Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Воскоплав Pro-wax 100 для воску в банці

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Валерия
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Очень довольна воскоплавом! Быстро отправили.Использовала 3 раза. За 7-8 мин. плавит 50-60 грм. воска. Температуру держит 36-40° на среднем положении регулятора.

Переваги:
    Компактный, не перегревается.
    Недоліки:
    Около 1м. длинна шнура.
    • Продавець  Reydi

Добрий день, Валерія. Вдячні Вам за позитивний відгук. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Приємного користування.

• Илона
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Когда выбирала воскоплав начиталась негативных отзывов у других продавцов, многим треснутый, сломанный приезжал, что было страшно заказывать.
    Все в порядке, отлично греет. Я сыпала не так много воска, так что быстро расплавился. Поддерживает температуру.

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Ілона! Дякуємо за відгук, нам важлива Ваша думка.

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Плавить просто супер. Віск у комплекті не фонтан, але і ним повиривав собі вже все шо можна. Хожу лисий весь, геть без брів.

• Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Товар прийшов хороший, не побитий все працювало всередині гарантія! Запаковано все добре , перевіряла вдома гріє добре , швидко. Покищо дуже задоволена , надіюсь надалі буде так само працювати)

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Софія! Дякуємо за ваш відгук, раді що ви залишились задоволені товаром. Приємного користування!

• Алёна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий

Воскоплав хороший, даже большое количество воска минут за 15 плавится полностью, очень довольна. Более того, воскоплав проверен временем, уже больше года им пользуюсь регулярно и он все еще работает без нареканий. Топ за свои деньги.

Переваги:
    Выдерживает длительное время работы.
    Недоліки:
    Было бы хорошо, если бы на нем было бы написано, до какой температурыон разогревает воск
  • Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Skoobert. Колір: Фіолетовий

Якби ще рік тому хтось сказав мені що я придбаю собі воскоплав для депіляціїї – я б поржав. Та якось на одному з форумів я прочитав що це незамінна для чоловіка річ, як дуже сильно виручає в житті і економить купу часу. Цю модель рекомендували найбільше, хоча, якщо чесно, я переживав чи достатньо вона велика і чи зможе розтопити великий об'єм парафіну. Але трохи повагавшись я її купив, не найдешевшу версію (435 грн на травень 2026), бо зазвичай дешевий китай – то гроші на вітер. Отже що я можу сказати:
    Відерце зручно виймати бо має пластикову ручку.
    Поміщається в неї десь трохи більше 300 грамів парафіну.
    Гріє вона його довгенько, тож вмикайте завчасно.
    В моїй версії присутній терморегулятор (поріг спрацювання -15°с).
    І саме головне, для чого ви сюди прийшли – повнорозмірний цеп від одношвидкісного велосипеда поміщається в 2 шари. Займаючи трохи меньше половини ємності.

Переваги:
    Цеп поміщається, гріє, є терморегуляція, незамінна річ для власника велосипеда який обслуговує цеп самотужки.
    Недоліки:
    Трохи короткий провід.
  • Лоліта С***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний

Чудовий, питань немає виконує свої функції
    На 10/10

Переваги:
    Ціна, відповідає характеристиці
    • Продавець  Reydi

Доброго дня, Лоліта! Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром в нашому магазині. Приємного користування.

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Рожевий

Все працює як треба

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Вікторія. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.

• Діана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний

Ще не пробувала на ділі,але зовнішнім видом задоволена .

Переваги:
    Кришка міцно тримається
    Гарний на вигляд
    • Продавець  Reydi

Доброго дня, Діана. Дякуємо Вам за відгук. Приємного користування.

• Перепелица Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Рожевий

Все устраевает

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Медленно греет
  • Віта П***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Чудовий воскоплав, прекрасно тане віск, один маленький мінус не має підтримки температури для плавлення, але це не заважає

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Прекрасний воскоплав, вже рік користуюсь нарікань немає.

Переваги:
    Свою функцію виконує чудово
    • Продавець  Reydi

Доброго дня, Марія !Дякуємо за відмінний відгук і позитивну оцінку нашої роботи.Приємного користування.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Хочу подякувати за воскоплав,він гарно справляється з своє роботою та простий у використанні, віск що йшов у подарунок також гарної якості не викликає подразнень і гарно плавиться. За зворотній звязок окрема подяка.

• Ангеліна Г***

Воскоплав хороший .

Недоліки:
    Без недоліків.
    • Продавець  Принцеса Діана

Ангеліна, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Снежана І***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Просто та зручно. Сподобалася якість воску. Підходити для використання на різних ділянках тіла. Дякую за якісний товар.

• Мосейчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Вперше використовую воскоплав вдома і залишилася враженою, наскільки він ефективний. Моя шкіра виглядає чистою і гладенькою. Рекомендую!

