- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Брала за рекомендацією стоматолога, шукала саме ремінералізуючу пасту з ксилітом. Склад сподобався, паста м’яка і не абразивна — для чутливих зубів це важливо. Після кількох днів використання зуби стали більш гладкі, менше нальоту протягом дня. Окремий плюс — приємний смак полуниці. Буду брати ще
- Переваги:
- хороший склад, паста м’яка і не абразивна, стало менше нальоту
- Продавець ExpertMedical
Дякуємо Вам за такий детальний відгук
Дуже раді, що Ви відмітили м’якість пасти та зменшення нальоту — саме за це її часто обирають наші покупці.
Вона ідеально підходить для чутливих зубів, а також для щоденного делікатного догляду (у тому числі при брекетах, імплантах чи для вінірів).
Раді, що смак і результат виправдали очікування
Будемо раді бачити Вас знову!
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Замовляю для свого 16річного підлітка цю пасту вже вкотре - на його смак у неї просто немає конкурентів! А якщо підлітку подобається смак, то і догляд за зубамі стає набагато простішим))))
- Переваги:
- Смак!!!! Корисні сдібності
- Недоліки:
- Покі не впевнена що є суттеве покращенне емалі, але такой задачі і не ставимо, бо хлопец не дуже ретельно по часу чистіть
- Продавець ExpertMedical
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук!
Повністю з Вами згодні: коли підлітку подобається смак зубної пасти, регулярний догляд за зубами стає набагато простішим.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Бажаємо Вашому сину здорових зубів та гарної усмішки, а ми завжди будемо раді бачити Вас серед наших покупців.
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Після чищення надовго зберегається відчуття чистих зубів. Ще є відчуття гладкості але меньше ніж чистоти. ШІ порадив користуватися такое пастою на ніч і після цього нічого не істи і не пити. Чистити порадив із як можно меньшою кількості води , навіть щоб щітка була суха і якщо полоскати то мінімально, щоб паста укріплювала емаль протягом всієї ночі
- Переваги:
- Мені здається зуби стали біліші , довге відчуття чистоти. На рахунок зміцнення я думаю для перевірки треба час але відчуваю що паста набагата краща за ті що можно купити в мас маркет
- Недоліки:
- Не знаю
- Продавець ExpertMedical
Дякуємо Вам за такий детальний та щирий відгук!
Дуже приємно, що Ви відзначили тривале відчуття чистоти та гладкості зубів після чищення.
Такі пасти дійсно розраховані на делікатний догляд та поступову підтримку емалі.
І окремо дякуємо, що поділились своїм досвідом та спостереженнями — це може бути дуже корисно для інших покупців.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Смак цікавий, незвичайний. Піни утворює мало, але хоча б не викликає подразнення шкіри навколо рота, як від сильно м'ятних зубних паст.
- Переваги:
- Дійсно хороша паста
Дякуємо Вам за відгук!
Раді, що паста сподобалась і виявилась комфортною у використанні.
Невелика кількість піни — це особливість делікатних формул без агресивних піноутворювачів, що допомагає уникати подразнення.
Нехай щоденний догляд буде приємним і комфортним!