Відгуки покупців про Кофеварка гейзерна Ardesto Gemini Molise, 400ml (AR0809AGS)

Оцінка користувачів 3.31/5
  • Саня К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 400

Дуже погана. Гейзер не працює. Наливаєш повну чашу води, а кави получається меньше половини.

Вітаємо! Нам дуже шкода, що сталась така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого дефекту - 1 місяць. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Кривий китайський непотріб, шкода грошей та часу, кришка нормально не прилягає, коробка видно що відкривалась до мене

• Ярослав Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 240

Добра кавоварка! Простенька, без викрутасів, але працює добре! Каву варить крепку, довелося трохи розбавити.

• Євгенія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Замовляю вже вдруге - перший випадково спалила чудова якість, кава вариться за 5 хв

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Ще не використовувала, але вигляд має чудовий

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 240

Замовляли мамі на день народження подарунок, тепер немає ні подарунку, ні грошей за товар найближчі 3 тижні. На пункті видачі товар не дали перевірити достатньо, почали підганяти. Вдома в той же день виявилося, що кавовий гейзер має заводський брак - отвір внизу, через який тече вода. Та подряпину збоку, яку із-за дизайну самого гейзеру та із-за браку часу через працівників я побачила лише вдома. Ну добре подряпина, але брак, через який буквально витікає вода - це жах. Зіпсований настрій і на вітер викинуті гроші. Сподіваюсь, їх хоча б повернуть

Переваги:
    Недоліки:
    Бракований, подряпаний

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Розуміємо, що Ви вже звернулися щодо повернення коштів. На жаль, ми не можемо безпосередньо вплинути на терміни та умови повернення, які встановлені продавцем. Перепрошуємо за незручності

• маляренко а***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Чудова кавоварка за свою ціну, якість досить гарна. Але вимушена була повернути в той самий день, бо не працює на індукції

Вітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація, проте в описі до товару вказано, що ця кавоварна не сумісна з індукційною плитою

• Тамара В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

В описании товара была указана вместимость- 150 мл.Реально там 125 мл, т.е.обман.150 мл.при всем желании в нее не войдет.

Переваги:
    Внешний вид соответствует.
    Недоліки:
    Обман на 25 мл.
    • Катерина Г***

Це на коробці написано 125 мл?

• Дзіворонюк І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 240

Покупкою задоволений! Під час варіння кави усе добре нічого не пропускає, час готування 3-4 хв.

Переваги:
    Об'єм кави на 3 людей.
    Недоліки:
    Проливається кава коли розливати у чашки(потрібно лити повільно)
  • Павлеса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Все відповідає опису.За таку ціну просто супер

Переваги:
    Ціна,якість
  • Сергей Г***

Гарна річ за свої кошти

• Безкоровайный А***

Всё супер. Всем доволен!

• Дмитрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Добрый день. Купили именно эту кофеварку, не смотря, на негативные отзывы.
    Нам понравилась она внешне. Хочу сказать что кофеварка соответствует своим характеристикам и варит кофе хорошо (получился крепкий). Внешне красивая, объем на одну чашку.

Переваги:
    Кофеварка соответствует своим характеристикам и варит кофе хорошо.
  • Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 400

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!! Кавоварка не працює, кава не підіймається в верхню частину кавоварки. Мала раніше декілька гейзерних кавоварок, але такий негативний досвід вперше. Зрівняла цю нову зі своєю старою, виявила,що в новій немає гумової прокладки, можливо це і є причиною. Дуже розчарована. Маю гарантійний талон, спілкуюся по даній проблемі з хелп-центром Розетка, але надії, чесно кажучи, на вирішення проблеми на мою користь немає, бо в Гарантійному талоні зазначено, що повернення товару чи коштів за товар неналежної якості тільки, якщо він не був у вжитку. Але як можна було виявити цей недолік, не перевіривши кавоварку в роботі???

Недоліки:
    Кавоварка не працює, кава не підіймається в верхню частину кавоварки.
  • Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 400

Кавоварка не працює від слова ВЗАГАЛІ. Тільки гріється і випускає пару. Напевно щось не так з клапаном. Є з чим порівнювати - сама вже більш 2 років користуюсь також гейзерною кавоваркою, але іншого бренду. Випадково викинула гарантійку на цю Дуже шкода, тому що купувалась кавоварка на подарунок. Дочка була дуже розчарована Була змушена замовити іншу і ЗВІСНО! не цього бренду - також тут, на Розетці. Вже і перевірити встигла - вона працює ідеально. А саме цю кавоварку - категорично не рекомендую!!!

• Світлана

У мене була аналогічна проблема з цією кавоваркою. Хоча з іншими брендами все ОК. Теж розчарувалась. Але після різних експериментів, спроб зрозуміти, що ж не так, закрутила щільніше і вже двічі зварила багато кави. Спробуйте.

• Евгений М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 150

Этот гейзер всего лишь на ОДНУ чашку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разводня!!!!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Сплошные недостатки !!!!!!!!
    • Світлана

У мене була аналогічна проблема. Спробуйте щільніше закрутити її, вже двічі так зробила і кави багато.

• Марта Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий. Об'єм: 400

Кавоварка на вигляда гарна але після першого варіння кави сітечко всередині вгнулось не рекомендую

Переваги:
    Вигляд
    Недоліки:
    Сітечко дуже тонке