- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
В цілому користуємося майже два роки, рік носили кожного дня, останній рік дитина вдіває його тільки на деякі заняття замість телефону. Основний мінус це зарядка. Щоб поставити на зарядку, це постійні танці з бубнами. Вона постійно відходить, можна ввечері поставити, а зранку перед школою виявити повністю розрядженим. Зараз перед зарядкою вимикаю годинник і тоді заряджає нормально, не знаю в чому звʼязок, але працює. Геолокацію показує не точно, але для мене це був не основний критерій і я знаю, що це проблема у всіх дитячих смарт годинниках, тому на диво не очікувала. Головне для мене був звʼязок, от тут проблем не було, завжди дитина на звʼязку, чутно добре. Загалом я б розглянула покупку годинника подешевше , бо крім як дзвонити більше нічим не користувались
- Переваги:
- Стабільний звʼязок. Дизайн. Змінний ремінець, бо перший дитина згризла на уроках)
- Недоліки:
- Зарядка, геолокація, додаток
- Медведєва І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Годинник наче й нічого, вибирали по зовнішньому вигляді й більшим функціям. Минулий годинник був примітивний, а дитина хотіла з камерою. Але хто ж знав, що буде проблема з зарядкою! Це жах! Якась магнітна зарядка, яка не тримається на годиннику і треба обережно покласти і не рухати, щоб йшла зарядка. Дитина не може підзарядити в школі павербанком, якщо що, тому що стандартні шнури не підходять. І плюс відсутня можливість подзвонити і послухали без включення годинника.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Симка установлена, приложение скачала, всё настроила. Из минусов: кнопка вкл. /выкл. и кнопка SOS объединены в одной кнопке, когда пытаюсь выключить часы, они подают сигнал тревоги. Выключаю удалённо через приложение.
- Переваги:
- Точное определение местоположения
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Почав вимикатися, перестав чітко показувати геолокацію.
Найгірше- здохла батарея (як я зрозуміла).
Заряджається по декілька процентів в годину. Як знімаєш з зарядки, одразу сідає.- Переваги:
- Непогано виглядає, спочатку гарно показує локацію.
- Недоліки:
- Гарно працює недовго, точніше сказати, тупо в гарантійний срок.
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Перші 5 місяців було все супер, на 6-й місяць батарея почала розряджався в 0 і годинник став вимикатися прямо посеред дня, коли дитина ще в школі. Також є питання по звуку, треба притулятися дуже близько до обличчя, але це таке. Основна проблема — батарея. Годинник «закінчився» чітко перед гарантійним строком, не рекомендую :(
- Недоліки:
- Слабка батарея
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
на зарядці стоїть всю ніч і до 100% не заряджає, з 10-го натискання вдається зайти до розділу Дитинство. І через відсутність вібро дитина часто в школі, де голосно шумлять, не чує виклик.
- Переваги:
- відеозв'язок
- Недоліки:
- погано тримає заряд
- Виктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не рекомендую!!!!!! Долго писать не буду не вижу смысла описывать все. Перейдем к недостаткам. Устройство стоит около 3000грн. А гарантия 6 мес. АКБ сдох через 3 мес. Не хватает даже на время школы. По определённым причинам не смог вовремя сдать по гарантии в ремонт.
- Переваги:
- Видеосвязь, доп приложения
- Недоліки:
- АКБ сдох даже раньше чем наступил срок гарантии. Шнур зарядки не качественый
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купил на РОЗЕТКЕ ребенку часы, первые впечатления положительные, ребенок был рад, но как оказалось батарея не держит и пол дня, утром снял с зарядки ребенок пошел в школу, а батарея не выдерживает и пол дня в режиме ожидания, вернул на СЕРВИС, и тут теперь не ответа не привета, сервис отвечает что в связи с военным положением сервис может затянуться на неопределенный срок... не возврата средств за часы, не сервиса
НЕ РЕКОМЕНДУЮ к покупке
РОЗЕТКОЙ РАЗОЧАРОВАН- Переваги:
- видеосвязь
- Недоліки:
- батарея не держит и пол дня, приложени кривое
- Сергей П***
Забыл сказать что еще и микрофон на часах настолько тихий что приходилось орать что бы что-то услышать
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Між тримачем сім карти і корпусом годиннику не було ущільнювача, пои митті рук потрапляла вода і зігнила плата, тепер не бачить сімку
- Переваги:
- Дзвонив
- Недоліки:
- Працював менше року
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Часы вообще не держат заряд! И это при том, что они лежат на полке - пока были каникулы ребёнок их не носил. А со вчерашнего дня они вообще перестали заряжаться!!! Примагничиваешь зарядку, индикатор зарядки идёт, а они разряжаются!!! Сегодня всю ночь были на зарядке (включённые), а утром смотрю - уже отключены. Включаю - 24% (за ночь!!!). Ставлю на зарядку, заряд пошёл, через пол часа - 6% !!!!!!!! То-есть, при включённой зарядке - они разряжаются!!! Что это такое???
