- Анатолій Н***Відгук від покупця. Продавець: SNDK
Замовив даний агрегат, зі мною зв'язались, прийшов інший, в тім, на роботу не впливає, поки нарікань немає. Два рази запитав в продавця, чи є запасні ножі, ігнор. Перший раз, прочитано без відповіді, на другий, мабуть заблокували, бо повідомлення навіть не доставлено. Прикро. Можливо, хоч тут нададуть відповідь. Дякую
- Продавець SNDK
Доброго дня, куди ви писали? Нажаль додаткових ножів немає.
- Продавець SNDK
Вам була вислана модель з посиленою фрезою, так як партія даного зразку закінчилася, зі збереженням вартості моделі, що замовлялася, про що вас попередили та перепросили за незручності. Ви надсилали питання у вихідний день, але у робочий час, нажаль не змогла його знайти серед переписок. Як повідомляю вище, додаткових ножів нажаль не маємо.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: SNDK
Дуже чудовий культиватор. Дякую продавцю
- Продавець SNDK
Добрий день, Анно! Дякуємо за вибір товару з нашого магазину та високу оцінку нещодавнього придбання. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: SNDK
Все супер. Товар доставили швидко. Працює. Дякую!
Переваги: Ціна, якість, швидкість доставки.
Недоліки: Немає- Продавець SNDK
Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір товару з нашого магазину та високу оцінку нещодавнього придбання. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: SNDK
Товар прибув дуже швидко. Якісь за таку ціну дуже гарна. Працює. Я задоволений. Дякую!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Продавець SNDK
Добрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір товару з нашого магазину та високу оцінку нещодавнього придбання. Бажаємо приємного користування на довгий час!