Відгуки покупців про Акумуляторний пилосос Ardesto CVC-X0621WB

Оцінка користувачів 4.17/5
на основі 21 відгук
  • Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Працює, просто супер, ми задоволені.

• Діна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

За таку суму він просто ідеальний. Працює добре,без нарікань.

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Самая худшая покупка которая только могла быть, на второй скорости работает минут 7-10 от силы, колесика отпадают что с лева что с права потом ищешь их по дому, сегодня уже совсем перестал работать, ну как мигает свет, то работает то нет и он слабый. Ремонт мне ваш не нужен, больше никогда эту фирму не закажу.

Добрий день! Дякуємо вам за покупку і за зворотній зв'язок. Вікторія, нам дуже прикро, що у вас склалось таке загальне враження. Якщо у вас питання що до роботи приладу, просимо вас звернутись до авторизованого СЦ, контакти якого вказані в гарантійному талоні.

• Христина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Пилосос зламався через місяць після покупки. Через 10 хвилин прибирання виключився. Заряд був повний. Поставила на зарядку ще раз, індикатори горять, пилосос не включається. Може хтось підкаже адреси сервісних центрів?

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Неякісний товар

Добрий день! Христина, нам дуже прикро , що у вас трапилась така ситуація. Надаємо вам контакти авторизованного сервісного центу для вирішення цього питання.
      м. Київ, вул. Марка Вовчка 18А
      0(800) 300-345 (безкоштовно з мобільного)
      Telegram | Viber | WhatsApp +38 (067) 624-98-68 чат, тільки для повідомлень.

• Іван О***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір виробу: Білий

Все супер, дякую.

• Іванна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Пилосос працює добре, тяга потужна, збирання пиль і шерсть котів без нарікань. Але є величезний мінус – коліщатка постійно відпадають! Через два місяці користування це стало реально дратувати, бо доводиться їх постійно ставити на місце. Відправляю на гарантію, подивимося, що скажуть.

• Татьяна Я***

Пилисосом задоволена

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Перестал работать уже через 1 неделю после покупки, мигают все индикаторы, и не хочет работать. Фильтр читстый, ничего не забилось, и полностью заряжен. Не рекомендую! Не тратьте деньги

• Анжела М***

Добрый день, вы решили проблему? Точно такое , к сожалению

• Анастасия С***

Неа, не решили проблему он не работает. Может проблема в проводе питания?! Но через 1 неделю чтобы провод перестал работать (никах механических изъянов нет)……не знаю, очень сомневаюсь что в проводе проблема. Просто не качественный продукт… это еще мягко сказано! 4 тыс грн в мусорку ушло. Очень жаль что производитель не отвечает на наши вопросы (

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Добре прибирає, легкий, зручний,зарядки хватає на прибирання,в машині зручно прибирати

Переваги:
    Хороший в використанні, зручний
  • Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Пройшов тиждень як я користуюсь пилососом. Дуже зручний у використанні, із шерстю справляється добре, підсвітка дуже допомагає. Заряду вистачає на два дні ретельного прибирання всього будинку. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна.
  • Лиля М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Покупкою довольна,за свои деньги хороший пылесос, шерсть собирает хорошо,на турбо-режиме не хватает пропылесосить всю квартиру 75 кв.Но я и не покупала его для уборки всей квартиры,покупала в качестве электро веника.

Переваги:
    Удобный,недорогой,легкий в обслуживании.
  • Ганна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Зручний, гарний пилосос, прибирає достатньо якісно. Подобається, що можна все зняти, помити, почистити щітки. В мене він заряджався десь 3 години, працює без зарядки хвилин 30, цього вистачає на прибирання 2 кімнат.

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Легкий, зручний, працює добре,я задоволена всім

Переваги:
    Гарний, зручний,чудовий
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Давно мріяла щось типу такого купити собі,нарешті наважилась,і не пошкодувала. Пилосос просто супер

Переваги:
    Підсвітка,зйомний міні-пилосос для меблів та авто
    Недоліки:
    Покі не знайшла
  • Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Виглядає надійним, заряду вистачає на щоденне прибирання, заряджається після повної розрядки десь дві години.

Переваги:
    Зручний.
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Жанна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Класний пилосос. Вперше придбала акумуляторний і не пожалкувала. Легкий, маневрений, з підсвіткою, що дуже зручно. На турборежимі вистачає на трикімнатну квартиру. Якісно збирає шерсть, пил, різне сміття. Зручно, що є додатковий пилосос для меблів.

Переваги:
    Ціна, підсвітка, легкість, маневреність
    Недоліки:
    Відсутні
  • Катерина Х***

Задоволена покупкою. Дуже зручний

Переваги:
    Безпровідний, заряду вистачає на двокімнатну квартиру
  • Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Довольна покупкой. Помогает в уборке дома, хорошо справляется с любым мусором и очищает от шерсти.
    Сперва подумала зачем нужна подсветка, в работе увидела, что это очень полезная функция! Мусор и шерсть сразу видны. Уборка, сплошное удовольствие

Переваги:
    Подсветка
    Недоліки:
    Нет недостатков
  • Оксана Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

пилосос поганий,колеса відвалились через рік,можна викинути!!!

Дякуємо за ваш коментар щодо пилососа ARDESTO CVC-X0621WB. Нам шкода, що у вас виникли проблеми під час експлуатації приладу.
      Хочемо зазначити, що від’єднання або пошкодження коліс може статися, зокрема, внаслідок неправильного користування, перевищення допустимого навантаження або експлуатації на поверхнях, не рекомендованих виробником. Подібні пошкодження не є типовими для цієї моделі за умови дотримання інструкції з експлуатації. Дякуємо за зворотний зв’язок. Він важливий для нас і допомагає покращувати якість продукції та сервісу.

• Наталья П***
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

Неплохо как для бюджетного пылика. Но проблема в том что невозможно купить на него фильтр. HEPA-фильтр Ardesto HF-XS90 просто идет физически больше чем оригинальный базовый(((

Переваги:
    Подсветка
    Недоліки:
    Невозможно купить фильтр
  • Олена
    Продавець: Rozetka. Колір виробу: Білий із сірим

У мене вже раніше був акумуляторний пилосос, якому з часом довелось шукати заміну. На цей раз я шукала таку модель, у щітках та насадках якої будуть не чорні щетинки. Тому що , коли треба почистити контейнер — видно, а от коли час помити щітки — не одразу помітно. Тут щетинки блакитного кольору — саме те, що я шукала! Окрім цього пилосос має знімний ручний модуль, яким можна почистити диван, крісло, важкодоступні місця у ліжку тощо. Підсвітка дуже класна, потрібна річ виявляється, у попередньому пилососі такого не було на жаль. Вже порадила друзям та знайомим.

Переваги:
    Блакитні щетинки на насадках, підсвітка, знімний ручний модуль