- Григорий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: 122 Вовче лико
Обычная не рекомендую
Доброго дня, дякуємо за відгук.
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: 111 Бордовий
Освіжить взуття можна,але не сутьево
- Переваги:
- Легкість у використанні
- Недоліки:
- Маріанна В***Відгук від покупця. Продавець: MDX. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Бордовий
Отримала фарбу повторно, так як перший раз був зламаний клапан і фарба не пшикалась. Хотіла додати відео, але не виходить. Тому на словах: фарба в кольорі бордо слабо пігментована та після обільного нанесення не дала жодного результату, колір черевиків не змінився взагалі. Колір нанесений на папір світло рожевий, і бордо не нагадує взагалі.
- Переваги:
Спрей не пшикає! Поверніть кошти!
Є відео але долати його чомусь не можу.- Продавець MDX
Добрий день . З Вами звяжеться наш менеджер.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: 310 Бежевий
не рекомендую
- Переваги:
- їх не має
- Недоліки:
- взагалі спрей повний нуль. він нічого не маскує плюс його вистачило тільки на один!!!! раз.
- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: MDX. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Темно-синій
Быстро наносится. о надо брызгать равномерно по всей обуви. Остаются бликовые пятна фиолетового практически цвета. Думаю, при носке потом они исчезнут. Брала, чтобы закрасить маленький кусочек содранный на носке. Но пришлось нанести везде.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: MDX. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Світло-сірий
Замовив сіру фарбу, прислали світло-сіру. некомпетентні люди. Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Обман
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: GladSell. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Червоний
Плохо очень плохо
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: GladSell. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Вохра
Довго шукала фарбу, щоби оновити свої жовті ботинки. Варіанти були - або віддавати в майстерню (дорого і результат може бути несподіваним). Або фарбувати самій. Ця аерозольна фарба ідеально підходить,колір можна підібрати. Плюс ця фарба добре рівномірно розпилюється, без плям і цяточок. Також нормальний запах. І судячи з розходу, балончика вистачить на багато разів
- Переваги:
- Якісна і легка в нанесенні
- Недоліки:
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: MDX. Вага/Об'єм: 200 мл. Колір: Бордовий
Краска хорошо ложится, при высыхании на руки не берётся, покупкой довольна.