- Переваги:
- Хорошие камеры. Установили даже What's App. Связь с ребёнком есть, всё ок. Если бы не история с зарядкой и аккумулятором
- Недоліки:
- Часы вообще не держат заряд! При включённой зарядке - они разряжаются!!!
Отличные часы. Конечно особой разницы не нашол что за 1000. Программное обеспечение тоже. Качество не уверен что лутьше. Одно понравилось есть камера. А так нз. Прошлые за 1200 проработали 1.5 года пока экран в один момент перестал реагировать на контакт. Эти будем видеть месяц полет нормальный.
- Переваги:
- Удобные в настройке
- Недоліки:
- Батарейку бы по мощнее.
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Часи прийшли без пінцету і викрутки..повністю розряджені...
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Доброго дня!через півдня на годиннику із 100% заряду залишається лише 30%…Так і має бути?
- Алла С***
Та сама ситуація. За кілька годин заряд в нуль уходить. Користуємось 5 міс. Ви якось вирішили це питання?
- Марія
Довго не могли зрозуміти в чому причина, бо спочатку тримав нормально, потім після якихось налаштувань став швидко розряджатись. Виявилось справа в функції позиціонування LBS, треба її вимкнути, тоді триматиме довго ))
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Практичный дизайн,выглядят часы современно, на руке сидят удобно, не натирают и не передавливают кисть. Возможность принимать звонки и разговаривать. Заряд держит полтора-два дня в среднем, вполне хватает. Удобно что есть возможность отследить передвижения по GPS.
- Переваги:
- Качество звука, внешний вид, удобное приложение.
- Недоліки:
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
На жаль, нам попався бракований екземпляр. Мобільної мережі він не бачив (сімку, я так розумію, розпізнавав, бо в налаштуваннях мережі видно було оператора). Тобто головну функцію для нас - дзвінки - він не виконував.
Повернули. Розетка повернула кошти, за що дякую. Вирішили обрати іншу модель.- Переваги:
- Зручно вставляти сім карту, легко відкривати слот (не потрібно викрутки), зрозуміло, як правильно вкласти сімку.
- Недоліки:
- Не працювали дзвінки, годинник не під‘єднувався до мережі мобільного зв‘язку.
- Гаврилюк А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Не понравилось качество экрана. За эти деньги экран как у устройства за 500 грн. Служба поддержки не берет трубку и не перезванивает никогда даже спустя неделю. Никак не дозвониться и не куда писать. Беря у Розетки со своими проблемами вы остаетесь 1 на 1.
От правили на возврат и опять, нет ни звонков ни возврата денег на карту уже неделю или даже больше.
Ужаснй сервис и часы не понравились- Переваги:
- Часы.
- Недоліки:
- Много
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Мы довольны этими часами! Стоят своих денег! Есть прослушка, можно сделать фото часами удалённо! Геолокация не всегда точная!
- Переваги:
- Есть все функции
- Недоліки:
- Геолакация не точная
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Звук. Разговаривать с ребенком просто невозможно. Вечный повтор моего голоса, а голос ребенка как в конце длинного туннеля.
Попытка связаться с тех поддержкой не увенчалась успехом. Телефоны тех поддержки просто сбрасывают звонок, а телефон сервисного центра вообще не существует.- Переваги:
- На вид добротные.
- Недоліки:
- Звук. Тех поддержка.
- Андрей
Телефон Службы поддержки бренда указан на стикере на самой коробке внизу и на красненькой бумажечке внутри коробки
- Игорь К***
Андрей. По этим телефонам я и звоню. (044)362 1913 и 0800 504 504. Однако оба номера не работают.
- Коляда О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Подскажите как включить обратный дозвон.
Удаленная камера не работает.- Переваги:
- Хороший звук, навигация, не большие
- Недоліки:
- Приложение хромает
- Иван
Обратный звонок включится обычно на следующий день .Если по настройкам что не понятно то позвоните в службу поддержки .телефон указан на этикетке коробки внизу
- Даря М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Довго вибирали розумний годинник для дитини в перший клас і зупинилися на цій моделі. Почитала відгуки, напружувалася, але вирішили спробувати. Зрештою всім задоволені! Нарікань немає. Усі заявлені функції працюють. Дитина у захваті. За місяць доповню відгук.
- Олександр І***
Як в користуванні після місяців часу?
