Відгуки покупців про Гамак двомісний Hanert Relax Marine 260×150
Є в наявності
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
5 зірочок від мене
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
На таку ширину такі короткі планки.Лежиш в ньому як в коконі.
- Переваги:
- Тканина більш-менш.
- Недоліки:
- Треба довші планки
- Продавець ForBabies
Дякуємо за зворотній зв'язок! Така довжина забезпечує оптимальний баланс між підтримкою форми та безпекою (довші планки збільшують ризик перевертання). Ефект «кокона» в тканині створений для того, щоб комфортно огортати та надійно фіксувати під час відпочинку. Окрім того, розмір дерев'яної планки вказували в описі товару.
Сподіваємося, що в подальшому користуванні ви оціните його зручність та надійність. Гарного вам відпочинку!
- ИванВідгук від покупця. Продавець: ForBabies
Гамак красивый и качественный, но материал сильно тоньше аналогичных красного цвета
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук! Раді, що гамак Вас сподобався та Ви відзначили його якість.
Щодо порівняння з моделями червоного кольору: у нашому асортименті гамаки червоного кольору не представлені й раніше не продавалися. Тому, найімовірніше, Ви порівнюєте наш гамак з товаром іншого виробника. Зовнішньо схожі гамаки можуть мати різний склад, щільність та товщину тканини, тому таке порівняння не зовсім коректне.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою!
- маріяВідгук від покупця. Продавець: ForBabies
Хороший гамак. Приємна міцна тканина. Удвох навряд чи хтось наважиться, а для одного- саме те!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ForBabies
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю гамака та його міцною тканиною. Бажаємо Вам комфортного відпочинку!
- Даша П***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Хороший
- Переваги:
- Большой
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук! Для нас дуже цінно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: ForBabies
Гарна якість, розумна ціна
- Продавець ForBabies
Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного користування та завжди раді новим зверненням!