Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Каструля електрична - Багатофункціональна пароварка

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy_land

Чудова каструлька, для маленьких порцій і приготування на пару ідеально) були деякі дефекти при замовленні але продавець швидко все виправив, рекомендую до співпраці

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Обов'язково перевіряйте при отриманні
  • Руслана О***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy_land

Працює.Невеличка. Даже на дві порції, можна приготовити. Коробка з під неї трохи була пошкодженна, але брали для себе тому вже не важно.

• Василь Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy_land

Хороший помічник на кухні, готую кашки-малашки, і овочі літній людині, якій можно лише все на пару. Дуже виручає.

Класна річ для готування маленьким дітям також, для початку прикорму.

• Оксана Л***

Каструлька сподобалась.
    Зручно готувати корисну їжу для дитинки. І дорослим стане у нагоді. І всім, хто піклується про здорове харчування. Швидко готувати, кашки, макарони тощо.

Всі в ній відмінно.

• Виталий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy_land

Зручненька каструлька, купив жінці, щоб готувала для дитинки.
    Все чудово, все відповідає опису і взагалі сподобалось)

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Easy_land

Отримала товар , почала відкривати одразу в машині біля поштомату, спочатку побачила пошкоджену кришку, думала ну нічого це заміною, але далі дістала самому каструлю а там тріснувше дно, дуже шкода потрачених грошей. Почала дзвонити продавцю мене тупо скидають. Дуже неприємна ситуація, я не купляла товар з уцінкою, купляла за повну вартість. Обирайте краще іншого продавця , бо буде така ситуація з підставою, у мене приїжджає мама я мала їй подарувати цю каструльку, і тепер мають тратити свій час та гроші на пошуки іншої

Переваги:
    Маленька
    Недоліки:
    Приїхала пошкоджена