Відгуки покупців про Флеш накопичувач USB Hoco UD15, 128GB, 2 в 1, USB 3.2, Type-C, металевий, gray
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Grey
До якості матеріалів питань взагалі не має, 10 з 10.
Проте потрапив на брак, замінили (продавцю за це 5). То була мабуть якась перша партія бо вихід Type-C був трішки завеликим туго заходив, був готовий такі коментарі читав за флешку. Ця прийшла по розмірам не туга.
По швидкості мені вистачає з головою, хоча не над швидка (тут треба дивлячись який файл за розміром і кількості файлів)
Булоб не погано якби був світлодіодний індикатор.
Проте головне для мене як довго прослужить, а це вжп час покаже.- Переваги:
- Якість матеріалів чудова, виглядає шикарно
- Недоліки:
- Вірогідність браку вища ніж у топових виробників
- ІВАН О***Відгук від покупця. Продавець: Gadget OFF. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Grey
Накопичувач відповідає опису. Працює з ПК та Redmi Note 13.
- Переваги:
- Сподобався матеріал корпусу та дизайн.
- Недоліки:
- За місяць експлуатації не виявлено недоліків.
- Продавець Gadget OFF
Іван, щиро вдячні за ваш відгук! Приємного вам користування :)
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Grey
Все ок)
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: X-mart. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Grey
Накопичувач не відповідає характеристикам, але в цілому більш менш. Хоча за таку ціну можна придбати по швиидкостям щось врази краще, наприклад Kingston DataTrevel microDuo 3C, або будь шо інше в цій лінійця, і ціна там буде менше, а швидкості більші.
Ніякого USB 3.2 тут немає. Звичаний 3.0
Але що я хотів китий є китай, хоча начебто іменитий бренд Hoco.- Переваги:
- Корпус металевий выжить як танк
- Недоліки:
- Швидкості, фарба яка дуже легко шкрябаєтся.
- Поваров Ю***Відгук від покупця. Продавець: Letter Market. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Grey
масивна флешка, гарне оздоблення матеріалів.
type-c не стандартний, ДУЖЕ туго входить
Не раджу- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Ледве вставив в type-c ноутбука, вже здавалось, що виламаю в середину, дуже туго входить