- Інна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Пилосос хороший, із прибиранням справляється на 10/10. Досить потужний, без проблем збирає пил, дрібне сміття, має турборежим, маневрений, підсвітка великий плюс, зручні змінні насадки. Щоб прибрати 2 кімнатну квартиру вистачає заряду, ще навіть лишається одна поділка на акумуляторі… але це залежить від швидкості прибирання) Подобається ця щітка, дійсно не намотує волосся, після прибирання його на щітці взагалі нема, і це класно). Пилосос не легенький, але це не є недоліком на мою думку, навпаки, і прибирання і спорт) Користуюсь вже близько 7 місяців і однозначно рекомендую !!)
- Переваги:
- Маневрений, підсвітка, потужний
- Недоліки:
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Нещодавно купили даний пилосос. Що я що дружина задоволені. Прибирання займає набагато менше часу ніж раніше. Він досить потужний. Підсвітка допомагає побачити пил навіть при недостатньому освітленні. Волосся не заплутується на щітці. Задоволені покупкою
- Переваги:
- Потужний, складається вдвоє при зарядці і тому не треба кріплення до стіні
- Недоліки:
- Достатньо важкий
- Ирина К***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Модель IZ201EU оснащена технологией Flexology, позволяющей пылесосу сгибаться и легко маневрировать вокруг мебели и в труднодоступных местах. Я могу убирать под диванами и столами, не наклоняясь, что делает процесс уборки более комфортным и менее утомительным.
- Переваги:
- Удобный. Стильный.Тихий. Компактный
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Вера Р***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Для мене важливо, що пилосос оснащений технологією Anti Hair Wrap, що значно спрощує прибирання для мене, як власника домашніх тварин. Ця функція запобігає заплутуванню волосся в щітках, що є великою проблемою для багатьох користувачів. Я помітила, що після прибирання шерсті мого кота на щітках не залишається ніякого волосся, що економить час на обслуговування пилососа.
- Грицько Л***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Рекомендую усім
- Переваги:
- Легкий та зручний
- Недоліки:
- Поки що немає
- Виктория Ч***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Самое лучшее приобретение.
Теперь даже ребёнок помогает в уборке.
Используем каждый день.
Лёгкий,маневренный,мощный.- Переваги:
- Лёгкий, удобный,не занимает много места
- Недоліки:
- Не нашла
- Мироненко В***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Пылесос легкий в управлении и по весу, пользоваться удобно. Для мелких новая игрушка в доме, они сами им убирают, управление достаточно легкое, даже дети разобрались.
- Алик Ж***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Наконец поменяли старый пылесос, остановили выбор на этой модели. Привлекло, в первую очередь то, что пылесос имеет довольно мощный двигатель, во-вторых оснащен хорошей насадкой с моторизированной щеткой и фонариками. Пользуемся неделю, довольны покупкой.
- Переваги:
- Mощный двигатель, насадка с моторизированной щеткой
- Паша О***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Работает эффективно, довольно мощный и практичный. Не занимает много места, поэтому достаточно удобно хранить.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за позитивний відгук.
- Яна Л***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Пользуюсь неделю, нравится что пылесос работает мощно, хорошо убирает ворс и волосы. В ручном режиме удобно убирать пыль и грязь с мягкой мебели, и почистить салон машины.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за позитивний відгук.
- Бирюкова С***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Практичный пылесос, убирает мусор с различных поверхностей, не требуя при этом замены насадки - благодаря мягкой и жесткой щеткам, которые работают одновременно грязь эффективно удаляется как с ламината так и с ковролина.
- МаринаПродавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Покупкой данного пылесоса довольна. С работой справляется идеально, экономлю время на уборке. Очень долго держит аккумулятор. Понравилась и комплектация насадок, которая прекрасно справляется с шерстью и волосами. Рекомендую.
- Женя Б***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Пилосос крутий, потужність велика, є купа різних насадок, якими практично користуватися. Великий контейнер, який зручно чиститься
- Інна Д***
Яка потужність порохотяга? Не можу знайти в хараутеристиках. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день! Потужність порохотяга: 2450mAh
- АнастасіяПродавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з жовтогарячим
Давно просила в чоловіка такий пилосос, і нарешті він його мені купив. Старий пилосос (іншої фірми) в порівнянні з цим не пилососив зовсім. Понаводила порядки в оселі, ним можна легко прибрати пил в важкодоступних місцях. Працює не як трактор, а тихенько. У використанні він дуже зручний. Мені він дуже сподобався.
- Переваги:
- Зручно прибирати, потужний
- Недоліки:
- Не знайшла