Відгуки покупців про Павербанк Remax RPP-565 60000mAh PD20W/QC22.5W Power Bank Білий
- Макарій С***Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий
Замовлених 60 тисяч немає!Але доволі довговічний,за свою ціну добре!
- Продавець Trendway
Макарій, вдячні за ваш відгук і досвід користування :)
- Андрій Е***Відгук від покупця. Продавець: Battery Solution. Ємність батареї: 80000. Колір: Білий
Заказав один павербанк на 80 тисяч, він прийшов на наступний день, але вже не працював. Написав продавцю, і продавець зразу надіслав мені заміну на новий. Коли прийшов новий, я його почав перевіряти, а він взагалі не працює. Я поскаржився продавцю на товар, і продавець без вагань повернув мені кошти, а я повернув їм товар. Але все ж, як так вийшло, що два павербанки не робочі? Не раджу замовляти цей товар.
- Переваги:
- Повернули кошти
- Недоліки:
- Не робочі павербанки зовсім
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Battery Solution. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий
Слабая зарядка для какого объема,всего 18 ватт,долго заря даётся
- Переваги:
- Роутер Asus на 19 вольт как то работает от него
Сам повербанк хороший,но есть два больших недостатка,кабеля которые в комплекте съёмные для Айфона и тайпси если сломаются то если их вытащить любые другие кабели не влезают в эти разъемы,надо увеличивать отверстия в корпусе или срезать по бокам изоляцию с штекеров кабелей
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: GoodlyStore. Ємність батареї: 80000. Колір: Сірий
Чудовий павербанк,прийшов у гарному стані,працює все)) Дякую реклмедую своїм знайомим його
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- Людмила Л***
У вас зарядився на 100%? Бо у мене 98% і більш не заряджається…
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Ємність батареї: 80000. Колір: Сірий
Получили вчера Повер банк первое он полностью разряжен 0% поставил на зарядку. Заряд дошел до 98% и дальше не заряжается?
- Переваги:
- Пока не нашел
- Недоліки:
- Зарядка максимум 98%
- Продавець Gadget OFF
Якщо не вдасться відклібрувати аккумулятор та коректно заряджати - ви можете повернути товар на обмін. Реквізити вказані у гарантійному талоні або ж напишіть у чат з продавцем
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Trendway. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий
все добре, прийшов вчасно, але чомусь білий) для мене неважливий колір, в принципі
- Продавець Trendway
Юлія, перепрошуємо за помилку з кольором. Людський фактор :(
Бажаємо вам приємного користування!
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Battery Solution. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий
Нажаль айфон 15 про макс не заряджає(