Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Крісло туристичне розкладне стілець туристичний стільчик розкладний для риболовлі рибалки кемпінгу пікніка відпочинку рибальське стуло зі спинкою складне на природу для походу туризму до 120 кг легкий з кишенею + чохол і дощовик в комплекті Hechpro АН7KRS

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна В***
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені!

• Артур Д***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Стілець класний. Виручає завжди, круто і зручно.

Переваги:
    Легкий, зручно сидіти
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за такий гарний відгук. Ми цінуємо Вашу оцінку й раді, що Ви задоволені.

• Станислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Крісло то що треба (переночувати в метро), даже при навантаженні 135 кг. відчуваєш себе як на м'якому пуфіку.

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук. Для нас велика цінність — знати, що Ви залишилися задоволені. А ще, що крісло додало комфорту в таких умовах! Бережіть себе!

• Аліна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Дуже практичний розкладний стілець. Легко переносити, швидко розкладається, у складеному вигляді займає мінімум місця. Якістю задоволена.

• Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо) Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені і відмітили зручність у використанні крісла. Дякуємо за відгук!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Дуже зручне крісло, легко складається. Для відпочинку на природі саме те.

Переваги:
    Легко та швидко складається
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук
      Нам дуже приємно, що крісло Вам сподобалось та виявилось зручним у використанні.
      Раді, що Ви оцінили легкість і швидкість складання — для відпочинку на природі це справді важливо
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо Вам багато комфортного відпочинку та приємних виїздів на природу

• Інна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Сілець легкий, зручно сидіти. Швидко відправили, якість хороша.

Переваги:
    Зручний
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за приємний відгук. Раді, що Вам усе сподобалося.

• Світлана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: НОВОНЕЙМ

Чудовий стільчик, дуже сподобався.

Переваги:
    Легкий, зручний
    • Продавець  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме нас!