Відгуки покупців про Зубна паста японська Ci Pucci ReCal Muscat Nano 30г комплексної дії (4589898158179)
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Якісна зубна паста мені сподобалась
- Продавець ExpertMedical
Валерій, щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
Дуже раді, що зубна паста Вам сподобалася і Ви оцінили її якість
Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!
- Софія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Паста сподобалась. Приємний м’який смак, не різкий. Після використання відчуття чистоти та свіжості тримається довго
- Переваги:
- Приємний м’який смак, добре освіжає подих
- Недоліки:
- Невеликий обʼєм
- Продавець ExpertMedical
Софіє, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобався м’який смак пасти та тривале відчуття чистоти й свіжості після використання. Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Паста сподобалась і мені, і дитині. Смак приємний, мускатний. Після чищення теж приємне відчуття свіжості, відчищає добре. Будемо замовляти ще.
- Переваги:
- Добре відчищає, приємний аромат.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ExpertMedical
Людмило, щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук!
Дуже раді, що паста сподобалася і Вам, і дитині
Ci Pucci ReCal Muscat Nano справді підходить і дітям, і дорослим, тому особливо приємно, коли одна паста стає улюбленою для всієї родини.
Дякуємо, що відзначили приємний мускатний смак, відчуття свіжості та гарне очищення. Користуйтеся із задоволенням — будемо раді бачити Вас знову! - Продавець ExpertMedical
Людмило, щиро дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що паста сподобалася і Вам, і дитині, а її приємний мускатний смак та відчуття чистоти й свіжості після чищення залишили гарні враження. Будемо раді Вашим наступним замовленням!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Паспа перевершила усі мої сподівання!
Довгий час свіжості та неповторний аромат. Відчувається захист в перший тиждень. Оперативна доставка. Продавці приємно подарували подарункм.- Переваги:
- Все супер
- Продавець ExpertMedical
Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що зубна паста перевершила Ваші очікування, а її тривале відчуття свіжості та комфорт у використанні Вам сподобалися. Дякуємо за високу оцінку нашої роботи та будемо щиро раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Паста чуже класна
- Продавець ExpertMedical
Наталія, щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що паста Вам так сподобалася. Бажаємо здорової усмішки та завжди будемо раді бачити Вас знову!
- Валерия Ш***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Дійсно гарна та приємна на смак зубна паста, гарно очищує зуби та не робить надмірної кількості піни. Також треба додати що економна,бо її дуже багато наносити не треба
- Переваги:
- Компактна ,економна ,гарно вичищає ,приємна на смак
- Продавець ExpertMedical
Валерія, щиро дякуємо за такий змістовний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили смак, якість очищення та економічність пасти.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — вони обов'язково стануть у пригоді іншим покупцям. Бажаємо здорової усмішки та завжди будемо раді бачити Вас знову!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Все добре. Дякую.
- Продавець ExpertMedical
Сергію, щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Завжди будемо раді бачити Вас знову!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
- Переваги:
- вкусно
- Недоліки:
- мало
- Продавець ExpertMedical
Денисе, щиро дякуємо за Вашу оцінку та відгук! Дуже раді, що Вам сподобався смак пасти. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити Вас знову!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Купувала синові (8років) він не любить мʼяту у будь-якому прояві) ця паста на смак дуже сподобалася, за тиждень наліт трохи зменшився. В цілому перші враження чудові. Дякуємо!
- Переваги:
- Смак не мʼятний, а як солодкий виноград сорту мускат.
- Продавець ExpertMedical
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Дуже раді, що паста сподобалася Вашому синові, а перші результати та враження від використання виявилися позитивними.
Окрема подяка за Ваш опис смаку — така інформація часто допомагає іншим покупцям зробити вибір.
Бажаємо Вашій родині здорових зубів та гарних усмішок!
- Леся Р***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Гарна зубна паста. Дякую!
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Паста с приємним смаком, добре підходить для монопучкової щітки.
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що паста сподобалася Вам за смаком та добре підійшла у щоденному догляді.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо здорових зубів та завжди будемо раді бачити Вас серед наших покупців.
- Степаненко Л***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Дуже хороша зубна паста, має приємний смак, добре відчищає, доньці (9 років) дуже подобається.
- Переваги:
- Якісно чистить
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець ExpertMedical
Щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що паста сподобалася Вашій донечці та що Ви задоволені її очищувальними властивостями.
Бажаємо приємного та комфортного догляду за зубами й будемо раді бачити Вас знову.
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
"смачна" паста) буду брати ще)))
Дякуємо Вам за відгук.
Дуже раді, що паста Вам сподобалась.
Приємний смак і комфорт у використанні — саме те, за що її так люблять наші покупці.
Окрема подяка за довіру та бажання повернутись до неї знову.