- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Швидка відправка. Гарний продавець, рекомендую.
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все добре.
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Все гаразд , собаці подобається. Але 4 зірки бо пакет з кормом був надаваний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Порваний пакет
- Анжеліка Б***Відгук від покупця. Продавець: Paws&Tail. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Корм як корм, собаку годуємо ним вже 6 років. Замовили в інтернеті перший раз, зіпер при першій спробі закрити мішок відпав, при спробі його повернути на місце мішок не закривався. Довелось пересипати в старий мішок, коли пересипали купа корму висипалась, бо збоку мішок по шву виявився з дірочкою.
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Не можу видалити свій попередній допис, тому пишу новий відгук. Продавець миттєво зв'язався зі мною та наступного дня надіслав корм з нормальним строком придатності. Додатково нічого не сплачувала
- Переваги:
- Продавець піклується про свою репутацію
Виробник зробив лазівку для недобросовісних продавців, вигадавши термін "мінімальний строк придатності". Але продавець повинен був попередити, що термін придатності цього корму закінчився місяць тому.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Прострочений корм
- Людмила Ж***Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Щиро вдячна за швидку доставку! Мої дівчатка дуже люблять цей корм. Приємно здивувало додаткове пакування.
- Переваги:
- Якість корму та швидка доставка.
- Недоліки:
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Дякую за швидку відправку та окрема подяка за подарунок.
- Продавець Petfood with Passion
Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Робимо усе для того, аби наші клієнти були задоволені продукцією та якістю обслуговування.
- Марта Д***Відгук від покупця. Продавець: Petfood with Passion. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 10 кг
Оперативно відправили, добре запакували наш улюблений корм, дякую!
- Переваги:
- Гарно запакована посилка
- Продавець Petfood with Passion
Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Для мого йорка підійшов. Їсть із задоволенням.
До того брала Royal Canin, не хотів їсти. Змінила на польський Activ Pet з ягням і овочами, але в останній час не дуже хотів їсти, а це більше року на одному кормі. Йосера з ягням беззерновий підійшов ідеально. Хустки корм нам підійшов, дякую.- Переваги:
- Беззерновий і без птиці.
- Недоліки:
- Поки не бачу.
Представник постачальникаВітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- Элина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Покупаем только этот корм для взрослого чихуахуа ,отлично подходит
Представник постачальникаВітання!
Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм норм чихушка їсть цей корм на постійній основі алергію не викликає .
- Переваги:
- Гарний смак ягня
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Корм-норм
Представник брендуЩиро дякуємо вам за відгук!
- Полтавец Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Норм
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Для чихуа покупаем и всё нравится) цена хорошая, качество тоже
Корм понравился таксе)))
Представник брендуВітання!
Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Моему чихуа очень понравился корм)
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
И чихуашка и даорняжка едят с удовольствием.Каких то аллергий или изменений не замечено.
- Переваги:
- Собакам нравиться
- Недоліки:
- Пока нет
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Як завжди ОК
- Кристина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Купили корм пришёл в порванном пакете заклеенный скотчем,сколько он был открыт не понятно,какой теперь у него срок,больше не закажу
Эксперт RozetkaДобрый день, Кристина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
При возникновении дополнительных вопросов, Вы можете воспользоваться справочным центром.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Беру для 2-х летнего йорка, ест хорошо. До этого Роял Канин покупали, но ей надоел. Пробовала разные корма давать, этот зашел лучше всего
- Переваги:
- Собаке нравиться
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Наш любимый корм второй год.
- marisha056Відгук від покупця. Продавець: НЮША. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Хороший корм. Собака в восторге.
- Геннадий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
взрослые ели не плохо .
- Переваги:
- трудно оценить после 900 г.
- Недоліки:
- дороговат для корма такого класса
- Alex Y***
вообще-то - это корм класса супер-премиум, а всем известный RC - это просто премиум
- Данута Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Купили корм Josera MiniDeluxe для йоркширского терьера на пробу. Раньше покупали Josera Miniwell. Собачка ест новый корм хорошо, все довольны. Будем покупать еще. Спасибо Розетке за оперативную доставку.
- Переваги:
- якість і смак
- Наталья Г***Продавець: ZOOPRODAG. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Прийшов корм, а одна пачка наче була вже відкрита або спорчена, тому відмовилась від замовлення
- Роман К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Отримали для чихуашки, ще не спробували, але приваблює якісний склад та безліч відгуків та рекомендацій, як від спеціалістів, так і від власників, що використоовують корм вже не перший рік.
- Переваги:
- Гарний склад, гіпоалергенний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо що обрали наш корм.
- СашаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Собака ест корм неплохо, съедает каждую порцию. Но сомневаюсь, что буду использовать корм в качестве постоянного рациона. В составе больше всего не мяса, а муки. Да и картофеля много. В общем, по составу у меня много вопросов.
- Світлана Г***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 900 г
Назва товару - Сухий корм для дорослих собак, а в характеристиках товару позначено вік - до 12 міс. Так для яких собак цей корм: дорослих чи цуценят?)