Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Повітродувка турбовентилятор ручний бездротовий для чищення техніки від пилу Mini Jet Fan акумуляторний портативний міні фен турбо вентилятор 3000 mAh для електроніки 3 режими охолодження продування повітря + швидка зарядка білий

Немає в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 22 відгуки
  • Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Залишився задоволений вентилятором.Потужно дує ,пил вилітає на раз з техніки.Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Приємно отримати Ваш відгук та рекомендації. Дякуємо, що обрали нас!

• Ігор С***

В цілому норм штука.
    Спочатку здалося що треба постійно кнопку тримати, але потім розібрався.
    Брав видути пил з ноутбука, то з таким не дуже, взяв потім балон зі стиснутим повітрям.
    Звичайний пил крупний як на вентиляторах ПК мабуть добре.

Супер роздуває мангал.

Переваги:
    Супер роздуває мангал.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та досвідом. Завжди Вам раді!

• Наталія О***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Залишилася задоволена вентилятором.Потужно дує ,пил вилітає на раз з техніки.Рекомендую!

Переваги:
    Потужний
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Евеліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Користуємось цим товаром і реально кайфуємо. Використовую як фен для волося, а що робить, варыантів немає коли нема світла... Взагалі круто!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Евеліна! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Турбовентилятор потужний та компактний! Зручно використовувати, дуже задоволений результатом!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Дмитро! Щиро дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Эдуард М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Непоганий пристрій, мені підходить, всім задоволений!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Едуард! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені придбанням.

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Доповнюючи мій попередній відгук: функціонал товару не відповідає інструкції. Фен тільки видуває. Ніяких «різних функцій» відповідно різних натискань клавіші немає. Одна кнопка — одна функція. Загалом, вибирайте кращий варіант, ніж це

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. У цієї моделі режими мають перемикатися різною тривалістю натискання кнопки: коротке натискання відповідає за продування, а довше — за зміну швидкості потоку.

• Артем Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Більшість продукту надрукована на 3D принтері, і це ДУЖЕ СИЛЬНО видно. Магніти слабко тримають насадку. Пристрій заряджається від TYPE-C, продавець поклав в комплект USB-mini.
    Щодо функціоналу — обіцяні в описі дії видає, нарікань немає

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам важливо знати про всі нюанси, аби зробити пристрій ще кращим. Раді, що в роботі товар виправдав Ваші очікування!

• Людмила П***

Дуйчик справний

Переваги:
    потужність, зручність, ціна
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Эдуард Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Всім задоволені, швидка доставка.

Переваги:
    ціна, якість товару
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Едуард! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Поліна К***

Потужний класний вентилятор

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Поліна! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• Олег Ч***

Вентилятор супер. Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олег! Дякуємо за відгук та рекомендації. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Чудово! Товар відповідає очікуванням, добре працює.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олег! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Приємного використання!

• Артем

Працює, нарікань немає

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Артем! Щиро вдячні за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Давид М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Товар справний, одразу все перевірили - працює чудово!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Давид! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Алла Л***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Не відповідає заявленим характеристикам. Спочатку видавав повітря порціями, а після зарядження акумулятора зовсім перестав працювати. Повернути Товар Продавцю не змогла бо термін гарантії в 1 місяць вже пройшов.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Алла! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук дуже важливий для нас!

• Леонід Г***

Хороший вентилятор!

Переваги:
    працює чудово
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Леонід! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

С этой штукой гораздо проще чистить ПК.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віктор! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Анастасия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Мощный вентилятор, выдувает хорошо.
    За свои деньги — топ.
    Брали на подарок, именинник остался доволен.

Магазин связался очень быстро.

Переваги:
    Мощность
    Портативность
    Легкость
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Анастасія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Ілля Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

все було добре, показав гарні результати, пока він перестав працювати, моторчик не крутиться

Переваги:
    працював
    Недоліки:
    тепер не працює
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ілля! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Хороший вентилятор, ефективно працює! Рекомендую!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Євген! Вдячні за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Тарас Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen

Супер! Товар відповідає характеристикам!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Тарас! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!