Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Мережевий зарядний пристрій з кабелем Baseus GaN5 Pro Ultra-Slim Fast Charger C+U 65W Gray((With Mini White Cable C to C 100W(20V/5A) 1m Black) CCGP150113

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Missis Sleep. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Grey

заряджала цей павер від мережі близько двох годин, коли пробувала підключити до телефона - він не спрацював. використовувала різні шнури, щоб виключити ймовірність того, що шнур не працює, але це саме павер. буду повертати

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    не працює
    • Тетяна Г***

Зрозуміла, що замовила не той товар, що думала, перед тим дивилась павер банки Baseus, а це зарядний пристрій. тому насправді все працювало, просто не той товар

• Андрій Б***

Більше 43W не видає

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Більше 43W не видає
    • Продавець  TutTehno

Вітаємо. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання щодо роботи пристрою, ми із задоволенням допоможемо розібратися.

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Grey

Доставили швидко, на вигляд зроблено якісно, добре заряджає) в цілому рекомендую

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок Раді, що покупка Вам сподобалась

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Grey

Брав для відряджень. все працює. При великих навантаженнях відчутно гріється, але це не недолік, технологія така.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    поки немає
    • Продавець  TutTehno

Дякуємо за відгук! Раді, що пристрій Вам сподобався

Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Вихідний роз'єм: USB-A. Колір: Grey

Невірний опис товару. Пристрій має всього два порти (1 type c, 1 type a), а не 4. Працює. Відправили швидко.

• Продавець  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що звернули увагу на неточність
      Виправимо опис

• Володимир О***

Цю помилку скопіювали майже усі продавці цього товару!

• Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BWB. Вихідний роз'єм: USB. Колір: Grey

Компактна... зарядка.

Переваги:
    Відповідає заявленим показникам.
    Недоліки:
    Немае