- Даря
можна сказати ідеально
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Подарили сыну на новый год, ребенку 5,5 лет, лёгкий в использовании, сим карту увидел сразу (vodafon), видеосвязь работает, геолокация (где находится ребёнок) показывает правильно, работает не только от вай фай но и 4G, прослушка (обратный звонок) работает отлично, остальные функции будем проверять в школу когда пойдем
- Переваги:
- Стоит своих денег
- Недоліки:
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Это уже вторые часы ТМ Амиго, которые купили в Розетке. В первых не работала функция обратного звонка. Спасибо Розетке - приняли возврат.
Выбрал ребёнок - понравилось наличие камеры, возможность выбрать циферблат, внешний "взрослый" вид.
Внешне очень приятный вид, фактурный ремешок (первые несколько дней есть запах резины), портит впечатление надпись Амиго.
По размерам такие же толстенькие.
Меню как на кнопочном телефоне, можно менять стиль меню, стартовый виджет. Свайпом вниз открываются сообщения системы.
Снимки и видео с камеры более менее. Ребенок делал фото домашки с доски и можно разобрать потом что то на фото.
Фото и видео можно передать по Bluetooth.
Камеры переключается свайпом. Одна камера фронтальная, вторая направленная вперёд.
Экран сразу с защитной плёнкой, чувствительность экрана слабая, как и на других ч. По бокам плёнки сразу видны завоздушенные края.
Удачное решение с установкой сим карты. Устанавливается с тыльной стороны, ошибиться с установкой нельзя.
Магнитный разъём для зарядки.
Приятный звонок.
Разнесены в разные стороны динамик (слева) и микрофон (справа).
Качество звука неплохое, хорошо слышно как при обычном вызове так и при использовании функции обратного звонка.
WiFi используется только для определения местоположения. Подключение к WiFi никаких плюсов не дало.
Обмен данными программы только через мобильный интернет.
Местоположение определяется нормально, /- 150 метров.
Есть свой appstore. Там доступны 2 приложения - калькулятор и календарь.
В моем случае, на третий день у часов пропала связь. Помогла перезагрузка. На четвёртый день пропал мобильный интернет и не восстанавливается. При том что обычные звонки проходили нормально. Программа часы не видела.
В последствии пропала и обычная связь. На подоконнике (там где раньше был полный приём) показывает или одну черточку, или вообще нет связи.
При всех приятных плюшках данной модели детских часов Амиго, использовать часы по назначению невозможно. Не рекомендую к приобретению.- Переваги:
- Ребёнку нравились.
Операционка как на кнопочном телефоне.
Можно менять виджет основного экрана, стиль меню.
Есть память для записи фото и видео.
Приятная мелодия на вызов.
Хорошее решение лотка симки. - Недоліки:
- "Одноразовые" - на третий день пропал инет, сначала решилось перезагрузкой. Потом вообще связь пропала. Использовать нет возможности.
Есть запах у ремешка.
WiFi только для определения местоположения.
- Иван
Интернет пропал из за того что закончились деньги на часах
- Танский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дуже незадоволений. Локацію показують /-500 метрів, жодних аплікацій немае, таємний відеовиклик відсутній, можна запросити таємне фото на якому ви побачите небо в ліпшому випадку, тач реагуе з затримкою в пів року, інтерфейс ніякий. Категорично не рекомендую для покупки.
- Переваги:
- Жодних
- Валерий
Как это нет приложения ??погрешность 500м? Обратный звонок есть (голос на Украинском ,проверил )Вы точно этими часами пользуетесь ?Точнее и качественные детских часов просто не видел ,а протестировал перед покупкой многие
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все работает, ребенок доволен, ценит его гораздо выше смарт-часов, которые видел у других.
Заряд держит 2+ дня.- Переваги:
- Все работает
- Недоліки:
- Великоват на руке
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
В користуванні не сподобались від слова «зовсім»
Габаритні як для дитячої руки
Пластмасові
Сенсон жахливий
Не зрозуміло навіщо дві камери
В комплектації не було заявленої «шпильки» шоб поставити сім
За таку вартість вже краще купити б/у вотч
Батарею тримають в режимі очікування, добу
При користуванні не знаю! Користувались декілька годин
Повернула назад- Переваги:
- Напевно те що є додатковий ремінець
- Недоліки:
- Суцільний недолік
Як для такого годинника занадто висока вартість
- Отченаш М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Как вернуть ?
- Переваги:
- Красивые, приятные на ощупь. Показывают точно местоположение, звук, камера.
- Недоліки:
- Перестали заряжаться через 2 недели использования
- Дмитрий
Обратитесь в службу поддержки(телефон на этикетке на коробке внизу ) .Уверен дело в кабеле .
