Відгуки покупців про Сухий корм Josera Mini Deluxe (Mini Lamb) для дорослих собак дрібних порід з ягнятком 3 кг

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Відгуки про товар продавця KicKic
  • Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Швидка відправка. Гарний продавець, рекомендую.

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все добре.

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Все гаразд , собаці подобається. Але 4 зірки бо пакет з кормом був надаваний.

Переваги:
    Недоліки:
    Порваний пакет
  • Анжеліка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Paws&Tail. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Корм як корм, собаку годуємо ним вже 6 років. Замовили в інтернеті перший раз, зіпер при першій спробі закрити мішок відпав, при спробі його повернути на місце мішок не закривався. Довелось пересипати в старий мішок, коли пересипали купа корму висипалась, бо збоку мішок по шву виявився з дірочкою.

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Не можу видалити свій попередній допис, тому пишу новий відгук. Продавець миттєво зв'язався зі мною та наступного дня надіслав корм з нормальним строком придатності. Додатково нічого не сплачувала

Переваги:
    Продавець піклується про свою репутацію
  • Аліна

Виробник зробив лазівку для недобросовісних продавців, вигадавши термін "мінімальний строк придатності". Але продавець повинен був попередити, що термін придатності цього корму закінчився місяць тому.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Прострочений корм
  • Людмила Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Щиро вдячна за швидку доставку! Мої дівчатка дуже люблять цей корм. Приємно здивувало додаткове пакування.

Переваги:
    Якість корму та швидка доставка.
  • Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг

Дякую за швидку відправку та окрема подяка за подарунок.

• Продавець  Petfood with Passion

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.

• Марта Д***

Оперативно відправили, добре запакували наш улюблений корм, дякую!

Переваги:
    Гарно запакована посилка
    • Продавець  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.

• Євгенія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Для мого йорка підійшов. Їсть із задоволенням.
    До того брала Royal Canin, не хотів їсти. Змінила на польський Activ Pet з ягням і овочами, але в останній час не дуже хотів їсти, а це більше року на одному кормі. Йосера з ягням беззерновий підійшов ідеально. Хустки корм нам підійшов, дякую.

Переваги:
    Беззерновий і без птиці.
    Недоліки:
    Поки не бачу.

Вітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Элина Ч***

Покупаем только этот корм для взрослого чихуахуа ,отлично подходит

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Татьяна К***

Корм норм чихушка їсть цей корм на постійній основі алергію не викликає .

Переваги:
    Гарний смак ягня

• Юлія Р***

Корм-норм

Представник бренду

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Полтавец Е***

Норм

• Наталия Н***

Для чихуа покупаем и всё нравится) цена хорошая, качество тоже

• Юлія Р***

Корм понравился таксе)))

Представник бренду

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Наталия

Моему чихуа очень понравился корм)

• Наталія К***

И чихуашка и даорняжка едят с удовольствием.Каких то аллергий или изменений не замечено.

Переваги:
    Собакам нравиться
    Недоліки:
    Пока нет
  • Марія

Як завжди ОК

• Кристина Я***

Купили корм пришёл в порванном пакете заклеенный скотчем,сколько он был открыт не понятно,какой теперь у него срок,больше не закажу

Эксперт Rozetka

Добрый день, Кристина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

• Ирина Ш***

Беру для 2-х летнего йорка, ест хорошо. До этого Роял Канин покупали, но ей надоел. Пробовала разные корма давать, этот зашел лучше всего

Переваги:
    Собаке нравиться
  • Виктория

Наш любимый корм второй год.

• marisha056
    Відгук від покупця. Продавець: НЮША. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Хороший корм. Собака в восторге.

• Геннадий М***

взрослые ели не плохо .

Переваги:
    трудно оценить после 900 г.
    Недоліки:
    дороговат для корма такого класса
    • Alex Y***

вообще-то - это корм класса супер-премиум, а всем известный RC - это просто премиум

• Данута Д***

Купили корм Josera MiniDeluxe для йоркширского терьера на пробу. Раньше покупали Josera Miniwell. Собачка ест новый корм хорошо, все довольны. Будем покупать еще. Спасибо Розетке за оперативную доставку.

Переваги:
    якість і смак
  • Наталья Г***
    Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Прийшов корм, а одна пачка наче була вже відкрита або спорчена, тому відмовилась від замовлення

• Роман К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Отримали для чихуашки, ще не спробували, але приваблює якісний склад та безліч відгуків та рекомендацій, як від спеціалістів, так і від власників, що використоовують корм вже не перший рік.

Переваги:
    Гарний склад, гіпоалергенний
    Недоліки:

Дякуємо що обрали наш корм.

• Саша
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Собака ест корм неплохо, съедает каждую порцию. Но сомневаюсь, что буду использовать корм в качестве постоянного рациона. В составе больше всего не мяса, а муки. Да и картофеля много. В общем, по составу у меня много вопросов.

• Світлана Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г

Назва товару - Сухий корм для дорослих собак, а в характеристиках товару позначено вік - до 12 міс. Так для яких собак цей корм: дорослих чи цуценят?)