- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: L. Колір: Світлий бежевий
Всё хорошо
- Ольга У***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Світлий бежевий
Все добре
Дякую - Анжела М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Світлий бежевий
Взяла М на свій С, навіть на одну ногу леве налізли іншу вже було ніяк бо зовсім не тягнуться. Зовсім не такі як на фото
- Переваги:
- Швидко відправили
- Недоліки:
- Сильно маломірять
Замале
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Красиві трусики, виконують свою функцію.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: 2XL. Колір: Мокко
Все добре
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: S. Колір: Чорний
Не відповідають розміру у порівнянні з такими же трусиками іншого (тілесного кольору).
- Недоліки:
- Не витримано розмірну сітку
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: S. Колір: Бежевий
Трусики супер, хороший матеріал гарно утягують
- Продавець Lovelitta
Дякуємо,що поділились враженнями про даний товар! Ваш відгук допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: L. Колір: Чорний
Взяла свій розмір, погано стягує, коротке
Завелике
- Марта С***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: M. Колір: Чорний
Дякую, я задоволена) В мене є животик розмір L, але М добре стягує.) Шкодую, що S-ку не взяла, думаю з часом ще візьму.)
- Переваги:
- Добре стягує)
- Недоліки:
- Не бачу)
- Продавець Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: S. Колір: Бежевий
Добре корегують талію
Відповідає
- Альонка П***Відгук від покупця. Продавець: Lovelitta. Розмір: L. Колір: Мокко
Зручні і добре втягують боки