- Мазур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
На вигляд гарно, але ніхто з 4 котів не хоче їсти...
- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Не смакує котам
Представник постачальникаДобрий день, Лідіє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!
- Владимир Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачний для нашого котика.
- Катерина С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Покупала не в розетке.
Просто люблю Розетку.
И решила оставить фотографии для владельцев котиков. У нас основа рациона - сухой Carnilove и Royal Canin.
Из влажного обычно покупаю Шебу, Феликс, Cat chow, Gourmet в баночках, а эту новинку мои семеро вчера впервые попробовали. И практически всем этот новый корм понравился. Все были в восторге!
Нежный мусс. Быстро скушали.- Переваги:
- Вкусно! Состав еще не читала.
- Недоліки:
- Цена. Я таким кормом не смогу баловать часто семерых. Но покупать буду.
- Анна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Побажання - зробіть мікс для великого об'єму баночки різних видів курка, яловичина, лосось
- Переваги:
- Чудовий корм. Намагємося частково пересадити кота із сухого корму на вологий. Не їсть корм із шматочками, цей паштет - їсть.