• Продавець  Принцеса Діана

Аліна, доброго дня! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам сподобалось, бажаємо приємного користування:) Гарного дня!

• Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Користуюсь два місяці та в захваті від результату використання цього набору. Він забезпечує надійне видалення волосся навіть на чутливих ділянках шкіри, не подразнюючи її. А ніжки тепер довго залишаються гладкими - крім видалення волосся, віск робить шкіру ніг більш гладкою

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Принцеса Діана

Галина, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!

• Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий

Працює майже рік, нарікань не маю.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Emily beauty

Добрий день, Олено, дуже раді, що все справно працює. Приємного користування. Дякуємо за ваш відгук!

• Алина М***

Очень класний

Дякуємо за ваш відгук!

• Дария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий

Все відповідає опису та фото, все надійшло в цілісності.

Переваги:
    Працює
    • Продавець  Emily beauty

Раді, що все сподобалось. Дякуємо з ваш відгук!

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Воскоплав працює, сьогодні вперше користувалася. Плавить воск гранульований швидко. Продавець навіть поклав гарантію. Все супер. Дякую. А ще ціна приємна

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що ділитесь враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені. Вдалих і приємних Вам покупок. Дякуємо, що обираєте нас.

• Каміла Щ***

Мені подобається! Дуже добрий воскоплав. Я його вам рекомендую

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Каміла!Дякуємо за відмінний відгук і позитивну оцінку нашої роботи. Приємного користування.

• Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Single

Дуже гарний воскоплав, за такі гроші, така якість - це рідкість. Гарне упакування. Гріється швидко, так само швидко вихолоняє, легкий, зручний у роботі. Підійде як до студії для професіоналів, так і для особистого користування.

Переваги:
    зручний
    легкий
    швидкість нагрівання
    Недоліки:
    не виявила
    • Vira I***

А скільки днів жо вас їхав воскоплав?

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Чорний

Товар відмінної якості,гарно запаковано, все сподобалось,рекомендую ❤️

Переваги:
    все чудово
    • Продавець  Reydi

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Клас, дуже задоволена, швидко відправили, свою функцію виконує. Для мене великий, хотіла маленький, бо для домашнього використання.

Переваги:
    Ціна, якісь.
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  Reydi

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за позитивний відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені товаром. Приємного користування.

• Ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Single

Это мой первый опыт, свою функцию выполняет

Переваги:
    Цена, качество, бесплатная доставка
    • Анжела П***

А скільки днів йшла посилка ?

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

За свої гроші, хороша в домашньому використанні . Рекомендую !

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за зворотній зв'язок, нам важлива Ваша думка. Приємного користування.

• Дария С***

Стан задовільний

Недоліки:
    Короткий шнур
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Доставка швидко! Товар за свої гроші супер!! Дякую вам))

• Продавець  Reydi

Добрий день, Тетяна! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!

• Беликова О***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Восклоплав пришел целый. Есть терморегуляция, я с 1 раза выставила комфортный режим. Емкость небольшая, но плавит быстро, можно подсыпать, если есть потребность.

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Ольга! Дякумо за чудовий відгук. Приємного користвання!

• Катерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Все прийшло швидко. Цілим, справним і гарно упакованим.

• Продавець  Reydi

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Reydi. Колір: Білий

Воскоплав отличный , быстро расстапливает воск .Рекомендую. И плюс приятное обслуживание продавца, а так же быстро отправили товар. Довольна . Рекомендую. Спасибо огромное .

Переваги:
    Воскоплав отличный , быстро расстапливает воск .Рекомендую. И плюс приятное обслуживание продавца ,а так же быстро отправили товар. Довольна .
    • Продавець  Reydi

Доброго дня, Анна! Дякуємо за чудовий відгук. Приємного користування!

• Рыбалка Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET

Спасибо большое а товар) Очень лёгкий быстро нагревается) рекомендую

• Мулик М***
    Відгук від покупця. Продавець: Superiorshop

Хороший воскоплав, простой в использовании. Использую раз в месяц на протяжении года работает все так же хорошо

• Ружина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Emily beauty. Колір: Білий

Отличный воскоплав,продавец связался молниеносно. И предложили воск и шпателя по отличной цене. срок годности на упаковке с воском затерт,это меня расстроило. А в целом все супер,рекомендую..можете смело заказывать у этого продавца

Переваги:
    Оперативная обратная связь
    Недоліки:
    Не видно срок годности на упаковке с воском
    • Продавець  Emily beauty

Добрый день, благодарим за отзыв.
      все воски свежие, срок годности до 2024 года

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: ADEKVAT.MARKET

Компактный, быстро разогревает воск до нужной температуры.