- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Світло-сірий. Розмір підковдри: 2 x 160 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дякую за чудовий комплект!!! Купувала на подарунок, але так хочеться залишити його собі!!! Прийдеться купити щеГарна якість, подарункова упаковка, швидка доставка,все чудово! Дякую !
- Переваги:
- Мʼякий, ніжний, чудовий! Розмір відповідає замовленню.
- Недоліки:
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бузковий. Розмір підковдри: 160 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Замовила два комплекти ,дуже приємна і тепла тканина,гарно пошите,замочки є в наволочках і підодіяльнику,гарний колір ,комплекти були в сумочках .Швидко доставили .Дуже дякую за таку красуБуду ще замовляти
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Пудровий. Розмір підковдри: 2 x 160 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Все дуже сподобалось ,мʼякенька та тепленька постіль ,гарно пошита,дякую
- Переваги:
- Підодіяльник та наволочки на замочку
- Іра Г***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бузковий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дуже гарний комплект, приємний на дотик, теплий. Колір як і на фото. Рекомендую
- Переваги:
- Якісне пошиття, колір відповідає заявленому, швидка доставка.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бежевий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Чудовий комплект постільної білизни. Чудова якість та приємний колір, швидка доставка. Все сподобалось.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Пудровий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дякуємо за постільну білизну, дуже тепла і м'яка і колір дуже ніжний та любимий, рекомендуємо
- Переваги:
- Тепла,приємна на дотик, відповідає розмірам,швидка доставка
- Недоліки:
- Не має
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бузковий. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарний колір комплекту , дуже приємний на дотик та за якістю
- Переваги:
- Якість , швидка доставка
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бежевий. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Гарний подарунок комусь , теплий та приємний комплект
- Переваги:
- Швидкість , якість
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Світло-сірий. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Комплект дуже гарний , теплий і приємний на дотик , кольори як і вказані на фото не відрізняються відтінками
- Переваги:
- Якісний , теплий
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Оливковий. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Комплект дуже приємний, теплий , гарний) на зиму рекомендую!
- Переваги:
- Комплект дуже приємний, теплий , гарний) на зиму рекомендую!
- Недоліки:
- Не має
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Колір: Бузковий. Розмір підковдри: 200 x 220. Розмір наволочки: 2 x 50x70
Дякую за якість та швидкість
- Переваги:
- Якість нермовірна, приємно до тіла. Всім сподобалось. Дуже швидко доставили.
- Продавець Justdoit
Дякуємо за відгук! Довготривалого користування в задоволення)
Дуже гарний комплект ,гарний колір ,швидко доставили .Комплект був в сумці ,можна купувати і на подарунок,гарно пошито .Дуже