- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Мені навіть подобається бачити все сміття, яке я щойно прибрав з поверхні і я можу бачити на скільки заповнений контейнер.
- Віктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Дякую. Пилосос сподобався.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Сучасний потужний пилосос. Доволі потужний. Легко пересувати завдяки колесам. Довжини кабеля вистачає
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Не треба постійно докуповувати одноразові змінні мішки, як я це робила раніше. Контейнер легко знімається, швидко спустошується і миється за необхідності.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний зі сріблястим
Висока якість прибирання, також добре очищає килими та м'які меблі
Реальна економія на розхідниках, має постійну потужність всмоктування та дуже зручний в обслуговуванні
Відгуки про товар у інших продавців