Відгуки покупців про Бездротові накладні навушники Hoco W65, BT headphones, BT5.4, AUX, TF, 400mAh, 45h, blue

Оцінка користувачів 3.89/5
  • Мирослава Б***

Навушники гарні, дитині сподобались
    Звук хороший

Переваги:
    Колір
  • Арина
    Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Purple

Он сломался спустя ровно 2 месяца работы.

Переваги:
    Звук и количество часов в работе без зарядки.
    Недоліки:
    Пластик поломался спустя 2 месяца работы
  • Юлія В***
    Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Колір: Grey

Дякую за навушники! Брала на подарунок для доньки. Замовила спеціально темно-сірі, але, нажаль, прийшли сірі щ білим. Не задоволена кольором, але на пошті не відкривала, бо сподівалася на те, що не підведуть, та й забирала з донькою - не хотіла показувати подарунок раніше часу. А так - скорість відправки і доставки - топ.

Переваги:
    Скорість відправки
    Недоліки:
    Не той колір, який замовляла!
  • Світлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Gold

Навушники повністю відповідають опису! Легкі і зручні

• Аріанна А***
    Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Колір: Purple

Дуже класні навушники, бистро приїхали, я замовляла 8 січня об 23:34 в вони приїхали 13 січня об 15:51, голосні, колір бомба, навіть кращі чим я уявляла.

Переваги:
    Гучність, колір вогонь, ціна дуже маленька, швидко приїхали.
    Недоліки:
    Короткий проводок зарядки
    • Аріанна

Поправочка.
      Заказала 7 вечері

• Аріанна А***

Вони зламасиль через 65 днів використання!!!!!!
      Чому!!!!

• Вероніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Колір: Grey

Якість на висоті, звук чудово передають, вигляд шикарний. Дуже подобається колір та матеріал

• Продавець  Trendway

Щиро вдчні за ваш відгук. Приємного вам користування :)

• Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Колір: Beige

даже в минимальной громкости слышно, а про максимальную я вообще молчу, как с колонки

• Продавець  Trendway

Дякуємо за вашу думку. Ви завжди маєте право відмовитись від товару на пошті, якщо вам щось не підходить. Якщо ви отримали товар, то маєте 14 днів на повернення. На жаль, від 1 серпня, коли було отримане замовлення ви не звертались до нас щодо некоректної роботи. Аби ми оформили вам обмін/повернення

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: МобіПул. Колір: Gold

В шоці від якості навушників за таку ціну) гарний звук
    В принципі цього вже достатньо
    Приємний матеріал
    Легші за оригінали
    Мікрофон не перевіряла, але в оригіналі він точно не дуже
    Закрити потребу у вигляді і мати змогу слухати музику - ідеально) не за всі гроші світу

• Продавець  МобіПул

Щиро вдячні за Ваш відгук!

• Bob
    Відгук від покупця. Продавець: re:Case. Колір: Grey

Шукав собі нормальні бездротові навушники. Пробував різні моделі - і JBL, і Defunc. Звук у них був хороший, але всі вони виявилися занадто "жаркими": вуха швидко парилися, навіть у спортивних Defunc Sport Edition ситуація не змінилася.

Тому вирішив спробувати ці навушники - головне, щоб без дротів. Звичайно, відчувається, що це не оригінальні AirPods за 35 000 грн, але як прості та доступні бездротові навушники вони цілком виправдовують себе. Користуюся вже близько двох місяців - заряджати ще жодного разу не доводилося (використовую по 1–2 години на день).

Мікрофон у приміщенні працює добре, на вулиці іноді бувають проблеми. На початку був невеликий специфічний запах, але він швидко вивітрився.

Загалом, за свою ціну це дуже непоганий варіант: звук якісний, батарея тримає чудово, зручні у використанні та без зайвих дротів. Вартують уваги.

Переваги:
    Зручні, бездротові, батарея, звук.
    Недоліки:
    Специфічний запах на початку використання, мікрофон на вулиці.
    • Продавець  re:Case

Дякуємо за відгук. Вдалого користування, звертайтеся до нас ще!
      У нас завжди найбільший асортимент чохлів і захисних стекол для смартфонів.
      З найкращими побажаннями інтернет магазин re: Case

• Bob

Пройшло +- 3-4 місяці. Надломилась рамка на навушниках... (Навушники не падали чи подібне, просто при надяганні тріснула дужка. Короче кажучи дешевий пластик :\ )