Відгуки покупців про Сухий корм Josera JosiDog Economy Раціон для собак з нормальною активністю 2.7 кг
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Швидко прислали,строки нормальні ще й акція 3 кг безкоштовно.Корм беру давно,путьовий
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Доставили швидко.
Ціна супер!!
Рекомендую усім - Анна С***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Гарний корм з хорошу ціну.
- Ісаченко О***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Швидка доставка, норм корм
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Отличный корм для хвостатых. Рекомендую.
- Переваги:
- Собаки довольные
- Недоліки:
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Гарний корм, підходить для годування собак пород вівчарок або маламутів, усі наїдаються
- Наталка Ш***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Алабай їсть з задоволенням!
- ВікторияВідгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Класний корм, собакам подобається. Відправили бистро.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Пес задоволений , а більшого й не треба .
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Швидка Доставка , дякую !!!
- Переваги:
- все підійшло , корм добрий, собаці подобається
- Недоліки:
- нема
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Перешли на этот корм с Dog chow active, по составу они похожи . Но этот нам понравился больше, он лучше усваивается. Гранулы крупные. Собака ест корм хорошо, шерсть блестит и не жирнеет.
- Переваги:
- Цена/ качество
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Дуже задоволена, швидка доставка, корм гарний, не перший раз замовляємо, ціна взагалі супер. Раджу
- Ася А***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм хороший. Беремо не перший раз. Відправляють швидко
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собака ест.
А результат посмотрим.- Переваги:
- Нормальная фирма.
К поставщику претензий ваще нет.
Сроки идеальные.
Доставка быстрая.
Цена хорошая. - Недоліки:
- Крупноватый корм.
Для мелких собак не годится
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корму собаці зайшов. Хрумкає з радістю
- Переваги:
- Ціна, обєєм
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Леся Т***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
!
- Геннадій Н***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Всё прошло супер, спасибо большое
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Благодарю Вас за быстрое выполнение заказа
Отлично упакован товар.просто профи!!! Главное- свежие сроки!!!- Переваги:
- Отлично.спасибо
- Недоліки:
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Ціна задовільна.Якість товару відмінна.Замовлення прийшло на наступний день після оформлення на сайті.Заказую своїм песикам не в перший раз.
- Переваги:
- Задовільна ціна
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Норм.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм прийшов швидко. Собака їсть. Задоволені
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Быстро отозвались, актуальная цена
- Міла М***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Хороший корм.
Французькі бульдожки їдять з більшим апетитом ніж інші дорожчі корми( від Royal Konin почали відмовлятися ) Ну і ладно, навіщо платити більше... Подобається, отже замовлятиму ще !!!- Переваги:
- Недоліки:
- Іванна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собаки мої задоволенні!
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Собака їсть із задоволенням.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Ціна якість
Собака їсть, але без особливого ентузіазму. коли новий 4 лапи купляли, який тоді обійшовся дешевше, він їх сподобався більше.
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
нормальний корм.
- Переваги:
- ціна по акції
- Леонид М***Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Доставили вовремя отлично упакованный корм хороший коне Корсо ест с удовольствием по возможности и дальше буду заказывать
- Переваги:
- Цена качество обслуживание
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Чудово
- Переваги:
- Собака їсть із задоволенням
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: APEYRON. Вага 1 шт: 10 кг
Доброго вечора, дякую за корм,моїй вівчарці сподобався,а вона дуже перебірлива
- Переваги:
- Собака їсть з задоволенням
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Муфаса. Вага 1 шт: 15 кг
Все дуже чудово! Приємний продавець + відправили замість 15 кг корму аж 18 (3 кг було подарункові) Я і мій чотирилапий друг були дуже приємно вражені Дуже вдячні Вам!
- Переваги:
- Недорогой, пушистый друг охотно есть)
- Недоліки:
- нет)
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
песик задоволений, дякуємо
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- не помітила
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: The plus. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Корм собаки оценили. Дуже відповідальний продавець.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Нашому улюбленця дуже зайшов, перепробували ішюнші корма, але цей топ.
Представник постачальникаДякуємо, Яно, за відгук!
Дуже приємно, що серед усіх випробуваних кормів саме JosiDog Economy став фаворитом Вашого улюбленця. Нехай і надалі смакує із задоволенням!
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
У нас собака німецька вівчарка. Їсть з задоволенням. Якість-ціна
Представник постачальникаДякуємо а відгук!
Дуже приємно, що JosiDog Economy сподобався Вашій німецькій вівчарці, а співвідношення якості та ціни Вас задовольнило. Бажаємо Вашому песику гарного апетиту!