Відгуки покупців про Намет High Peak Kira 3.1 Deep Forest (10371) (930592)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Олег Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

подвійний шов днища міг би бути подвійним. Відео нижче

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    якість
  • Полина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Намет мені сподобався, дуже довго обирала модель. Але попався з браком: відсутня розтяжка на тамбурі з однієї сторони дверей, також брак на одному з металевих кільців, куди вставляється кінець дуги тамбура. Дуже засмучена(
    Залишила заявку на обмін, чекаю на зворотній зв'язок. Після обміну буде повноцінний відгук по самому намету.

• Мельниченко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хорошая палатка. Брал для двоих, так что по размерам как квартира на природе.

Переваги:
    Просторный тамбур. Карманы. Много колков для фиксации(21 шт)
    Недоліки:
    Лично мне хотелось бы ещё пол в тамбуре
  • Богдан Д***
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий намет для відпочинку на озері, морі. Особисто випробував, задоволений.
    Компактно складається, легко встановити.

Переваги:
    За таку вартість намет чудовий.
    Недоліки:
    Слабко тримає сильні пориви вітру. Не хватає додаткових штормових ростяжок на кутки. Але ціна перекриває цей недолік.
  • Литвяков Ю***

Отличная покупка

Переваги:
    Удобная, просторная, достойно выглядит, огромный плюс - наличие тамбура, в котором можно поставить вещи или зажечь спиртовку. С упакованном виде очень компактная
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • И. К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купили палатку High Peak Kira 3 Grey (926288) и остались очень довольные, она сделана очень качественно и продумано, и замки в ней работают легко, швы проклеены качественно, собирается быстро, внутри на три человека просторно, так что возможно и четырём поспать)) Доставка быстрая, спасибо Розетке . #мояраспаковка

Переваги:
    Качество
  • Валерия Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Удобно .что есть два входа(с боку и по центру)+накидка от дождя

Переваги:
    Большая, просторная, теплая
  • L
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий намет! Сьогодні приїхали з Файного Міста, тому залишаю відгук по всім моментам в трушних польових умовах :) В намет вміщаються запросто три людини, дуже просторий тамбур, можна зкласти багато речей. Єдине, що в тамбурі підлоги немає, але хто захоче той собі щось придумає. А для двох то взагалі віп ложа :) Розкладання палатки було легким. Притому, що робили це поспіхом в ніч щоб встигнути до дощу (встигли). Непогана вентиляція, дихаюче покриття. Але якщо чесно я не знаю фірми намету, яка б в 30+ жару не перетворювала його на міні-баню. Багато кріплень на вітрові стяжки, однозначий плюс. Не те що мінус, скоріше особисте спостереження: Вхід в спальний відділ трішки дивний. Неможливо повністю відкрити його та залишити лише москітку, тільки на трішки більше половини. Тому в жару від цього трохи втрачається вентиляційний еффект, адже повітря йде знизу з-під верхнього слою. Ну то таке, враховуючи дійсно дихаюче покриття, не критично. Сквозняк захотів, ага)) Ну і до кінця воно не закривається, маю на увазі основний слой входу, не москітку. Трохи лишається зверху просвіт десь на долоню, та, в жару добре, але якщо холодно? Хотілось би максимальной герметизації на випадок собачого холоду. Але якщо ви (як і я) плануєте використовувати намет в інтервалі 15-30+, то все буде файно) Далі, головний плюсище цього намету. Спершу ми потрапили під сильний дощ. Не промокла! Взагалі) Гарно встановлюйте намет, верхній слой не має притулятись до внутрішнього і буде вам щастя. З дощем розібрались, а якщо шквальний вітер? Другим етапом було випробування сильнючим дощем та вітром, який ламав та підіймав в повітря тенти і палатки деяких наших сусідів, не говорячи вже про стандартне затоплення. З цієї ситуації ми вийши сухі та неушкоджені, навідміну від нехтуючих встановлення намету правильно. Ледь не забув, якщо починається дощ та сильний вітер - закривайте вентиляційні отвори) Нам трішки накапало від вітру. (Зараз би жалітись на буквально пару капель в наметі під час добротної бурі) Компактність. Переглядав нмети від крутих фірм теж з тамбуром і +- такими ж габаритами. Супер фірмові на 25-30% виявились тяжчі та більші в складеному вигляді у сумці. А якщо втрамбувати, то High Peak перевершує очікування. Скоріш за все сама тканина не є дуже товстою, тому вона така легка і маломістка, але функції виконує на 101%. Ну і ціна, слухайте, за таку ціну (на Розетці зараз знижка, вийшло 2800) цей намет просто бомба, беріть і не думайте!). Каркас нормальний, але може модифікую собі на металічні. Ну ашо, а вдруг під град попаду?)) Доставка пройшла вчасно, в точний час, як було написано на сайті перед покупкою. Рекомедую цей намет всім, хто любить природу або фестивалі і не хоче змокнути якщо що)

