- Лариса І***Відгук від покупця. Продавець: Gadget mind. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Повербанк просто супер! Дуже порадувало, що він приїхав уже з зарядом — я змогла одразу перевірити його і підзарядити ноутбук та телефон. Доставка швидка, працює все чітко. Заряджається з нормальною швидкістю, а ємності вистачає надовго. Однозначно рекомендую до покупки, особливо за таку якість!
- Переваги:
- Довга ємність
- Недоліки:
- Марія У***Відгук від покупця. Продавець: Gadget mind. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Павер тримає заряд дуже довго. Заряджається для такого пристрою це прийнятно. Задоволена покупкою.
- Ханзерук В***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Повербенк чудовий.Все працює прекрасно,рекомендую
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Чудовий павербанк за свої гроші.
Всі функції виконує як і повинен.- Переваги:
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Купували на подарунок літній людині. Дуже задоволена. Свою функцію виконує відмінно.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Поки що не має
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Хороший павербанк, держит долго. Доволен приобретением
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Чоловіку потрібні були павербанки саме з такими характеристиками. Купила два, поки він задоволений. Активно їх використовує
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки нема
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Гарна річ
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Працює чудово. Нарікань не має
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
За свої кошти класний повербанк
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Нормальний павербанк за свої гроші. Хороша якість матеріалів і збірки.
- Переваги:
- Залізний матовий корпус, індикатор рівня заряду, декілька гнізд для заряджання пристроїв.
- Недоліки:
- Можливо вага, але це індивідуально для кожної людини.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Дуже задоволений цією покупкою
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Замовили у травні. У користуванні не часто. Суттєвих недоліків наразі не має
- Переваги:
- Стильно виглядає, швидко заряджає мобільний
- Недоліки:
- Сам павер заряджається на 100% більше, ніж 4 години. Треба враховувати при тривалих відключеннях світла
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Нормальний
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Працює чудово, заряджає телефони досить швидко, виглядає надійним. Але сам павербанк заряджається відносно не швидко, рекомендую звернути на це увагу якщо берете з розрахунком щоб заряджати його за 3 години доки дають світло при блекаутах
- Переваги:
- Ціна, якість
- София Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
дуже сподобався
- Артур Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Все гуд
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Хороший павербанк , добре тримає заряд.
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Використовували рідко, заряджали раз на 2 тижня. Здох через 4 місяці
- Продавець Berem&Store
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Водночас хочемо запевнити, що для нас важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою, тому на цей повербанк надається гарантія 12 місяців.
Ми вже зв'язалися з вами для уточнення деталей та допомоги у вирішенні питання. Навіть якщо виникають поодинокі випадки несправності, ми завжди готові підтримати наших клієнтів і забезпечити гарантійне обслуговування відповідно до умов гарантії.
Дякуємо, що повідомили нам про проблему та надали можливість розібратися в ситуації. Сподіваємося, що зможемо швидко вирішити питання та залишити у вас позитивне враження від нашого сервісу.
- Тарас С***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Добре працює, гарний на вигляд, швидка доставка.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Добрий павербанк за свої кошти.
- Переваги:
- Швидка доставка, турботливий продавець
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Все працює. Швидка доставка
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Павербанк працює справно. Покупкою задоволена, рекомендую
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Все працює добре, задоволена павером
- Катрерина У***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Задоволена, виправдав мої очикування. Доставка вчасна
- Переваги:
- Вистачило зарядити два рази телефон
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Хороший павербанк
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Ціна , якість крута
Однозначно рекомендую - Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Все працює
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 20000. Колір: Синій
Все чудово
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Все чудово !
- Недоліки:
- Немае
- александр п***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Не поганий
- Леонид Ч***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Непоганий павербанк.Добре тримає.Міцний корпус.По 2 вихіда для зарядки.
- Недоліки:
- Кривенько вбудований покажчик рівня заряду
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Повербанк отримали вчасно. Продавець надійний.
- Переваги:
- Повербанк працює добре.
- Недоліки:
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Майже місяць використання, все ок. На скільки вистачить одного заряду ще не перевірив, поки використовую для невеликих підзарядів (фонарик, gloшка, телефон). Приїхав бистро, все ціле.
- Переваги:
- Поки все ок
- Недоліки:
- Якщо з'являться добавлю.
- оля Р***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 30000. Колір: Синій
Хороший павербанк, користуюся вже декілька місяців, нарікань немає.
- Олександра Ц***Відгук від покупця. Продавець: Berem&Store. Ємність батареї: 10000. Колір: Синій
Забрала 03.05.2026
сьогодні 24.05.2026 перестав працювати, не заряджається
купувався для зарядки телефону дитині- Переваги:
- 3 тижні попрацював
- Недоліки:
- більше не працює
- Продавець Berem&Store
Добрий вечір, завтра з вами звʼяжемось для вирішення цього питання, гарантія на даний повербанк 1 рік.
В найкоротші терміни ваша дитина буде з працюючим повербанком!