Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про NCVI Молоковідсмоктувач електричний інверторний подвійний з 4 режимами і 9 швидкостями, Літієва батарея 2200 мАг, без БФА Dual Breast Pump

Оцінка користувачів 5/5
  • Іван К***

Дружина задоволена на всі

Переваги:
    Електричний, економить час
  • Никита Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Дуже зручний і якісний молоковідсмоктувач. Працює тихо, добре зціджує молоко та простий у використанні. Рекомендую.

Недоліки:
    ніяких
  • Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Працює дуже добре. Подвійний насос економить час; його можна використовувати з одного або обох боків. Потужність всмоктування легко регулювати. Завдяки сосці, що входить до комплекту, його можна використовувати як тимчасову пляшечку для дитини.

Переваги:Перемикання між одинарним/подвійним насосом.
    Недоліки: Немає

Переваги:
    Перемикання між одинарним/подвійним насосом
  • Віталіна А***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Він повністю подолав мій страх перед молоковідсмоктувачами! Режим зціджування дуже ніжний, як природне смоктання дитини, абсолютно без розтягування чи болю. Він дійсно досягає «безболісного зціджування». Різні рівні та режими інтенсивності можна регулювати, від ніжного до сильного, тому ви завжди можете знайти найбільш підходящу комбінацію для вашої поточної ситуації. Це дуже персоналізовано.

Переваги:
    Високоефективний
  • Чекас Е***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Після порівняння багатьох моделей, NCVI є найкращим. Він має сильне всмоктування та безболісний. Я дуже задоволена.

Переваги:
    Сильне, але ніжне всмоктування.
  • Андрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Молоковідсмоктувач якісно зроблений, має 4 режими роботи та 9 рівнів інтенсивності, що робить користування дуже комфортним . Використовується без неприємних відчуттів, ефективно зціджує молоко та допомагає заощадити сили. У цілому я залишилась задоволена покупкою і можу сміливо рекомендувати

Переваги:
    якість матеріалів, ціна
  • Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Молоковідсмоктувач вишукано виготовлений, має чотири режими та дев'ять рівнів інтенсивності, що дуже зручно для користувача. Він безболісно використовує, ретельно зціджує молоко та економить зусилля. Загалом, я дуже задоволена та рекомендую його!

Переваги:
    Висока якість, зціджує молоко чисто.
  • Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LaKuun Home

Моловідсмоктувач. Легкий у користуванні. Гарний колір. Ніжний. Багато режимів та скоростей у роботі

Переваги:
    Багато режимів. Легкий у використанні