Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Гамак двомісний Hanert Relax Marine 260×150

Є в наявності

4.6/5
Оцінка користувачів 4.6/5
  • Надія К***

5 зірочок від мене

• Продавець  ForBabies

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ForBabies

На таку ширину такі короткі планки.Лежиш в ньому як в коконі.

Переваги:
    Тканина більш-менш.
    Недоліки:
    Треба довші планки
    • Продавець  ForBabies

Дякуємо за зворотній зв'язок! Така довжина забезпечує оптимальний баланс між підтримкою форми та безпекою (довші планки збільшують ризик перевертання). Ефект «кокона» в тканині створений для того, щоб комфортно огортати та надійно фіксувати під час відпочинку. Окрім того, розмір дерев'яної планки вказували в описі товару.
      Сподіваємося, що в подальшому користуванні ви оціните його зручність та надійність. Гарного вам відпочинку!

• Иван
    Відгук від покупця. Продавець: ForBabies

Гамак красивый и качественный, но материал сильно тоньше аналогичных красного цвета

• Продавець  ForBabies

Дякуємо за відгук! Раді, що гамак Вас сподобався та Ви відзначили його якість.
      Щодо порівняння з моделями червоного кольору: у нашому асортименті гамаки червоного кольору не представлені й раніше не продавалися. Тому, найімовірніше, Ви порівнюєте наш гамак з товаром іншого виробника. Зовнішньо схожі гамаки можуть мати різний склад, щільність та товщину тканини, тому таке порівняння не зовсім коректне.
      Дякуємо, що поділилися своєю думкою!

• марія
    Відгук від покупця. Продавець: ForBabies

Хороший гамак. Приємна міцна тканина. Удвох навряд чи хтось наважиться, а для одного- саме те!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  ForBabies

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю гамака та його міцною тканиною. Бажаємо Вам комфортного відпочинку!

• Даша П***

Хороший

Переваги:
    Большой
    • Продавець  ForBabies

Дякуємо за відгук! Для нас дуже цінно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Галина Л***

Гарна якість, розумна ціна

• Продавець  ForBabies

Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного користування та завжди раді новим зверненням!