- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 152. Колір: Сірий
Дуже гарна сорочка! Гарний пошив, якісна тканина.
- Переваги:
- Тепла і цупка
- Продавець Milonni
Ми вдячні за ваш позитивний відгук. Сподіваємося побачити вас знову!
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 140. Колір: Сірий
Чудова якість та швидкий сервіс. Рекомендую
- Продавець Milonni
Ваші враження важливі для нас, і ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас!
- РУСЛАНА П***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Насичений рожевий
Все супер
- Продавець Milonni
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Ваші слова надихають нас рухатися вперед!
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Насичений рожевий
Гарна сорочка з якісного натурального матеріалу. Розмір повномірний . Все дуже сподобалося!
- Переваги:
- Якісна тканина та пошиття,гарний колір
- Продавець Milonni
Ми щиро вдячні за відгук, який не просто підтримує, а й надихає творити більше для вас!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 164. Колір: Насичений рожевий
Якісна сорочка, тканина та якість пошиву на високому рівні. Рекомендую!
- Продавець Milonni
Ваші слова – це найкраща нагорода для нас. Щиро дякуємо за такий відгук!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 140. Колір: Коричневий
Дуже гарна та якісна рубашка.
- Продавець Milonni
Ваша подяка лише підкреслює те, що ми рухаємося у правильному напрямку. Дякуємо!
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Коричневий
Стильна, якісна, вживу виглядає ще краще ніж на фото
- Продавець Milonni
Нам приємно чути, що ми змогли вас порадувати. Спасибі за вашу щирість та увагу!
- маргарита с***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Коричневий
Сорочка дуже приємна до тіла, м'яка тканина гарної якості, все як на фото.Рекомендую)
- Продавець Milonni
Велике спасибі за високу оцінку! Кожен ваш відгук додає нам впевненості та сил.
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Коричневий
Замовлення швидко відправили, менеджер проконсультував по замірам, обслуговування супер. Сорочки якісно пошиті, якісний матеріал. Рекомендую!
- Продавець Milonni
Неймовірно вдячні за теплі слова! Ваш відгук – це стимул ніколи не зупинятися на досягнутому.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 158. Колір: Коричневий
Чудова дитяча сорочка в клітинку: м’яка тканина, акуратний пошив, розмір відповідає. Дитині зручно, виглядає стильно. Рекомендую!
- Продавець Milonni
Ми цінуємо кожне ваше слово й вдячні за те, що знайшли час для нас. Ваші відгуки – наша мотивація!
- Снежана с***Відгук від покупця. Продавець: Milonni. Зріст: 146. Колір: Коричневий
Якість супер ,ціна також ,донечці сподобалась
- Переваги:
- Ціна та якість
- Продавець Milonni
Ваш відгук надихає нас працювати ще краще. Дякуємо за вашу підтримку!