Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Циклонний пилосос Rainberg 3700Вт, з HEPA фільтром, для ефективного прибирання будинку, Синій (256)

Оцінка користувачів 3.3/5
на основі 4 відгуки
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BonDeco. Колір виробу: Синій

Пилосос не виправдав сподівань. ДУЖЕ слабий!!!

Переваги:
    Ціна, вигляд.
    Недоліки:
    Заявлена продавцем потужність не відповідає дійсності.
    • Продавець  BonDeco

Дякуємо за звернення. При замовленні сьогодні отримайте безкоштовну доставку , або сертифікат на 100 гр на наступну покупку від 999 грн. Ось наш магазин на розетці посилання

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BonDeco. Колір виробу: Синій

Товар відповідає своєї ціни.
    Пришла посилка за 2 дні.
    Дякую продавцу.

Переваги:
    Зручний.
    Недоліки:
    Поки немає.
    • Продавець  BonDeco

• Ника К***
    Відгук від покупця. Продавець: BonDeco. Колір виробу: Синій

Пилососить доволі добре. Сам пилосос маленький, коротка труба і шланг, прибирати доводиться сильно нахилившись. Шумний. Сам продавець швидко зв‘язався, і відправив товар. Доставка до Дніпра за 17 годин.

Переваги:
    Ціна, обслуговування, добре прибирає.
    Недоліки:
    Короткий шланг та труба, шумить, місце для збору пилу невелике і швидко заповнюється.
    • Продавець  BonDeco

• Вікторія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BonDeco. Колір виробу: Синій

шнур короткуватий - довжина вказана правильно)
    доволі шумний

Переваги:
    тягне топ
    Недоліки:
    шумний
    • Вікторія Н***

upd: виявляється, довжина шнура не вказана в описі. То от - близько 2х метрів. Короткуватий-_-

• Продавець  BonDeco