Відгуки покупців про Дитячий смарт годинник-телефон Lemfo D53 з відеодзвінком, GPS навігацією, SIM-картою 4G та кнопкою SOS, вологозахист IPX7 Синій
Код : 585983947
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дужк гарний годинник, дитина задоволена
- Переваги:
- Легкий в користуванні, дочка, 5 років, одразу розібралася
- Недоліки:
- Не виявили
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Дитині подобається, все добре
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Усе сподобалось, дякую)
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинником дуже задоволена, не тільки я але й моя онучка працює добре
Дякую - Олеся С***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Годинник працює швидко, виглядає якісно, лишились задоволені покупкою
- Переваги:
- Гарний дизайн, працює швидко, дитині сподобався
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Чудовий сервіс, годинник дитині сподобався
- Віталій Л***Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Години працює добре. Користуємось декілька місяців. Донька задоволена. Зарядки вистачає в середньому на два дні
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Розташування, дуже приблизне