Переваги:
    Ідеальний намет.
    Недоліки:
    Та якісь мої придирки, не слухайте, він ідеальний)
    • Евгений

В Трампа с двумя тамбурами продумана вентиляция.

• Инна К***

#мояраспаковка.
    Палатка High Peak Kira 3 Grey (926288)
    Палатка хорошего качества, все швы проклеены, ткань плотная и не промокает (проверено во время дождя на берегу моря). Палатка двухслойная, все молнии легко открываются и закрываются. Дно из плотного материала вода тоже не проходит.
    Не сильный ветер палатка тоже легко выдерживала. Спать в троем в ней вполне комфортно, есть где развернуться. Собирать её лучше вдвоём, первый раз с инструкцией))) Спасибо Rozetka за быструю доставку.
    К покупке рекомендую!!!

Переваги:
    Качественная, красивая, надежная
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • Пан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Радость была не долгой, утром выпала роса, и пошла вода в хату) промокла насквозь вся от росы! Лучше будет купить дождевик))

Переваги:
    Вид
    Недоліки:
    Абсолютно не держит влагу
      Представитель бренда

По всей видимости, что видно и по фото, палатка не была должным образом установлена, растянута и зафиксирована. Когда палатка неверно установлена и внешний слой соприкасается со внутренним - в этих местах палатка и намокает. Это происходитсо всеми без исключения палатками, так как сверху капает дождь, а внутри поднимается испарение влаги. Если внутренний слой не соприкасается со внешним - испарение беспрепятственно не проходит через внутренний слой и не вентилируется меежду слоями палатки. внешняя влага соприкасается со внутренней и тут никакая палатка не справляется. Рекомендую Вам в следующий раз полностью растянуть и зафиксировать все растяжки. Они именно для этого и предусмотрены. И палатка справится с заявленной интенсивностью осадков. желаю Вам дальнейшего отличного времяпрепровождения в этой палатке в любую погоду.

• Евгений

На фото видно что потекла по швам ,плохо проклеины.

• Влад А***

Согласен с продавцом, так то действительно на внутренней части палатки не может быть воды, если палатка правильно установлена.
      Даже если она и плохо проклеена, то на внутреннюю часть палатки ничего не попадет, все будет стекать по внутренней стенке внешней части палатки))))

• omushak
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Чудовий намет,перед тим був від цього виробника прослужив 12 років і ще нівроку ,тільки замки трохи змучились) Дуже круто продумана система кріплень ,вони тепер пластикові де треба прописати палицю. Рекомендую даного виробника,якість хороша і помірна ціна.

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Вага трохи завелика
  • Наталья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Покупала на подарок мужу, остались довольны оба.Палатка вместительная и удобная, рекомендую

Переваги:
    Вместительная
  • Инна
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Палатка High Peak Kira 3 Grey (926288) сделана очень качественно, замки легко работают, собирается быстро, Доставка быстрая. #мояраспаковка

Переваги:
    качество
  • Екатерина Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Очень хорошая палатка

Переваги:
    Прочная, не промокает, вместительная
    • Андрей

А как она на солнце?

Представитель бренда

Андрей, материал тента - полиэстер. Этот материал один за наиболее устойчивых к УФ излучению среди других тканей. Кроме того он не черный, а серый потому не так нагревается по солнцем