Відгуки покупців про Ароматизовані пакетики для використаних підгузків Akuku A0002
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Плохие пакеты
- Недоліки:
- Запах пропускают
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Пропускают запах
Но все же лучше с пакетами чем без них
Но ожидала что полностью будут устранять запах - Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Супер пакети для використаних підгузків. Мають приємний аромат і перебивають усі неприємні запахи.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Пакетами задоволена. Запах є, але нейтральний. Шкода, що без клапану, а тільки з клейкою плівкою. Достаються парами.
- Переваги:
- Ціна, якість, щільність, запах
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Запах пакетів мені особисто не дуже сподобався. Перед ними користувалась babyono, то вони мають ненав'язливий запах. Ще мінус, що на пачці з пакетами немає клапану, бо через декілька днів використання запах пакетів розходиться по всьому приміщенні, а самі пакети вивітрюються і втрачають аромат
- Кармен К***Відгук від покупця. Продавець: ZeeLio
Замовила дві упаковки пакетів. Товар прийшов, але в кількості 1. Не подивилась при отриманні та побачила вже вдома. Звернулась в магазин і через декілька днів мені привезли бракуючу упаковку прям під будинок. Дякую за швидку реакцію та сервіс! Пакети відповідають своїм характеристикам.
- Продавець ZeeLio
Дякуємо за Ваш відгук
З повагою ZeeLio
- ЭляПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100
Запах неприятный из пакета через 10 мин. слышно. Ещё один развод на деньги. Лучше обычные пакеты
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах неприятный из пакета