням!

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  StarLight