Відгуки покупців про Вертикальна Багатоярусна Складна Сушарка Для Білизни На Колесах Чорна Підлогова Багатофункціональна Компактна Сушка Для Одягу На Балкон Стійка Універсальна Для Речей Та Лахів На Підлогу (382777)

Оцінка користувачів 4.03/5
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: VolTup. Колір: Блакитний

Зручна, займає небагато місця.

Переваги:
    Легка в збірці
    Недоліки:
    трохи тріснута одна труба
  • Ганна А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Дуже гарна сушилка, місця займає мало, витримує навіть банні рушники. Рекомендую

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Чорний

Гарна сушарка, все працює. Легко збирати

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Окай. Колір: Чорний

Не хватает одной трубки в комплекте, боковые полочки не соединяются между собой трубками, потому как они короткие

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: SimpleUA

Нестійка,трубки низької якості і постійно випадають з пазів,доки вставиш з однієї сторони з іншої випаде,нервова система не довго не витримує типовий Китай

• Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Зібрала без проблем. Користуюсь із задоволенням.
    Дуже виручає. Для дитячих речей-те, що треба

Переваги:
    Компактна. Маневрена.

• Михаил К***

Пока все нравится.

• Катерина П***

Зручна сушарка, зручна

Переваги:
    Зручність

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий

Чудова сушарка за невеликою ціною

Переваги:
    Займає небагато місця, за рахунок того, що складаються полички
    Поміщається багато речей, на відміну від звичайної сітки для сушіння
    Недоліки:
    Дешевий пластик, який має трохи специфічний запах, деякі деталі мають дефекти, через що (у мене особисто) одна з полиць майже постійно сама злітає з петлі і опускається, після чого речі падають
  • Ольга У***
    Відгук від покупця. Продавець: Denwer. Колір: Чорний

склала за годину. Думала, що впораюся швидше. ДлЯ маленького балкону саме то

• Надія І***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Легко збирається, багато прання можна розвісити і немає перегинів на одязі. Рекомендую.

• Марія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Сірий

Користуюся півроку. Чудова річ. Дуже зручна в зимку під грубою, літом на веранді.

Переваги:
    Легка. Стійка. Міцна.
    Недоліки:
    Не помітила.
  • Роман Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Очікував, що зараз знову пласкогубці буду діставати, але все зібралось на диво легко. Пази нормально зроблені.

Єдине що дійсно викликало питання - зверху оці тримачі для вішалок взагалі ніяк не закріплені. Просто насадка, яка вільно знімається і перехиляється.

Переваги:
    На диво легко збирається
    Недоліки:
    Китай, що вже скажеш
    • Продавець  StarLight

• Вікторія В***

Чудова сушарка

Недоліки:
    Не бачу
    • Продавець  StarLight

• Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Легка збірка, можна речей розміщується

Переваги:
    Легка збірка
    Недоліки:
    Досить хліпка
  • Ігор Б***

Якість норм

• Василь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Потужна сушарка для великої родини сушить усе й одразу: від шкарпеток до пуховиків.

• Таня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Біло-блакитний

Сушка прийшла швидко, збирається також без проблем, дуже зручна у використанні, місця багато не займає, речей вміщує доволі багато. Покупкою задоволена. Дякую

• Продавець  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Сірий

Выброшенные на ветер деньги. Сушилку косит, нужно соблюдать равномерное распределение белья на ней. После первого раза использования отвалилось одно колесо. Ушла на мусорку.
    Из плюсов все быстро собралось.

• Іванна М***

Все чудово

• Ілля О***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Збирається-розбирається легко, інструкція не потрібна. Стабільно стоїть навіть на килимі. Дуже задоволений покупкою.

• Микита Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Конструкція складна, розкладається за хвилину, зберігається плазом. Трубки металеві, міцні, не гнуться

• Игорь Н***
    Відгук від покупця. Продавець: MAGPIE. Колір: Біло-блакитний

Піду за клеєм. Платник лопнув. Ще зібрати не встиг. Поки збираю.

Переваги:
    Багато місця для сушки.
  • Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Сушка легка в зборі, компактна і вміщує багато білизни. Повністю відповідає опису.

Переваги:
    Компактна, вмістка.
  • Наталя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TORI. Колір: Біло-блакитний

Сушка просто КЛАСНА!!! Дуже легка у зборі, практична у використанні. Швидко доставили, без жодних зауважень до якості.

Переваги:
    Речей можна повішати багато, є квадратура зайнятої території мінімальний.
    • Продавець  TORI

• Аріна В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Висота 170 см рятує для довгих суконь та простирадл. Конструкція міцна, не гнеться. Дуже задоволена покупкою.

• Геннадій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Багато ярусів, компактна, стійка. Білизна сохне за ніч.

• інга с***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Товар супер, на початку виникли проблеми але дякую за допомогу все бистро вирішили

• Продавець  SAM groupe

Дякую вам за відгук, завжди раді домогти !

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Сірий

Дуже містка сушарка! 3 яруси дозволяють сушити одночасно білизну, рушники та дрібні речі.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій

Сушарка як на мене не стійка, заявлену вагу в описі вона не витримає. Щоб повісити випраний одяг треба підтримувати бо здається що впаде. Ціна приємна але якість не дуже!

Переваги:
    Легко збирається, не займає багато місця, приємна ціна
  • Наталія П***

Зібрали, є всі запчастини

• Валерій М***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Були проблеми з нестачею деталей, на негативі написали відгук і продавцю, швидко відповів і вирішив питання за 10 хв, дякую

• Ганна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Колір: Білий

Для мене це найзручніша сушилка

Переваги:
    Компактна
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Сірий

Дуже зручна річ, багато вміщує речей.

• Вікторія В***

Замовляла на подарунок. Все сподобалось,збирається швидко. Недоліків не було

• Продавець  SAM groupe

Вдячні за високий бал! Працюємо з любов’ю до своєї справи та повагою до клієнта.

• коля н***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Біло-блакитний

Гарна річ , збирається швидко, займає мало місця.

Переваги:
    Займає мало місця
    Недоліки:
    Поки нема.
    • Продавець  SAM groupe

Дякуємо! Раді, що ви залишилися задоволені і покупкою, і сервісом.