- Полтавченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово, найкраще у чому я сидів, буду всим радити це крісло. Іноді коли встаєш чіпляєш підлокітники і треба знову їх поправляти якась кнопка фіксатор не завадила би, але це дрібниці з усіма перевагами
- Недоліки:
- Не фіксуються підлокітники
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Sihoo. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Sihoo!
- Полтавченко М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кріслом дуже задоволений, єдине купив одне дівчина посиділа і сказала не віддасть прийшлось купити собі друге, не давайте нікому сидіти, то заберуть
- Переваги:
- Комфорт, простота збірки, якість матеріалів
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Має доволі важку і обʼємну коробку. Бажано підіймати її вдвох.
Хороша інструкція по збірці. Легко збирається.
Багато чого можна регулювати. Але декілька важливих речей все ж не можна достатньо добре відрегулювати. Наприклад, відрегулювати підлокітники на достатню відстань назад, аби сидіти максимально близько до столу. Також неможливо відрегулювати глибину поперекової підтримки.
Також певним мінусом є те, що фіксація підлокітників недостатньо стабільна. Часто можна легко зачепити підлокітник, і він зміщується вправо-ліворуч.
Загалом оцінив би десь 7 з 10. Відносно непогане крісло, але має свої мінуси.- Переваги:
- Багато речей можна регулювати, зрозуміла інструкція
- Недоліки:
- Досить короткі підлокітники, які не можна відрегулювати на достатню відстань назад аби сидіти максимально близько до столу
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Sihoo. Зворотний зв'язок для нас дуже важливий, адже завдяки йому ми зможемо покращити наші продукти в майбутньому та зробити їх ще кращими. З повагою, Sihoo
- Олексій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Сидіти реально зручно. Спина не втомлюється за комп'ютером. Сітка на сидінні та спинці якісна, щільна, не провисає. Налаштувань дуже багато: можна посунути сидіння вперед-назад, підлокітники крутяться в усі боки, спинка регулюється по висоті. Під себе реально підігнати все до міліметра. Є момент, коли встаєш або просто рухаєш крісло, часто випадково зачіпаєш ручки регулювання спинки чи підлокітників.
- Переваги:
- Зручна спинка та сидіння, купа налаштувань під себе, якісна сітка
- Недоліки:
- Важке, легко зачепити важелі налаштувань