Відгуки покупців про Сіль кам’яна харчова поварена крупного помелу 1,5 кг 5 шт кухонна для консервації огірків помідорів капусти сала маринадів закруток засолювання на зиму для приготування їжі без добавок домішок антизлежувача йоду
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Замовив для проби 5 пачок, щоб оцінити якість, як виявилось сіль чиста, крупна, без якохось запахів, одні позитивні враження від продавця
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Швидкий зв'язок та доставка. Перевірив на осад з трьох столових ложок відсутній. Пакети цілі. Не збита розсипчата. Трохи потріскує при висипанні в воду. Мене все влаштовує.
- Переваги:
- Крупний помел,чиста сіль.
- Недоліки:
- Для мене відсутні
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Хороша кам’яна сіль крупного помелу. Брав для консервації помідорів результатом задоволений. Без зайвих добавок
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Дуже якісна та зручна у використанні сіль. Рекомендую!
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Хорошая каменная соль
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
В магазинах такої немає. Використовую не перший рік, консервація завжди ціла
- Леонід Т***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Купили за порадою сусідів, залишились дуже задоволені
Справжня сіль на закрутки хороша підходить - Надія С***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 10
Брехня! Сіль румунська!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Сіль топ. Трохи побралась грудочками, не страшно, головне, що без антизлежувачів
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Розетка співпрацює з, м'яко кажучи, недобросовісними підприємцями. Упаковка хибна. 2 пакети висипалися. Спішила, не було часу перевіряти на Новій пошті. Вкрали чужу упаковку і якийсь ФОП фасує румунську сіль з невідомого родовища. Я обурена. Розетка втратила для мене довіру. І ще дуже дивно, що компанія постачальник не відповіла не на один негативний відгук. Це теж дуже красномовно про них говорить, і їх репутацію.
- Недоліки:
- Обман. Румунська сіль. З 5ти пакетів 2 були перерізані майже навпіл, сіль виспалася.
- Олександр І***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Хороша звичайна кам’яна сіль. Брали для консервації огірків та помідорів, підійшла. Помел крупний
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Долго искали именно крупную соль для засолки капусты, резултатом довольны
- НинаВідгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Це румунська сіль. Тобто продавець свідомо обманює. Шкода, що Розетка залучає недобросовісних продавців
- Переваги:
- Мабуть, це сіль з шахти
- Недоліки:
- Обман
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 15
Гарна та якісна сіль!
Рекомендую - Юлия З***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Добре розчиняється без осаду, на консервацію підходить
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Ідеальний варіант для консервації
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Якісна сіль, класс
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Связаться с Вами невозможно! Но, спешу сообщить, что ваша пищевая соль при растворении имеет выраженный посторонний технический запах! Я бы хотела вернуть остальные 4 упаковки!
- Недоліки:
- Запах и потрескивание при растворении
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Замовила комплект з 5 пачок артемсолі для домашніх потреб. Частину використовую для приготування їжі, а основне для консервації. Подобається саме крупний помел і те, що сіль без йоду та зайвих добавок. Зручно, що можна взяти одразу запас на сезон. Усе отримала добре запакованим, якістю задоволена.
- Леонід Г***
А причому Артемсіль до цієї солі з Румунії???
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Замовлення прийшло швидко, упаковка ціла. Сіль якісна, все як в описі.дуже сподобалась
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Купила цю сіль для консервації і коли насипала у воду то почула тріск та зрозуміла що щось не так. Почитала в інтернеті і зрозуміла що сіль має домішку антиспікач, тому категорично заборонена консервація з цією сіллю. В описі на жаль цього не вказано!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Хороша сіль, крупний помел, без стороннього запаху сіль чиста Все сподобалося
- Сторожук А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 10
Сіль тріщить при змішуванні з водою та має різкий запах резини. всі адреси та телефони на пакуванні недійсні .Не знаю що тепер з нею робити.
- Переваги:
- Недоліки:
- сіль технічна
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
У нас в місті немає нормальної солі у продажу. Дякую за якість товару та швидку доставку
- Переваги:
- якість
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Сіль схожа на звичайну кам'яну. Після розчину залишився пісочок, як в давні часи))) чи є домішок засобу , щоб сіль не грудкувалася- не знаю. На пачках не написано. Тільки час допоможе це перевірити
- Переваги:
- Схожа на звичайну кам'яну сіль!
- Тетяна В***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 10
Доброго дня Сіль гарна крупна. Дякую
- Переваги:
- Доставили бистро
- Недоліки:
- Із 10 пакетів один порваний а два порізані, таке враження ножом рівненько.
- Діана Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Брала за порадою знайомих. Дійсно хороша сіль для засолювання
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Сіль чиста, легко розчиняється, без сторонніх присмаків та піску
- тетяна н***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Помол хороший, для засолки огурцов и помидоров подходит отлично.
Рассол получился прозрачный, без осадка. Упаковка прочная, пришло всё целым - Олена М***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Не знаю звідки стільки позитивних відгуків?(
Пакування не якісне: пакети з сіллю прийшли якісь пом'яті, один надірваний, сіль висипається(
На упаковці написано, що виробник - Румунія, а не Україна
Насипала в каструлю з водою - сіль почала дивно тріщати(
Не знаю, чи буде стояти моя консервація(
А ще дуже дивно, що виробник відповідає лише на схвальні відгуки!
На негативні - немає жодних пояснень: чому та сіль тріщить, де ж її все таки виробляють?(- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не якісне пакування, не правдива інформація про товар
- Володимир О***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Чудова сіль. Без зайвих домішок та антизлежуваців, вже тестували її для засолки
- Павло Ц***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
порекомндували родичі, тепер замовляємо тут. Набагато краща за магазинську, камяна та з крупною фракцією
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 5
Хорошая качественная соль. Используем и для приготовления еды, и для домашних заготовок. Солёность привычная, поэтому не приходится менять старые рецепты
- Марія І***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 10
Сіль погана, тріщить, стріляє, запах мастила утворюється.не раджу. Присутній Е536 (фероціанід калію), яку додають, щоб сіль не злежувалася. Про що не повідомляють. Для здоров*я і консервації небезпечно. Не раджу!!!
- Недоліки:
- Запах посторонній, є Е536 (фероціанід калію)
- Валерий К***Відгук від покупця. Продавець: AcseGroup. Кількість в упаковці: 10
Норма