- ВалерияВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Очень довольна воскоплавом! Быстро отправили.Использовала 3 раза. За 7-8 мин. плавит 50-60 грм. воска. Температуру держит 36-40° на среднем положении регулятора.
- Переваги:
- Компактный, не перегревается.
- Недоліки:
- Около 1м. длинна шнура.
- Продавець Reydi
Добрий день, Валерія. Вдячні Вам за позитивний відгук. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування.
- ИлонаВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Когда выбирала воскоплав начиталась негативных отзывов у других продавцов, многим треснутый, сломанный приезжал, что было страшно заказывать.
Все в порядке, отлично греет. Я сыпала не так много воска, так что быстро расплавился. Поддерживает температуру.- Продавець Reydi
Доброго дня, Ілона! Дякуємо за відгук, нам важлива Ваша думка.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Плавить просто супер. Віск у комплекті не фонтан, але і ним повиривав собі вже все шо можна. Хожу лисий весь, геть без брів.
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Товар прийшов хороший, не побитий все працювало всередині гарантія! Запаковано все добре , перевіряла вдома гріє добре , швидко. Покищо дуже задоволена , надіюсь надалі буде так само працювати)
- Продавець Reydi
Доброго дня, Софія! Дякуємо за ваш відгук, раді що ви залишились задоволені товаром. Приємного користування!
- Алёна Р***Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий
Воскоплав хороший, даже большое количество воска минут за 15 плавится полностью, очень довольна. Более того, воскоплав проверен временем, уже больше года им пользуюсь регулярно и он все еще работает без нареканий. Топ за свои деньги.
- Переваги:
- Выдерживает длительное время работы.
- Недоліки:
- Было бы хорошо, если бы на нем было бы написано, до какой температурыон разогревает воск
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Фіолетовий
Якби ще рік тому хтось сказав мені що я придбаю собі воскоплав для депіляціїї – я б поржав. Та якось на одному з форумів я прочитав що це незамінна для чоловіка річ, як дуже сильно виручає в житті і економить купу часу. Цю модель рекомендували найбільше, хоча, якщо чесно, я переживав чи достатньо вона велика і чи зможе розтопити великий об'єм парафіну. Але трохи повагавшись я її купив, не найдешевшу версію (435 грн на травень 2026), бо зазвичай дешевий китай – то гроші на вітер. Отже що я можу сказати:
Відерце зручно виймати бо має пластикову ручку.
Поміщається в неї десь трохи більше 300 грамів парафіну.
Гріє вона його довгенько, тож вмикайте завчасно.
В моїй версії присутній терморегулятор (поріг спрацювання -15°с).
І саме головне, для чого ви сюди прийшли – повнорозмірний цеп від одношвидкісного велосипеда поміщається в 2 шари. Займаючи трохи меньше половини ємності.- Переваги:
- Цеп поміщається, гріє, є терморегуляція, незамінна річ для власника велосипеда який обслуговує цеп самотужки.
- Недоліки:
- Трохи короткий провід.
- Лоліта С***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний
Чудовий, питань немає виконує свої функції
На 10/10- Переваги:
- Ціна, відповідає характеристиці
- Продавець Reydi
Доброго дня, Лоліта! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром в нашому магазині. Приємного користування.
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Рожевий
Все працює як треба
- Продавець Reydi
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.
- Діана К***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний
Ще не пробувала на ділі,але зовнішнім видом задоволена .
- Переваги:
- Кришка міцно тримається
Гарний на вигляд
- Продавець Reydi
Доброго дня, Діана. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.
- Перепелица Б***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Рожевий
Все устраевает
- Переваги:
- Недоліки:
- Медленно греет
- Віта П***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Чудовий воскоплав, прекрасно тане віск, один маленький мінус не має підтримки температури для плавлення, але це не заважає
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Прекрасний воскоплав, вже рік користуюсь нарікань немає.
- Переваги:
- Свою функцію виконує чудово
- Продавець Reydi
Доброго дня, Марія !Дякуємо за відмінний відгук і позитивну оцінку нашої роботи.Приємного користування.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Хочу подякувати за воскоплав,він гарно справляється з своє роботою та простий у використанні, віск що йшов у подарунок також гарної якості не викликає подразнень і гарно плавиться. За зворотній звязок окрема подяка.
- Ангеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Воскоплав хороший .
- Недоліки:
- Без недоліків.
- Продавець Принцеса Діана
Ангеліна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- Снежана І***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Просто та зручно. Сподобалася якість воску. Підходити для використання на різних ділянках тіла. Дякую за якісний товар.
