Відгуки покупців про Рибальське крісло M-Elektrostatyk F5R ST/P складне туристичне, зі столиком і тримачем вудки

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Я задоволений. Крісло якраз для мене.

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Володимир, за відгук та оцінку! Бажаєм приємного користування кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Як тільки купили, відразу клювати риба почала)) Рекомендую!!чудова річ для рибака !!хороша якість..

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Ірина, за відгук та оцінку! Головне, щоб рибак не заснув в такому комфортному кріслі і не пропустив покльовку )) Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Ярослава Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Гарний стілець, навантаження 110 кг витримав), якість чудова.

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Ярослава, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування карповим кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Євген Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

крісло хороше, але мене дуже здивувало, що за такі гроші у крісла нема чохла для транспортування.Приїхало в мішку, що попало...

Переваги:
    міцне та надійне
    Недоліки:
    відсутній чохол
    • Продавець  WASHOPIK

Доброго дня, Євген! Дякуємо за відгук. Стосовно чохла - на сайті не вказано в комплектації, що має бути чохол. Виробник постачає ці крісла без чохла, така комплектація, це не наша провина.

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Класне крісло, не важке, зручне, гарно розкладається.

• Продавець  WASHOPIK

Вдячні, Катерина, за відгук та оцінку! Бажаєм і надалі приємного користування кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Карина В***
    • Продавець  WASHOPIK

Вдячні Вам, Каріна, за високу оцінку! Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Иван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Швидкість і якість обслуговування на вищому рівні,товар співпадає з заявленою якістю.

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Іван, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та нашим обслуговуванням. Бажаєм приємного користування рибальським кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Крісло купували на подарунок. Батько дуже задоволений, крісло дуже зручне

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Ольга, за відгук та оцінку! Нам приємно, що батькові сподобався Ваш подарунок. Бажаємо приємного користування карповим кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Инна Т***

Ок

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Інна, за відгук та високу оцінку! Бажаєм приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Паляниця. Колір: Оливковий

Крісло зручне,надійне,висота ніжок регулюється.Відповідає фото і опису.Доставка відбулась дуже швидко.

Переваги:
    Зручність,компактність
  • Наталия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: БорЩ. Колір: Оливковий

Замовляла на подарунок. Крісло якісне, дуже сподобалось. Гарна ціна .

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Дуже зручне та комфортне крісло, рекомендую!!!

Переваги:
    Надійна конструкція.
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Сергій, що поділились своїми враженнями про карпове крісло! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Роман О***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Колір: Оливковий

Достойне крісло за адекватні кошти
    Гарно миється

Супер спасибо..

• Леонід С***

Упаковка-мішковина. Стілець міцний, добротний, зручний

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Леонід, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування карповим кріслом. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Отзыв спустя 2 года;) Кресло живее всех живых. Очень удобное. Крепкое. Мощное. Сама обшивка, так сказать, легко снимается с каркаса. Два раза стирал. Никакого износа. По габаритам да, в сложенном виде великоватое для легковушки. Но в любом случае советую!

• Олег Х***
    • Продавець  WASHOPIK

Вдячні Вам, Олег, за оцінку! Бажаємо приємного користування карповим кріслом. Чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Ян Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Делался обмен так как пришло кресло без задних креплений (в итоге не крепился столик с одной из сторон). Написал продавцу, через 10 минут уже был ответ, на следующий день уже выслали кресло под замену. В целом кресло неплохое, в скором времени опробую на рыбалке, всем хорошего дня и настроения.

Переваги:
    Удобный, регулируемый по высоте самого стула и наклону спинки. Взаимодействие покупателя и продавца.
    Недоліки:
    Стойки под удилище слишком хлипкие как по мне, слабо зажимаются крепления стоек под удилище.
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Ян, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування кріслом.

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Стул покупали коллеге, остался доволен.
    Такого подарка он точно не ожидал.

Супер кресло)

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Владислав, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування карповим кріслом. Заходьте в наш магазин ще за покупками, завжди будемо раді.

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Household expert. Колір: Темно-зелений

Гарне для своєї ціни. Але якщо б я шукав таке крісло знову, я б пошукав інший механізм закріплення спинки та ніжок, що означає дорожчий варіант.

Переваги:
    Зручне, не занадто важке
    Недоліки:
    Щоб змінити кут спинки краще встати взагалі, сидячи зручно не зробиш
  • Андрій Б***

Крісло класне)))

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування карповим кріслом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Богдан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Купував своєму батьку на день народження , він був нереально задоволений , крісло було зручне , також має гарну міцність . Ставлю 10/10

Переваги:
    надійно та комфортно , плюс столик і підставка для однієї вудки
    Недоліки:
    не побачив
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Богдан за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування кріслом! Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Наталья П***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: Хакі

Всё отлично, кресло покупалось в подарок, и его оценили)) Прочное, комфортное и достаточно компактное для рыбалки и комфортного отдыха на природе. Спасибо продавцу.

• Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Наталія, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування кріслом і чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Купила папе для рыбалки. Папа в восторге!
    Вес 120кг выдержало без проблем)

Переваги:
    Очень крепкое. Указанная в характеристиках нагрузка 110кг не максимальная
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Колір: Оливковий

Добрый вечер.Купила мужу на подарок рыбатское кресло. Супер,мужу очень понравилось. Спасибо огромное.

• Продавець  В побуті

Дякуємо ,що обрали нас!
      Нехай служить.

• Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Колір: Оливковий

Доставили бысто. Кресло брали на подарок, но выглядело довольно качественно и добротно. Сам не пользовался. Нареканий нет

Переваги:
    Хорошее кресло, брали на подарок.
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Недавно приобрёл. Регулируется спинка и ножки.

Переваги:
    Хорошее кресло.
    • Продавець  SunFish

Дякуємо за Вашу оцінку

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Крісло має функцію розкладання, зручне.Не важке.

Переваги:
    Зручне, спинка регулюється відмінно, як і ніжки. На спинці крісла є типу підголовник. Не важке - 6,6 кг
    • Продавець  SunFish

Дякуємо за Вашу оцінку

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Отличное кресло. Крепкая ткань. Металл хорош. Распрямить спину самое то, раскрутил и уже лежишь.

• Виталий З***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Могу сказать что кресло оправдало мои надежды. Действительно хорошое и прочное кресло .

Переваги:
    Выдержало вес в 120 кг и ничего с ним не случилось , прочное
    Недоліки:
    Не увидел
  • Руслана
    Відгук від покупця. Продавець: В побуті. Колір: Оливковий

После одной рыбалки лопнуло, брали нагрузка 110 а муж весит 75,кресло лучше не покупать за такие деньги такого плохого качества.

Переваги:
    Удобное
  • Руслана

Товаром очень довольны

Переваги:
    Очень устойчивое, удобное
    Недоліки:
    Нету
    • В п***

Дякую Вам за відгук!!!

• Анастасия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Очень хорошее, прочное и качественное кресло, муж в восторге

Переваги:
    Качество
    • SunFish

Спасибо за Ваш выбор. Мы рады, что покупка принесла Вам положительные эмоции.

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

ОЧень крутое кресло,толковый продавец,всё отлично.Был сегодня на рыбалке,с ним это небо и земля)

Переваги:
    Очень удобное кресло,хорошие материалы
    Недоліки:
    НЕТУ!!!
  • Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: SunFish. Колір: Оливковий

Сделал заказ,буду с нетерпением ждать

• Евгений Р***

Полный порядок