- Мар'яна О***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: D. Колір: Бежевий
Нажаль, все дуже погано. Вибрала свій розмір (D), як тільки приїхав – побігла міряти.
Чашечки тверді, широкі, не анатомічні, під форму грудей не підлаштовуються. (І це враховуючи, що вони в мене правильної каплевидної форми, і я ще не народжувала)
Навіть якщо їх підтримувати обтягуючою тканиною, їхні краєчки дуже стирчать а крильця відклеюються.- Переваги:
- Не знайшла, гроші на вітер(
- Недоліки:
- Форма тверда і неподатлива, стирчить і не тримається.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
На жаль,як я розумію потрапив брак. На пошті не оглядала- це була помилка. Поклали не чашку С , поклали D.
- Переваги:
- Не встигла побачити(
- Недоліки:
- Брак та невідповідний розмір
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Товар відповідає заявленому опису. Тримається добре. Дякую.
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі
- Юля О***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Бежевий
Нормально не тримається , з боків стирчить і не прилягає до тіла , купувала під сукню але просто викинула бо це не підійде не під що .
- Переваги:
- Виолеттта Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Бежевий
Не держится вообще! Нагнулась пару раз и уже отклеился.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не держится
- Продавець Lovelitta
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про товар. Силіконова основа бюстгальтеру ліпше за все буде триматись на сухій, знежиреній шкіри. Також Ви можете додатково промити під водою силіконову сторону, і після висушування (не біля гарячого джерела) спробувати повторно.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Дякую, бюстгальтер чудовий. Враховуючи ціну думала що буде гірше, але приємно здивована якістю. Відправили у визначений термін
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Не виявила
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Заказывала себе. Консультат помогла подобрать нужный размер. Держит классно. Рекомендую!
- Переваги:
- Классно держит!
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Бюстгалтер замовляла доньці. Вана задоволена, сподобався. Дякую продацям.
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Дякую за швидку доставку. Якісний бюстгальтер. Добре тримається на тілі і підтримує форму.
- Переваги:
- Добре тримається без бретельок
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Доброго дня!!Бюст такої моделі брала вперше!!І я хочу сказати, що це находка на літо!!Гарно тримається завдяки клейкій стороні та майже не видно під одягом!!
- Переваги:
- Гарно тримається та не видно під одягом
- Недоліки:
- Важко зняти))
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Бежевий
рекомендую!!
- Переваги:
- удобный, хорошо держится на груди
- Недоліки:
- нужен понять как его правильно приклеить чтобы было комфортно
Відповідає
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Ідеально тримається
Відповідає
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Бежевий
Повелась на позитивні відгуки, але не раджу купувати, бюст не тримається, після перевірки як буде - повне розчарування
- Переваги:
- Поки не знайшла
- Недоліки:
- Не тримається
- КарінаВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Добрий день. Хочу подякувати за те, що консультант магазину швидко звʼязався для уточнення, замовлення через декілька днів вже було в точці видачі. Товаром задоволена, буду замовляти ще
- Переваги:
- Швидка доставка, якість товару, низька ціна
- Недоліки:
- Не вивчила
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!
- Мирослава П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: B. Колір: Бежевий
Відповідає опису. Добре тримається.
- Продавець Lovelitta
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Доброго дня. Хочу теж залишити відгук. Дуже задоволена оперативністю. Майже одразу передзвонили, уточнили замовлення. Дуже приємна дівчинка. Неочікувано швидко отримала замовлення. Також була цим приємно здивована. Якість бюстіку, це окреме дякую. Дуже легкий в використанні, відмінно тримає, непомітний, легкий.
- Переваги:
- Швидко, оперативно, якісно.
- Продавець Lovelitta
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: D. Колір: Бежевий
Дуже ввічливий консультант, швидко відправили. Дякую за якість, бюстгальтер тримається добре та довго на тілі, клею більш ніж достатньо, щоб трималося довго.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Дуже швидка доставка. Бюст просто топчік. Липне добре, тримає теж, вділа одразу без проблем. Дуже круте рішення для речей з відкритою спиною та плечима. Як на мене зовсім трішки маломірить, тому замовила ще один на розмір більше. Я ношу 36С. Щиро дякую продавцю за швидку доставку та класний товар
- Переваги:
- Невидимий, гарно тримає груди
- Недоліки:
- Зовсім трохи маломірить
- Продавець Lovelitta
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: C. Колір: Бежевий
Супер, быстро и качественно
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі :)
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Зручний та якісний бюстгальтер. Дуже швидко отримала, покупкою задоволена
- Продавець Lovelitta
- Вероніка Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: D. Колір: Бежевий
Дуже хороша якість, бюстгальтер зручний. Клей добре тримається не відклеюється.
- Продавець Lovelitta
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Дуже хороша якість, клей добре тримає, розмір чудово підійшов
- Продавець Lovelitta
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Товаром очень довольна за такую отличную цену он даже лучше, чем другие силиконовые бюстгалтеры я покупала (которые дороже в 2 раза). Прекрасно держит грудь
- Переваги:
- Хорошая наклейка
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за Ваш відгук! Впевнені, він допоможе іншим покупцям у виборі :)
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Дуже зручний бюстгальтер, клей тримається добре, не відклеюється.
- Продавець Lovelitta
- Олександра Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: A. Колір: Бежевий
Доволі зручний, клейкий і добре тримається
- Переваги:
- Клейкий, добре тримається