- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Щиро дякую,за швидку доставку,намет дуже гарний,для 3 людей ідеально
- Переваги:
- Якість,простора.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Палатка купувалась для того, аби без зайвої возні розкласти її в бомбосховищі і створити тихе й затишне місце ночівлі для наляканої мене, чоловіка і двох наліканих крупних собак.
В нашому сховищі зимою ходять сквозняки і дуже холодно, палатка цілком виправдовує очікування і захищає від них.
Тварини в ній набагато менше нервують, крайній великий обстріл ми переночували з комфортом.- Переваги:
- легко розкладається і складається
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Дуже чудова штука. Вмістилася вся родина. Компактна в пересуванні, легка вагою. Моя мрія дитинства здійснилася
- Переваги:
- Легка, компактна, має вентиляційні віконця, два входи
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Брали на подарунок синові. Сподобався. Користується.
- Переваги:
- Відповідає опису.
- Недоліки:
- Трішки більша сумка для перевезення потрібна. В штатну дуже важко складати.
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Все добре,чудовий намет
Рекомендую! - Олеся Н***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Дуже зручно користуватися. Супер
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Швидко встановлюється, за дві хвилини можна і колишки повбивати, матеріал непоганий, зносостійкість покаже тільки час, цікаво як покаже себе під дощем
- Переваги:
- Швидкість розгортання 30 секунд, плюс колишки встановити
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Продавець Bazarnyk
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Намет чудовий, повністю виправдав очікування. Брали для двох дорослих і дитини - місця достатньо, комфортно. Рекомендую!
- Продавець Bazarnyk
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Галушко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Розкладається і складається швидко і легко. Досить простора Підходить тільки під теплу суху погоду. На дощі навіть на самому слабкому промокне. Роса протікає. За таку ціну пройде.
- Переваги:
- Швидко збирається.
- Недоліки:
- Якісь тканини та шви
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Розкладається нормально. Слабкі трубки які тримають палатку(гнуться). Немає жодних прутів якими можна закріпити палатку до землі. Петлі в які мали б кріпитись прути яких немає зразу повідривались
- Переваги:
- Легко розкладається
- Недоліки:
- Неякісні петлі
- Продавець Bazarnyk
Доброго дня, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Подібних звернень щодо цієї моделі ми раніше не отримували, тому це перший подібний випадок. Будь ласка, зв'яжіться з нами або залиште номер замовлення — ми обов'язково розберемося в ситуації та запропонуємо можливе рішення. Дякуємо за Ваш відгук!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Bazarnyk
Палатка быстро собирается 30секунд
но по размеру не понятно
первая ночь результат дырка по шву
материал очень хлипкий
не рекомендую лучше доплатить и взять уже качество- Переваги:
- Быстро ставиться
- Недоліки:
- нет там 1,9м