Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Проектор для фільмів кінопроектор портативний Ultra HD Android 11 відеопроектор для дому школи мультимедійний домашній смарт мініпроектор smart projector компактний мобільний прожектор з андроїд Wi-Fi проектори

Є в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Татьяна

хорошо все

• Лідія В***

Працює досить добре,непогана якість,звук.рекомендую

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Короткий шнур
    • Продавець  ZEMED

• Сергей Ч***

Все норм

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Доброго дня. Проектор дуже класний. Брала для дітей в реабілітаційний центр. Діти дуже задоволенні. Він легкий в користуванні

Переваги:
    Ціна, якість

• БОРИС Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

в цілому все задоввільно за його ціну...

Переваги:
    недорогий
    Недоліки:
    роздільна здатність по мінімуму, але потрібен добрий екран...
    • Продавець  ZEMED

• Софія Д***

Незадовільно

Недоліки:
    Приїхав несправним, рипить звук та погана картинка
    • Продавець  ZEMED

Добрий день! Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Перепрошуємо за незручності. Будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення, щоб ми могли розібратися в ситуації та запропонувати вирішення проблеми. Дякуємо за ваш відгук!

• Наталія К***

Гарний проектор! Чіткість добра! Тихенький

Переваги:
    все працює, треба просто правильно підключити!
    • Продавець  ZEMED

• Гонтар Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

відео треба перекодувати в мпег4, потрібно коротку флешку щоб норм крутити пректор на ніжці

Переваги:
    нормальний проектор, не надто дорогий
    Недоліки:
    потрібно перекодовувати відео, є ютуб але відео не відтворюється
    • Продавець  ZEMED

• Таня С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Дякуємо велике, проектором дуже задоволені

• Віталій С***

Цена - качество!

• Христина П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Зображення якісне, звук хороший.
    Не має Bluetooth та довго прогружає відео на WiFi. Якщо докупити кабель HDMI, то все чудово

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Часто зупиняє та прогружає відео через WiFi 5G
    • Продавець  ZEMED

• Едуард С***

Задоволений товаром рокемендую всім

Переваги:
    Гарно працює зображення теж гарне звук теж нормальний

• Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Слово "smart" чисто для галочкі, проектор десь з 2012 року, нащо підключення до wifi якщо нема ні браузера ні програм для виходу в інтернеті, в комплекті немає ні блока живлення, ні кабеля hdmi, ні батарейок до пульта

Переваги:
    Недоліки:
    Описані у відгуку
    • Продавець  ZEMED

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.

Щодо комплектації, вона відповідає інформації, зазначеній в описі товару. Якщо у вас виникли сумніви щодо її повноти, будь ласка, зв'яжіться з нами для уточнення деталей.

Щодо функції Smart та роботи проектора, будемо вдячні, якщо ви опишете детальніше, які саме труднощі виникли під час налаштування та використання. Це допоможе нам надати рекомендації або перевірити інформацію щодо товару.

Дякуємо за зворотний зв'язок.

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Дякую велике за якісний проектор. Вся сім'я задоволена

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Користуюсь регулярно та проблем з товаром немає. Рекомендую!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Проектор працює без проблем все підійшло. Швидко та легко налаштували. Товар вартує цих коштів

Переваги:
    Все ок
    • Продавець  ZEMED

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Якісний проектор, який вартує своїх коштів. Гарна якісь картинки та перегляд фільмів за допомогою цього проектора одне задоволення. Замовлю обовʼязково такий на подарунок сестрі. Дякую за чудовий товар

Переваги:
    добре запакований, якісний
  • Сергій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Я не спец у техніці, але в мене так і не вийшло підключити до WiFi - спочатку одразу вилітало, а через якийсь час взагалі почало видавати помилку при пошуку доступних WiFi поблизу. Вийшло підключити через Type C - Type C як демонстрацію екрана, але під час користування sweet tv більшість контенту не транслювалося (додаток не дозволяв і вмикався чорний екран замість контенту), а купляли саме заради цього. Під час спроб підключення до телефону андроїд працювало більш-менш нормально, але через деякий час зник звук і так і не вийшло його повернути. Після перепідключення до айфону підключення через шнур відбулося набагато швидше і звук був. Також через підключення до андроїду для користування необхідно завантажити додаток із плеймаркету, який є повністю (!) на китайській мові (вийшло підключити інтуїтивно). Для айфону вийшло підключити без додатка. Роздільна здатність і якість зображення достатня, щоб бачити та розуміти, що на екрані, але з екраном телефону/телевізора не порівняєш взагалі, до того ж це було увечері/вночі, зранку/вдень у моїй квартирі користуватися взагалі неможливо. Можливо, в когось кімнату можна затемнити достатньо і в світлу частину доби, але не в нас. Під час вводу пароля від WiFi на доступній клавіатурі немає символу _ тому довелося спочатку розібратися, як змінити пароль від WiFi. У наборі є провід для підключення, але він не надто довгий, тому для комфортного користування краще мати свій подовжувач. Прикро, що нам не підійшло, не дивлячись на багато позитивних відгуків. Підкажіть, будь ласка, як я можу оформити повернення?

