Відгуки покупців про Зубна паста японська Ci Pucci ReCal Choco Mint Nano 30г комплексної дії (4562324645498)
- Ярина Г***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Смачна і дуже комфортна паста,особливо для кавоманів,та й очищення теж бездоганне,до речі
- Переваги:
- 100 відсотків плюсів,але якщо дивитесь на «мінт» ,то мʼятності не відчувається,лише свіжість тортика
- Продавець ExpertMedical
Ярино, щиро дякуємо за такий яскравий і детальний відгук. Дуже раді, що паста сподобалася і за смаком, і за якістю очищення. Окремо дякуємо, що так точно описали смакові відчуття — це точно буде корисно іншим покупцям при виборі. Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Дуже приємна на смак. І гарне відчуття після використання
- Продавець ExpertMedical
Наталіє, щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно, що Вам сподобався смак пасти та відчуття після чищення. Бажаємо приємного користування та здорової усмішки!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Одразу хочу зауважити, що робота магазину на вищому рівні. Все оперативно, всі нюанси обговорюються, враження і зауваження щодо продукції запитували, навіть поклали маленький подарунок, що дуже приємно. По пастах... це супер пасти для діток: без гіпер піни, не печуть, смаки ледь вловимі, rda не високий, концентрацію фтору можна підібрати. Для дорослих)))) треба звикнути ( ми ж то звикші до ядерного колгейту). А так зауважень до продукції немає.
- Продавець ExpertMedical
Оксано, щиро дякуємо Вам за такий детальний і теплий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви так високо оцінили і продукцію, і нашу роботу
І окреме спасибі за дуже влучне порівняння з «ядерним Colgate» Дійсно, після паст із вираженим м’ятно-ментоловим смаком до більш делікатних смаків Ci спочатку може бути незвично.
Водночас хочемо трішки уточнити для інших покупців: Ci Pucci ReCal Choco Mint підходить не лише дітям, а й дорослим. Саме м’який смак, відсутність відчуття печіння та надмірного піноутворення для багатьох дорослих також стають її перевагами
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та допомагаєте іншим покупцям з вибором!
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Приємна на смак,далі дитини супер.
- Недоліки:
Дякуємо Вам за відгук.
Дуже раді, що паста сподобалась дитині.
Приємний смак дійсно допомагає зробити чистку зубів легшою і приємнішою.
Хай користування буде комфортним!
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Дуже класна
Дякуємо Вам за відгук
Дуже раді, що паста Вам сподобалась!
Нехай і надалі радує результатом та комфортом у використанні.
- Олена к***Відгук від покупця. Продавець: ExpertMedical
Сама по собі паста дуже якісна. Без sls. І неочікуваний смак шоколаду з м'ятою
- Переваги:
- Висока якість
- Недоліки:
Дякуємо Вам за відгук
Дуже раді, що паста сподобалась і приємно здивувала смаком
Користуйтесь із задоволенням!
Завжди раді допомогти з вибором