- Мосейчук А***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Вперше використовую воскоплав вдома і залишилася враженою, наскільки він ефективний. Моя шкіра виглядає чистою і гладенькою. Рекомендую!
- Продавець Принцеса Діана
Аліна, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана
Користуюсь два місяці та в захваті від результату використання цього набору. Він забезпечує надійне видалення волосся навіть на чутливих ділянках шкіри, не подразнюючи її. А ніжки тепер довго залишаються гладкими - крім видалення волосся, віск робить шкіру ніг більш гладкою
- Продавець Принцеса Діана
Галина, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий
Працює майже рік, нарікань не маю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Emily beauty
Добрий день, Олено, дуже раді, що все справно працює. Приємного користування. Дякуємо за ваш відгук!
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий
Очень класний
Дякуємо за ваш відгук!
- Дария Б***Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий
Все відповідає опису та фото, все надійшло в цілісності.
- Переваги:
- Працює
- Продавець Emily beauty
Раді, що все сподобалось. Дякуємо з ваш відгук!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Воскоплав працює, сьогодні вперше користувалася. Плавить воск гранульований швидко. Продавець навіть поклав гарантію. Все супер. Дякую. А ще ціна приємна
- Продавець Reydi
Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що ділитесь враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені. Вдалих і приємних Вам покупок. Дякуємо, що обираєте нас.
- Каміла Щ***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Мені подобається! Дуже добрий воскоплав. Я його вам рекомендую
- Продавець Reydi
Доброго дня, Каміла!Дякуємо за відмінний відгук і позитивну оцінку нашої роботи. Приємного користування.
- Екатерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Single
Дуже гарний воскоплав, за такі гроші, така якість - це рідкість. Гарне упакування. Гріється швидко, так само швидко вихолоняє, легкий, зручний у роботі. Підійде як до студії для професіоналів, так і для особистого користування.
- Переваги:
- зручний
легкий
швидкість нагрівання - Недоліки:
- не виявила
- Vira I***
А скільки днів жо вас їхав воскоплав?
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний
Товар відмінної якості,гарно запаковано, все сподобалось,рекомендую ❤️
- Переваги:
- все чудово
- Продавець Reydi
Добрий день, Анастасія! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Клас, дуже задоволена, швидко відправили, свою функцію виконує. Для мене великий, хотіла маленький, бо для домашнього використання.
- Переваги:
- Ціна, якісь.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Reydi
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Приємного користування.
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Single
Это мой первый опыт, свою функцию выполняет
- Переваги:
- Цена, качество, бесплатная доставка
- Анжела П***
А скільки днів йшла посилка ?
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
За свої гроші, хороша в домашньому використанні . Рекомендую !
- Продавець Reydi
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка. Приємного користування.
- Дария С***Відгук від покупця. Продавець: Single
Стан задовільний
- Недоліки:
- Короткий шнур
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Доставка швидко! Товар за свої гроші супер!! Дякую вам))
- Продавець Reydi
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!
- Беликова О***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Восклоплав пришел целый. Есть терморегуляция, я с 1 раза выставила комфортный режим. Емкость небольшая, но плавит быстро, можно подсыпать, если есть потребность.
- Продавець Reydi
Доброго дня, Ольга! Дякумо за чудовий відгук. Приємного користвання!
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Все прийшло швидко. Цілим, справним і гарно упакованим.
- Продавець Reydi
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий
Воскоплав отличный , быстро расстапливает воск .Рекомендую. И плюс приятное обслуживание продавца, а так же быстро отправили товар. Довольна . Рекомендую. Спасибо огромное .
- Переваги:
- Воскоплав отличный , быстро расстапливает воск .Рекомендую. И плюс приятное обслуживание продавца ,а так же быстро отправили товар. Довольна .
- Продавець Reydi
Доброго дня, Анна! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!
- Рыбалка Ю***Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET
Спасибо большое а товар) Очень лёгкий быстро нагревается) рекомендую
- Мулик М***Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop
Хороший воскоплав, простой в использовании. Использую раз в месяц на протяжении года работает все так же хорошо
- Ружина О***Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий
Отличный воскоплав,продавец связался молниеносно. И предложили воск и шпателя по отличной цене. срок годности на упаковке с воском затерт,это меня расстроило. А в целом все супер,рекомендую..можете смело заказывать у этого продавца
- Переваги:
- Оперативная обратная связь
- Недоліки:
- Не видно срок годности на упаковке с воском
- Продавець Emily beauty
Добрый день, благодарим за отзыв.
все воски свежие, срок годности до 2024 года
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET
Компактный, быстро разогревает воск до нужной температуры.