Відгуки покупців про Каструля Krauff Gegenbild 19 л + ПОДАРУНОК: Ківш Winzig
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: German Crockery
Замовив цю каструлю, все приїхало вчасно . Перший раз варив просто кукурудзу і вона пригоріла на індукції, запах і слід сразу появився . Я написав і фото вислав продавцю , відправив каструлю їм легким поверненням того ж дня . Звонив їм декілька разів , писав але від них жодної відповіді
Дуже не якісна кастрюля , не рекомендую- Переваги:
- Вигляд
- Недоліки:
- Дуже не якісна
- Продавець German Crockery
Будь ласка, очікуйте на дзвінок із сервісного відділу. Фахівці зв’яжуться з вами та допоможуть вирішити це питання.
- Володимир Г***Відгук від покупця. Продавець: German Crockery
Чудовий набір! Велика каструля на 16 літрів — це просто знахідка для великих об'ємів (дуже зручно готувати на всю сім'ю чи для якихось масштабних заготовок). Метал міцний, якісний, ручки зручні. Окреме дякую за подарунок — ківш Winzig теж дуже якісний і знадобився в господарстві. Продавцю дякую за швидку відправку, все прийшло цілим і добре упакованим! Рекомендую на всі 100%!
- Переваги:
- Великий обʼєм
- Продавець German Crockery
Щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно, що набір повністю виправдав ваші очікування, а велика каструля та подарунковий ківш стали корисними у господарстві. Дякуємо за високу оцінку якості нашої продукції та сервісу. Бажаємо, щоб посуд служив вам довгі роки й приносив лише задоволення від приготування! Завжди раді вашим новим замовленням!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: German Crockery
Дуже задоволена якістю обслуговування і товаром. Рекомендую !
- Продавець German Crockery
Олено, щиро дякуємо за відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені і товаром, і нашим обслуговуванням. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: German Crockery
Рекомендую. Особливо в цьому інтернет-магазині з акції. Відмінна ціна та практичний подарунок. Ковшик також повністю відповідає за якістю каструлі. Чудова покупка на довгі роки.
- Переваги:
- Надійна та зручна річ. Гарна товщина сталі, сталь 10/18 спеціалізована для приготування їжі. Капсульне дно сприяє приготуванню їжі в такому об'ємі.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець German Crockery
Дуже дякуємо за відгук! В нас дійсно гарна якість та приємні подарунки. Також маємо завжди оновлення асортимету, то ж чекаємо Вас ще у нашому магазині. Гарного дня!