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Працюють не стабільно. Повернули товар. Вирішили, що всі дитячі смарт-годинни не варті, на жаль, уваги.
- Адамчик Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Часы хорошие
- Недоліки:
- Мало держит батарею и не совсем точная локация
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Эти часы могут работать с 4g , так что интернет быстрый, качественная сборка, умное позиционирование, и маршрут показывается. SOS вызов отрабатывает быстро, приходят нам звонки, мне и жене. Приложение удобное. Можно ставить геозоны, камера есть и можно запрашивать фото, звонить на разрешенные номера
- Переваги:
- Полезная вещь.
- Недоліки:
- Проблем нет
- Каролина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Ребенок носит каждый день и в школу и на улицу, удобно пользоваться и мы доступ к информации имеем в приложении, геолокация, маршрут передвижения, звонки - все это можно делать и работает как заявлено.Ребенку нравятся, а нам спокойно
- Переваги:
- Всё хорошо
- Виктория П***
Добрый день, Каролина!
Как сейчас работают часы? Не появилось проблем и глюков? Какое приложение используете? Есть ли прослушка?
Буду благодарна за информацию! Рассматриваю для ребёнка.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Еще до конца не разобрался.. не понятно как включить вторую камеру..
- Переваги:
- В целом довольно не плохо.. там посмотрим..
- Недоліки:
- Не оказалось в наличие пинцета заявленного в комплектации.
- Сергій С***
Ребёнок вторую камеру открывает свайпом по экрану вверх или вниз
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Умные и красивые часики.
Видеозвонок радует.
Довольный ребёнок изучает.
Зарядку держит хорошо.
#мояраспаковка- Переваги:
- Форма и цвет
- Недоліки:
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Пришли упакованы в коробочку. Без повреждений и царапин. После установки симки сразу же появилась сеть. Все работает. Геолокацию определяет точно. Звонит и показывает видео. Можно фотаться и отправлять фото. Только вот сообщение с часов на телефон приходит без звука, не сразу видишь их пока не зайдёшь в программу саму. Вот никак не можем проверить баланс на симке
- Переваги:
- Есть обратный звонок и видео звонок
- Недоліки:
- Ірина К***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Батарея тримає один день, при тому що на ніч вимикаємо їх( там є функція автоматичного вимкнення). А через три місяці користування не тримають навіть пів дня. Гроші на вітер.
- Переваги:
- Точно показують геолокацію
- Недоліки:
- Батарея не тримає взагалі
- БогданПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Я купив цей смар годинник і що хочу сказати батарея тримається лиш до вечора приходить ребенек домой после тренеровкия я подивився вже на годиннику 24 відсотків я звоню до ребенка и говорю вобще плохо слишно відео звірок робить але коли я звоню ребенку показует неизвесний номер а хотя я его розписували как папа но серовно неизвесний номер хочу сказать вам люди не бените етот шарпотрет лутше купите нормальное часине ведитесь на такое не будьте дураками!!!!
- Переваги:
- Зручні настройки
- Недоліки:
- Слабка батарея неможна подивитись номер телефона не показує який ритм серця
- Ксения П***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 50. Колір корпусу: White. Колір ремінця: White
Для меня есть три критерия, по которым я выбирала часы своему ребенку
1. ГЕО - в данной модели хромает, не всегда правильно показывает местонахождение.
2. Прослушка - ЕЁ НЕТ вообще!!!
3. Чат - работает через раз, иногда смс от ребенка доходят через пол часа, мои не отправляются, а иногда работает хорошо. Тут уж, как повезет.
Но самое большее, что не нравится, это то, что обратного звонка нет вообще. Купили часы, зная проблему, что функция прослушки может не работать, мы читали много отзывов, но надеялись, что последняя модель уже будет более продуманней и лучше, так как цена не маленькая в соотношении с другими моделями, но , к сожалению, тоже самое и у нас - ОБРАТНОГО ЗВОНКА НЕТ!!! Подождали 3 дня, он не появился. Позвонили в тех поддержку, нам сказали: "Для включения этой функции, часы нужно отправить нам для принудительной настройки, так как удаленно мы это сделать не можем, можете этой функции не ждать, она не появится." Естественно, мы этого не сделали, так как эта функция должна работать сразу, как заявлено в описании!!! И в конце концов, хочется купить и пользоваться, а не купить и куда-то отправлять, ждать, что может быть заработает..
Покупали в другом магазине
Подумываем вернуть, останавливает только то, что ребенку нравится наличие камеры и видеосъёмки.- Переваги:
- Многофункциональный
- Недоліки:
- Нет прослушки! Гео не точное.