Переваги:
    Компактний, працює, швидке оформлення та доставка
    Недоліки:
    Жодного слова українською, інструкція лише англійкою та недостатня, в інтерфейсі є перелік багатьох мов, але немає української
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня! Нам дуже прикро, що у вас залишилися негативні враження від співпраці. Ми цінуємо кожного клієнта та хочемо вирішити ситуацію максимально коректно.
      Вже пишемо Вам у особисті повідомлення.
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок та сподіваємося виправити ваше враження.

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Проектор чудово виконує свою функцію!
    Додатковий плюс- представники магазину, які швидко реагують на звернення. Тож - рекомендую!

Переваги:
    Чудово працює, ми з дитиною задоволені.
  • Олексій Б***

Все дуже добре.
    Поки ще не зовсім розібрався, але є час.
    Дякую за швидку доставку.

• Поліна О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Зображення гарне чітке, працює без проблем , легко підʼєднався і синхронізувався

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Маючи таку штуку раніше, не купував би телевізор взагалі. Дійсно повноцінна заміна тв за такі гроші абсолютно з якісною картинкою. Чілю під великим екраном

• Покупець

Все працює

Переваги:
    Недоліки:
    Один шнур у комплекті, немає hdmi, прогу що потрібна для підключення, телефон розпізнає як шкідлива.
  • Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Звʼязалась з продавцем і він пояснив, що треба зробити, тепер все працює. Подарунок таки буде) ще раз дякую, бо сама б ніколи не подумала, що через дрібничку можна просто мати «цеглу»))))
    Ще раз вдячна!

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Купила на подарунок. Вирішила настроїти перед святом.
    Прошивка устаріла, оновити неможливо, ютуб елементарний - не працює, будь яке відео на світ тв - не йде. Жоден фільм або мультик - не подивишся. Програми - не встановлюються з гуглплей. Можна тільки через кабель з ноута запускати фільм. Таке собі корочє. Вважаю, що покупець мав би сам перевірити це все і мінімально оновити все, щоб працювало. Але звичайно вигідно продати так, нашо заморочуватись.
    Пишу, бо не змогла звʼязатись із продавцем, телефон відключений.

• Продавець  ZEMED

Добрий день, дякуємо за відгук. Вже пишемо Вам в особисті, щоб вирішити цю проблему

• Олександр Г***

О, у мене та сама проблема, напишіть і мені що треба зробити щоб воно нормально працювало.

• Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Якість картинки гарна, по співвідношенню справедливої ціни - супер! Кращого не бачу для моїх потреб

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Автономно можна переглядати лише файли з USB-флешки, тому краще використовувати зовнішнє джерело відеосигналу. У цьому плюс, оскільки нічого оновлювати та встановлювати не потрібно — просто підключається замість монітора/тв.

Переваги:
    живлення від повербанка, немає Android із зайвими додатками, зручно підключати до ПК або ТВ-приставки по кабелю або вай-фай
    Недоліки:
    слабовата яскравість и матриця 480*360
  • Анатолій Б***
  • Анатолій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Картинка кайф якісна, звуку достатньо штатного. Проглядується структура обоїв на стіні, немає ідеально рівної стіни. Но взагалі ні чуть не жалію, достойний проектор вартий уваги і розгляду до покупки!

• Павел Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Ставлю п'ять зірок за співвідношення вартості і якості. Очікував що буде гірше якість. 5 із 5. трошки чути охолоджувач але звикаєш і не чуєш його

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Приємне враження від проєктора. Яскрава картинка зрозумілий інтерфейс швидко працює, зручно налаштувати. Не дорогий товар у своїй категорії

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Проектор супер, очень советую именно этот, в сравнении с похожими и более дорогими это лучший вариант, android не глючит, блютуз и вайфай подключается, автонастройка проэкции, видео не виснет и почти нет шума

• Олександр О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

за свої гроші дуже хороша іграшка, замовив ще батькам такий же. Всі функції працюють. Яскравості достатньо

• Тетяна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

Все сподобалось, всі функції по інтернет по браузеру все відпрацьовує! Цей реально смарт тому що до цього замовляли і він був лише для відзеркалки екрану телефону. Топ за свою ціну

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Grey

За цю ціну кращого точно не знайдете. Якість картинки хорошої якості показує гарно

Переваги:
    Недоліки:
    не знайшла
  • Павло Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: White-Black

Компактний стильний, легкий в користуванні. Картинка чітка, звук хороший