Відгуки покупців про Кухонний ніж для стейка та піци Victorinox Swiss Classic 11 см хвилясте лезо високовуглецева сталь Blue (Vx6.7232.C1)

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Синій. Довжина леза: 110

Ніж зручний, гострий. Користуюсь ним майже для всього.

• Світлана Л***

Світлана

Переваги:
    Прекрасні ножики для овочів/фруктів і не тільки. Ріжуть гарно навіть твердий хліб))) Брала з собою в село на літо 2шт...от один забрав дідусь... казав що його ножі ніодин так хліба мені не ріже)))
    Недоліки:
    Трохи тонке лезо. Минулий ніж так і зламався) тому стараємось користуватись обережно.
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 110

Мій найулюбленіший ніж тепер! Прекрасно справляється із будь-якими овочами та мʼясом!

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO. Колір ручки: Синій. Довжина леза: 110

Шикарний ніж. Різати одне задоволення! Розмір оптимальний. Колір синій насичений.

Переваги:
    Гострий, зручний
    • Продавець  ARMYONE_PRO

• Олександр К***

Крутой та дуже гострий

• марія к***

рекомендую

Переваги:
    дуже гострий и зручний
    Недоліки:
    нема
  • Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір ручки: Чорний. Довжина леза: 110

четкий нож ,просто бритва (опаска :-)

Переваги:
    просто крутой ножик
  • Андрей

Хороший нож для мяса.
    Мерзлое мясо лучше не резать, может сломаться.

Переваги:
    острота
    Недоліки:
    мерзлое мясо лучше не резать
  • Ася Я***
    Продавець: Rozetka. Колір ручки: Синій. Довжина леза: 110

Нож острый и качественный, делан из нержавеющей стали, рукоятка из полипропилена. Нож хорошо полируется не оставляет на себе царапин. качеством довольна.

Переваги:
    острый